ну тут дані для періоду 6-8...а в цей період найбільше бабусь катаєтьсяApokalipsis писав: Thug, тільки чось в час пік в ту маршрутку навіть залізти не можливо

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну тут дані для періоду 6-8...а в цей період найбільше бабусь катаєтьсяApokalipsis писав: Thug, тільки чось в час пік в ту маршрутку навіть залізти не можливо
так попадав....для повної картини треба весь день покататисяRULES писав: я от коли не їхав в маршрутці, то тих з посвідченнями пасажирів менше 5%
ну розпалю я вогнище ще дужче:
це ніщо інше як намір Жука розпалити соціальне збурення пасажирів проти перевізників, оскільки:
а) січень це місяць з одним з найнижчих пасажиропотоків(якщо не найнижчий)
б) період з 6:00 до 8:00 це не пік!!!...це ранковий допіковий період...в який автобусами користуються переважно пільговики(з 6.00 до 7.00...далі вже починається рух)
в) січень 2012р це перший місяць дії нової мережі, коли ще ніхто не знав куди їде маршрут, а якщо і знав...то маршрут на наступний день змінювався
ну.....давайте накидуйтесь на мене....я готовий..........
раз.............два...............три...................почали)))))))))))))))))))))))))))))
коли змусять, бо самим їм це не вигідноRULES писав:коли введете контроль за кількістю пасажирів і 100% облік куплених квитків?
ага... а хто змусить? самі себе?Thug писав:коли змусять, бо самим їм це не вигідноRULES писав:коли введете контроль за кількістю пасажирів і 100% облік куплених квитків?
Тоді це має бути державна кантора. А не горе-бізнесмени.Thug писав: І потрібні єдині квитки, котрі давали б можливість їздити на будь-якому міському транспорті, і місячні/річні абонементи, і автомати з їх продажу.
додай ще зп водія 300-400грн в день (бо то ж не кожного дня мабуть робота, бо робочий день з 6 по 23 чи як там насправді?), обслуговування тз? амортизація тз? податки? прибуток перевізника? ще якісь витрати?Vusiko писав: 35*11=385 грн, ну хай 400
Все вірноpikach00 писав:Тоді це має бути державна кантора. А не горе-бізнесмени.Thug писав: І потрібні єдині квитки, котрі давали б можливість їздити на будь-якому міському транспорті, і місячні/річні абонементи, і автомати з їх продажу.
Як і таксі. Чомусь за бугром таксисти не дають зайвих запитань. А у нас чуть не через одного деяких вулиць не знаютьAndrewK писав: Все вірно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей