Чим відрізняється багатий німець від бідного (обоє власники авто марки Мерседес).

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мені район забруднюєш! а потім то болото з дощем буде мені на машину падатиKost писав: машинку собі на подвірї на новому львові)) нормас)
от і я про цеKost писав:доречі ніхто так добре машину тобі не помиє як ти сам собі
ето факт!Kost писав:ніхто так добре машину тобі не помиє як ти сам собі
BOXER писав: на Віто приїхав, та
То знач ти в Німеччині машину під підїздом не будеш мити а тут будеш?AndrewK писав: Одним словом не потрібно перекладувати проблеми з хворої (державної) голови на здорову (приватну). Я маю повне право повернути бруд на те місце звідки він взявся.
ну вот і прікол: хто за цю воду платить - ти чи весь будинок?LEgEnDA писав:вивіш шланг з підвалу,
це не інше питанняBOXER писав:Felix, а то вже інше питання
Всьо може бути, в нас то труби всі диряві!Liuskywalker писав:Felixвони починають верещати про транспортні втрати і як правило піднімати тариф![]()
Хоча то ще та контора ..... як впринипі і все наше ЖКГ
але то не мої проблемиLiuskywalker писав:дебет з кредитом не сходиться
н якщо в вас в будинку жидьці зробили собі за взаємною згодою загальнй кран, тоді то інше ділоLEgEnDA писав:Felix, почнемо з того що в підвалі був виведений кран для загальніх потреб, я туди підїднав шланг і тепер мию собі машину, і сусіди також час від часу, крім того, у мене лічильника на будинку немає, лише не квартирах, томуале то не мої проблемиLiuskywalker писав:дебет з кредитом не сходиться
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей