Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
копію протоколу маєш, свідки що ти відмовився туди вписані?
- Diwal
- Ім'я:Назарій
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
опа! він мені копії не видав! свідків не було, лише інший інспектор
повернув мені документи + тимчасове посвідчення! я бачив що пише через кальку але копії я не отримав
повернув мені документи + тимчасове посвідчення! я бачив що пише через кальку але копії я не отримав
- Maniak716
а що ти копію отримав підписувався???
- Diwal
- Контактна інформація:
ммм! поставив 3 підписи! не памятаю серед них поля про вручення копії!
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Diwal, лібше б ти її отримав, і там було в полі "свідки" було пусто, тоді вони не моглиб нічо вписати, а так не думаю, що дайці настільки тупі, що не коректно заповнити протокол.
- Diwal
- Контактна інформація:
так невручення копії протоколу - це вже неправомірні дії! а свідком він міг написати свого напарника!
в принципі при заповненні він міг тупанути так як заповняв його ДАЄць з Луцька, а наш львівській підсказував що і до чого
в принципі при заповненні він міг тупанути так як заповняв його ДАЄць з Луцька, а наш львівській підсказував що і до чого
- Maniak716
якщо ти поставив підпис, що копію протоколу отримав, то варіантів в тебе 0 - викличуть в суд і шансів домовитись про громадські роботи зараз теж 0, тому як писав тут Sluva подаруєш державі щонайменше 2500грн + банку відсотки або прощай авто на рік часу
якщо ти не підписався що ти отримав копію, то дуй вже роби експертизу і не чекаючи повістки в суд катай скарги в ДАІ і прокуратуру і відправляй разом з копіями експертизи (звісно якщо ти не пив і кров в тебе чиста)
якщо ти не підписався що ти отримав копію, то дуй вже роби експертизу і не чекаючи повістки в суд катай скарги в ДАІ і прокуратуру і відправляй разом з копіями експертизи (звісно якщо ти не пив і кров в тебе чиста)
підстава ДАІ у ЛЬвові
Сьогодні, 7 серпня, жінку зупинили на Новому Львові, на роздоріжжі в кінці Стуса. Причина: поворот наліво з того перешиєчка трохи вище (здається, Тернопільська). Там справді була колись суцільна смуга, але сьогодні вона була ... переривчаста. Отже, на очах іспекторів жінка повертає, її зупиняють і відбувається такий діалог.
Ж: Що я порушила?
ДАІ: Ви перетнули суцільну
Ж: Неправда, там переривчаста. Йдемо покажу.
ДАІ: ТАм суцільна і т.д. і т.п.
Через 5 хв. суперечок і відмови інспектора пройти (проїхати) 50 м, щоб переконатися у об`єктивній реальності, він видає: Там балончиком замальовано, напевно...
Питання, кому це треба - хуліганам-графітчикам чи ДАІ?
P.S. Від штрафу жінка таки відгавкалась
Ж: Що я порушила?
ДАІ: Ви перетнули суцільну
Ж: Неправда, там переривчаста. Йдемо покажу.
ДАІ: ТАм суцільна і т.д. і т.п.
Через 5 хв. суперечок і відмови інспектора пройти (проїхати) 50 м, щоб переконатися у об`єктивній реальності, він видає: Там балончиком замальовано, напевно...
Питання, кому це треба - хуліганам-графітчикам чи ДАІ?

P.S. Від штрафу жінка таки відгавкалась

- Diwal
- Контактна інформація:
а на протязі якого часу може прийти виклик в суд?
- Maniak716
на протязі 3х місяців на які тобі і видали тимчасовий дозвіл на водіння
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Мумі-тато навіть якщо б і написали протокол йдеш фоткаєш, а ще краще відео і в суд.. То не твої проблеми. а служб, які наносять розмітку, а даішники хай розбираються..
- Diwal
- Контактна інформація:
завтра їду машиною на море на 10 днів, тобто повертаюсь орінтовно 20 - 2 число! чи може на протязі цього часу прийти виклик в суд, і якщо він таки прийде на протязі скількох днів після вручення я зобовязаний зявитись?
на разі думаю так: так як не впевнений чи підписав поле про вручення копії, і не хочу нікому зіпсувати відпустку (зі мною 3 людини ще їде) - буду чекати виклику в Личаківській суд! там є людина якій я вже дав свої дані і дату вилучення! вона візьме на контроль щоб як покарання назначили громадські роботи! якщо все гуд получається їду на місце призначення (ЖЕК чи держпідприємство) і пробую там мазати!
якщо б не моря з понеділка б починав скарги катати!
п.с не фартить...
на разі думаю так: так як не впевнений чи підписав поле про вручення копії, і не хочу нікому зіпсувати відпустку (зі мною 3 людини ще їде) - буду чекати виклику в Личаківській суд! там є людина якій я вже дав свої дані і дату вилучення! вона візьме на контроль щоб як покарання назначили громадські роботи! якщо все гуд получається їду на місце призначення (ЖЕК чи держпідприємство) і пробую там мазати!
якщо б не моря з понеділка б починав скарги катати!
п.с не фартить...
- Maniak716
там буде вказано конкретний день і час, суддя і кабінет :)Diwal писав:скількох днів після вручення я зобовязаний зявитись?
- Diwal
- Контактна інформація:
Maniak716, а що справді зараз нереально добитись покарання - виправні роботи! в принципі офіційно безробітний, студік!
там навіть накрайняк відпрацюю, і так безробітний!
- Жартую)
ше молодой - дурной, в майбутньому буду знати
а насправді - розвели як Лоха
там навіть накрайняк відпрацюю, і так безробітний!

ше молодой - дурной, в майбутньому буду знати
а насправді - розвели як Лоха

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Вибач, фактично, твоїми ж словами: ти або прибріхуєш, або дурень.Diwal писав:а на протязі якого часу може прийти виклик в суд?
а) 20год тому Балтика 0. Та навіть, якщо 5хв тому - в крові алкоголю 0. Якщо чесно, думаю, що то було не Балтика 0, і не 20год. тому!
б) відмовився пройти експертизу і всюди поставив про це підписи.
Автоматично це означає - їхав п'яний. Якби не підписував - зупинили б свідків.
Не може твереза людина при здоровому глузді таке вчудити.
Шукай вихід на суд. До речі, ДАІшникам таки дешевше було на лапу дати гривень 500-1500.
Штраф, громадські роботи, позбавлення прав...
Ну нічого... Народ, читайте, вчіть ПДР і сідаючи за кермо автомобіля залишайте підліткову браваду вдома біля тата і мами! Пора ставати дорослим і відповідати за свої вчинки!

-
- Контактна інформація:
та сто пудів. КУди ти так дуже спішив? ти ж безробітний??? бізнес српави великі?Igor_Lviv писав:Вибач, фактично, твоїми ж словами: ти або прибріхуєш, або дурень.
Я читаю і теж нічого не резомію або ти й дійсно ще досі пяний..або просто не розумію...ти хоч читав що підписував? може ти там підписав шо ти взагалі пяним скоїв ДТП...шо хотів втекти з місця...
А вони тобі просто налапшили - мол 100 грн за громадські роботи і все...

- Maniak716
наскільки мені відомо, то виправні по юридичних поняттях є більш важким покаранням за штраф (звісно по реаліям життя все навпаки) і як тут хтось вище писав про пустий бюджет можеш сам здогадатись що тобі дадуть (минулого і цього року моїм знайомим не вдалось домовитись - судді сказали що їх грають за велику кількість громадськіх робіт і вони змушені призначати штрафи з тих причин що я описав напочатку)Diwal писав:а що справді зараз нереально добитись покарання - виправні роботи
пропускати засідання в суді не раджу з 2х причин - 1 суддя обідиться і забере права; 2 визнаєш провину, скажеш що жалкуєш і попросиш суд дати все ті ж виправні роботи (може проканає)
Це зрозуміло, хоч і кому цей менінгіт потрібен? Мій пост був присвячений новому (якщо я не помиляюся) способу розводу водіїв у Львовіandrew писав:Мумі-тато навіть якщо б і написали протокол йдеш фоткаєш, а ще краще відео і в суд.. То не твої проблеми. а служб, які наносять розмітку, а даішники хай розбираються..
- Diwal
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, ну получається тоді шо в цьому випадку оказався дурнем! а брехати тут на рахунок пянства мені тут смислу немає так як чим детальніше розкажу тим кращу пораду отримаю що робити далі!
взагалі думаю що він придумав! останній алкоголь - це 0,5 Балтика 0, 06.08.10 в 16 - 17:00 дня!
підписати протокол в принципі під тиском але прекрасно розумію що це нікому нічим не доведу!
в протоколі написав: "випив пляшку пива попереднього дня", хоча ДАЄць диктував мені писати "Випив бутилку пива. від експертизи відмовляюсь!"
якщо б я написав те що він написав то само собою получається що я визнав що пяний! він поморозився шо я не так написав але другий підійшов і сказав шо пофіг і так канає! на другій стороні протоколу наисав що працівники ДТП припаркували мій автомобіль біля будинку по місьцю мого проживання.
взагалі думаю що він придумав! останній алкоголь - це 0,5 Балтика 0, 06.08.10 в 16 - 17:00 дня!
підписати протокол в принципі під тиском але прекрасно розумію що це нікому нічим не доведу!
в протоколі написав: "випив пляшку пива попереднього дня", хоча ДАЄць диктував мені писати "Випив бутилку пива. від експертизи відмовляюсь!"
якщо б я написав те що він написав то само собою получається що я визнав що пяний! він поморозився шо я не так написав але другий підійшов і сказав шо пофіг і так канає! на другій стороні протоколу наисав що працівники ДТП припаркували мій автомобіль біля будинку по місьцю мого проживання.
- Maniak716
теж казали написати ДАІшники?Diwal писав:на другій стороні протоколу наисав

чувак тут стопудово без варіантів - чекай суду і молись щоб вдалось розжалобити суддю на соц.роботи...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей