Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
M@sTeR, біля Ашанів (не реклама) з паперами, в лісництвах теж мали б легальні бути, ну і міська влада озвучувала що по місту облаштовано (якщо не помиляюсь) більше 20 ялинкових точок, думаю перелік на сайті міськради є...
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
Maniak716,
буду знав...

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
львівські поліцейські знов таксують, розвозять бехарів з клубу
Щойно іхав з клубу додому в Шевченківський р-н, на Мазепи, коштів взагалі не залишилось! Помітивши поліцейську машину на заправці, я попросив, якщо вони мають такий маршрут, як мені додому підвезти, спочатку прозвучала фраза "ми не таксі", але мене підвезли додому
http://vk.com/wall-66210801_465546
Work hard! Play hard!
жесть
Одеса, зупинили за перевищення але міряли на око, без будь якого прилада, потім вирішили що водій не користується поворотниками, а потім приїхав ще один екіпаж (по виклику водія) який сказав що зупинити по швидкості на око це нормально щоб перевірити на алкоголь, але побачивши шо він тверезий потреба у тесті відпадає, проте всерівно покажіть документи, а потім традіційне для ДАІ "ми вам робимо усне зауваження" УСНО !
ДИВ з 5:00
P.S. доречі дівчата копи якісь більш адекватні

Одеса, зупинили за перевищення але міряли на око, без будь якого прилада, потім вирішили що водій не користується поворотниками, а потім приїхав ще один екіпаж (по виклику водія) який сказав що зупинити по швидкості на око це нормально щоб перевірити на алкоголь, але побачивши шо він тверезий потреба у тесті відпадає, проте всерівно покажіть документи, а потім традіційне для ДАІ "ми вам робимо усне зауваження" УСНО !

ДИВ з 5:00
P.S. доречі дівчата копи якісь більш адекватні
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Подякували: 4 рази
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
16:55may писав: не подобається?
ми згідно 125 ст робимо попередження:
і з цьогож КУпАП таке:Стаття 125. Інші порушення правил дорожнього руху
Інші порушення правил дорожнього руху, крім передбачених статтями 121-128, частинами першою і другою статті 129, статтями 139 і 140 цього Кодексу, -
тягнуть за собою попередження.
Це ж ніби вже сто раз обговорилиСтаття 26. Попередження
Попередження як захід адміністративного стягнення виноситься в письмовій формі. У передбачених законом випадках попередження фіксується іншим установленим способом

- may
не знаю де і скільки разів обговорили, але ти пишеш про різні речіMorozov писав:Це ж ніби вже сто раз обговорили
А як іщеMorozov писав: а потім традіційне для ДАІ "ми вам робимо усне зауваження" УСНО !![]()

А тут-таки виноситься постанова.Morozov писав: ми згідно 125 ст робимо попередження
Ну вона сказала попередження, це я просто машинально написав не те.may писав: А тут-таки виноситься постанова.
Ну от як вірити у реформу якщо переатестацію пройшли ті, коговиявляється тепер будуть удити за Майдан

http://www.hromadske.tv/society/chotiro ... ogoloshen/Чотирьом переатестованим «беркутівцям» оголошено підозру у справі Євромайдану
Повідомлено про підозру чотирьом «беркутівцям» щодо застосування насильства до учасників громадського руху «Автомайдан» під час Революції Гідності.
За результатами зібраних доказів оголошено про підозру двом командирам відділень та двом бійцям полку поліції особливого призначення Головного управління поліції Києва, повідомляє Генпрокуратура України.
Факти перевищення влади та незаконного затримання активістів громадського руху «Автомайдан» мали місце в ніч з 22 на 23 січня 2014 року на вулиці Щорса та Грушевського у місті Києві.
До суду внесені клопотання щодо відсторонення підозрюваних від посад та застосування до них запобіжних заходів у вигляді домашніх арештів.
Слід відзначити, що зазначені колишні «беркутівці» успішно пройшли переатестацію, а двоє з них отримали підвищення, ставши командирами відділень.
Нагадаємо, що суд продовжив термін утримання під вартою екс-беркутівців Аброськіна і Зінченка, яких підозрюють вбивствах активістів Евромайдану, до 25 лютого.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
А чому беркутівець не може попасти в поліцію? Фіз підготовка хороша, якщо не тупий як валянок, то вперед, а справи відкрили на них явно після прийняття на службу
Машина не жінка , помилок не пробачає
Може, але беркутівець який звинувачуєтья у справах по Майдану ніяк не мав пройти переатестацію ! Що ж то за переатестація, яка пропоскає тих, хто звинувачуєтья чи навіть просто був "замішаний" у цих подіях ? Та щей пройшли на керівні посадиJarevych писав: А чому беркутівець не може попасти в поліцію?

P.S. це доречі мова про національну поліцію, а не про патрульну
переатестація триває місяць часу, тому вони явно були в полі зору відповідних органів, отже проце переатестації якийсь катастрофічно неефективний, ьо пропускає тих, на кого збирають матеріал і збираютья заводити справи по такій гучній справі.а справи відкрили на них явно після прийняття на службу
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
А звідки інфа, що вони пройшли саме переатестацією? Може вони пройшли відбір як і всі. Підозру їм висунули тільки зара, тому ніфіга не правда що вони не могли пройти переатестацію.
Доречі, далеко не вся міліція пройшла переатестацію, багато кого ще навіть не починали переатестовувати
Доречі, далеко не вся міліція пройшла переатестацію, багато кого ще навіть не починали переатестовувати
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
хоч якісь хороші новини

згадайте як він в Горлівці скинув сєпара з даху райвідділка за зривання державного прапораАрсен Аваков представив нового начальника Шевченківського управління поліції Києва.
Ним став Герман Приступа, який у квітні 2014-го року героїчно обороняв будівлю Горлівської міліції від сепаратистів.
http://24tv.ua/odne_iz_upravlin_politsi ... ki_n647802

Work hard! Play hard!
Ну так пише у статті. Журналісти Громадського написали саме про переатестацію.Jarevych писав: А звідки інфа, що вони пройшли саме переатестацією?
Jarevych писав: Доречі, далеко не вся міліція пройшла переатестацію, багато кого ще навіть не починали переатестовувати
По плану переатестація має завершитись до кінця 2016 року, ціково про процес розказував Скрипін ( він член однієї з комісій у Києві), каже що половина приходить і дивиться на комісуючих як на людей недостоних навіть уваги

Доречі по темі переатестованих беркутів вже і народна творчість пішла:

Копи затримали пяного мусора:
http://zik.ua/news/2016/01/20/nardep_pa ... iya_664156Нардеп Парасюк у Львові керував автомобілем без посвідчення водія
Львівські патрульні склали постанову про порушення ПДР на народного депутата Володимира Парасюка.
Про це 20 січня у коментарі IA ZIK підтвердила речник патрульної поліції Львова Катерина Рибій.
За її словами, вночі 19 січня у центрі Львова патрульні зупинили автомобіль за порушення ПДР. «Водій не виконав умову дорожнього знака при виїзді з вул. Вороного на площу Міцкевича – замість повернути на право, він поїхав прямо», – повідомила К. Рибій.
За її словами, за кермом автомобіля був нардеп Володимир Парасюк. Окрім того, патрульні виявили, що він не мав при собі посвідчення водія.
Відтак на нардепа склали адміністративний протокол про два правопорушення – за порушення вимог дорожнього знаку та за керування автомобілем без посвідчення водія.
За словами Рибій, автомобіль на арештмайданчик не вилучали, оскільки у салоні їхали інші особи, які мали водійські документи і далі сіли за кермо.
- DaimlerBenzE500
- Дякував (ла): 13 рази
- Подякували: 2 рази
це зрада!!!!
Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала.
- may
18.01.2015
Состоялось очередное заседание рабочей группы, созданной приказом главы Национальной полиции Украины, по внедрению автоматической фиксации правонарушений в сфере дорожного движения.
Обсуждали много вопросов, процесс идет в правильном русле, картина начинает прорисовываться. Права водителей, владельцев транспортных средств и других участников дорожного движения мы защищаем по полной. Требования к технике выдвигаем самые современные. Противимся ввозу в Украину устаревших на Западе и списанных технологий. Есть полное взаимопонимание среди участников группы, разговор идет на очень профессиональном уровне. И это хорошо..!
Удивляет другое, и это плохо! Прошло четыре заседания нашей группы. Еще ни разу в них не приняло участие руководство МВД или Национальной полиции. О депутатах и представителях Кабмина вообще молчу.
А не получится ли так, что все наработки нашей рабочей группы, объединившей лучших специалистов в этой сфере, окажутся в мусорном баке??? Такое уже было с законами о Национальной полиции и фотофиксации. Теперь выгребаем, и разгребаем..!
Если это произойдет, то я буду первым, кто перейдет в оппозицию к вновь созданной полиции! И не надо потом говорить,что Караваев является противником реформы правоохранительных органов! Просто надоело наблюдать за наплевательским и непрофессиональным отношением к проведению заявленных реформ, и не хочется усаживаться за написание книги с названием "100 аргументов против штрафов полиции". Ведь безопасности наших дорог это вряд ли поможет!!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей