Це тільки при автофіксації.g0nzales писав: Якщо після отримання Постанови оплата здійснюється протягом 5 діб, то діє знижка 50% на розмір штрафу.
Цікаво взнати - хто планує!?.Morozov писав: У відео коп каже що таке планують ввести

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це тільки при автофіксації.g0nzales писав: Якщо після отримання Постанови оплата здійснюється протягом 5 діб, то діє знижка 50% на розмір штрафу.
Цікаво взнати - хто планує!?.Morozov писав: У відео коп каже що таке планують ввести
а як закинути кеш на перід (типу депозит) тоді взагалі тільки 25% ....g0nzales писав: після отримання Постанови оплата здійснюється протягом 5 діб, то діє знижка 50% на розмір штрафу.
Це з законопроекту 3225, який тільки збираються включити в порядок деннийНаціональна поліція також здійснює контроль за правомірністю експлуатації транспортних засобів на вулично-дорожній мережі, виконанням установлених Кабінетом Міністрів України правил паркування транспортних засобів у частині забезпечення безпеки дорожнього руху на майданчиках для паркування, а у випадках та порядку, визначених законом, тимчасово затримує і доставляє транспортний засіб, у тому числі з використанням спеціальних транспортних засобів (коли розміщення затриманого транспортного засобу суттєво перешкоджає дорожньому руху), на спеціальні майданчики чи стоянки для тимчасового зберігання, відповідно до закону тимчасово вилучає посвідчення водія.
ст.291 ТИЦLiuskywalker писав:Яким чином визначатимуться часові терміни ?
А що тут плутати!?САХАР писав: Ничего не перепутали?
У разі сплати фізичною або юридичною особою п’ятдесяти
відсотків розміру штрафу протягом п’яти банківських днів з дня
вручення постанови про накладення адміністративного стягнення за
правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксовані в
автоматичному режимі, така постанова вважається виконаною.
а якщо мєнт загнався то з його зп тобі відшкодовують потрачений час і коштиt309 писав: Тепер ще зробити як в чехійі наприклад, якщо судишся мол нівінаватая я і рішення суду не на твою користь то штраф 10х і буде айс!!!
У зв’язку з колізією про судовий збір, у нас не дуже посудишся...t309 писав: якщо судишся мол нівінаватая я
Та власне кажучи таке справді треба вводити !Maniak716 писав:а якщо мєнт загнався то з його зп тобі відшкодовують потрачений час і коштиt309 писав: Тепер ще зробити як в чехійі наприклад, якщо судишся мол нівінаватая я і рішення суду не на твою користь то штраф 10х і буде айс!!!
як нема ? є, причому його підняли і він тепер більший ніж штрафи, здається в районі 500 грнg0nzales писав: у випадку адмінсправ судового збору нема, хіба нє?
Ти маєш на увазі коли суд розглядає справу проти водія, типу алкоголь ? тоді немає.g0nzales писав: запитав чи є судовий збір за розгляд справи по адмінправопорушенню ПДР.
Поліція ж виносить Постанову по адмінправопорушенню ПДР? Значить при зверненні до суду про визнання Постанови недійсною не має призначатися судовий збір.Morozov писав:Ти маєш на увазі коли суд розглядає справу проти водія, типу алкоголь ? тоді немає.g0nzales писав: запитав чи є судовий збір за розгляд справи по адмінправопорушенню ПДР.
Я подумав що ти про оскарження постанови яку винесла поліція.
Я написав - є певна колізія. Не усі судді як у Галицькому районі... Такий позов звільняється від державного мита (с.288 КУпАП). А є судовий збір і закон про нього. По ньому зараз "За подання до адміністративного суду адміністративного позову немайнового характеру, який подано фізичною особою" - 551,2 грн.g0nzales писав: Сказали - НЕМАЄ.
Тут як раз винуватець заплатить судовий збір.Morozov писав: Ти маєш на увазі коли суд розглядає справу проти водія, типу алкоголь ? тоді немає.
ЗаконУ разі ухвалення судом постанови про накладення адміністративного стягнення - 0,2 розміру мінімальної заробітної плати
Ага, тепер понятно. За таких обставин подання до суду виходить як лоторея ...may писав: Я написав - є певна колізія
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей