Та не на око,

а даї з автодором, зробили б відповідну розмітку , 3 полоси ніби краще ніж 2, якраз весною завжди оновлюють розмітку.
Якщо ширина дороги позволяє то чому не зробити ?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sally писав:нічо не поняла
Igor_Lviv писав:"Ожеледиця". Означає, що дія знака поширюється на зимовий період часу, коли проїзна частина може бути слизькою.Sally писав:Якщо табличка "сніг" то це означає шо коли сніг взагалі лежить, чи коли дорога завалена чи як?
Виходить, що 1.12 - 28.02
Додам, ще таку версію: Перехід на літній час в Україні здійснюється в останню неділю березня о 3-й годині, а перехід на зимовий час (тобто переведення годинника на годину назад, чим скасовується літній час) — в останню неділю жовтня о 4-й годині.hrdrive писав:я десь колись читав шо зимовий період - це здається з 15.11. по 15.03.але не впевнений...
Да что тут отвечать, я уже по сути описал.Igor_Lviv писав:Ми самі визначаємо де ця смуга. Які є ще варіанти "двоякості" (двусмысленности - рос.) стрілки? Включаю фантазію і нічого більше придумати не можу. Маю на увазі такого, що б не суперечило ПДР. Дякую. Очікую на відповідь.
Ладно, я еще вброшу насчет обгонов на Луганской :)Igor_Lviv писав:Тому, любий маневр випередження чи обгону - трактується власне, як обгін. І ці сантиметри - ніхто міряти не буде.![]()
Ну, ті при бажанні все що хочеш можуть інтерпретувати за мовчазної згоди водія.azakharchuk писав:это всего лишь рассуждения с точки зрения логики, а не того, как это будет интерпретировано сотрудниками ГАИ.
Ну не може вона показувати на осьову, бо: визначає смугу руху, на яку поширюється дія знака або світлофора. (цитата з ПДР).azakharchuk писав:А во втором случае стрелка указывает на воображаемую осевую.
azakharchuk писав:Как это будет трактоваться?
Навряд.McAr писав:azakharchuk писав:Как это будет трактоваться?
Очень опасный маневр. Думаю без проблем пришиють створення аварійної ситуації. Я так розумію натяк зводиться до - оскільки я правіше то і правда за мною?
іншими словами ця табличка цілком логічно"підказує" наявність середньої смуги, але чи можу я вважати її зустрічною, чи попутною? то буде важливий аргумент при переїзді пішоходного переходу. Як ви дивитесь на колективний лист в даі, про такого роду спірні питання?Igor_Lviv писав:Ну не може вона показувати на осьову, бо: визначає смугу руху,
Я понял мысль. Но, это получается достаточно широкая трактовка. Т.е. получается, что видя такой знак, водитель должен предположить, что 1.375м слева и 1.375м справа от него находится пресловутая полоса. Так как с такой точностью определить сложно, возьмем 1.5м и 1.5м.Igor_Lviv писав:Ну не може вона показувати на осьову, бо: визначає смугу руху, на яку поширюється дія знака або світлофора. (цитата з ПДР).
Визначає = вказує, показує і т.п.
Звідки такі цифри?azakharchuk писав:1.375м слева и 1.375м справа от него находится пресловутая полоса. Так как с такой точностью определить сложно, возьмем 1.5м и 1.5м.
Ні, одна смуга, їхати по якій можна в обох напрямках. Або, об'їжджати перешкоди у вигляді поламаних трамваїв, чи трамваїв на зупинці.azakharchuk писав:1. Полоса, если на ней нет реверсирвного светофора, она для движения в каком-то одном направлении, правильно? (тут я не утверждаю, просто не могу собрать в кучу разные пункты правил, которые бы давали полную картину). Учитывая, что знаки с такими стрелками висят с двух сторон, и для каждой из сторон, оно вроде как указывается, что там уже полос две, причем друг на друге.
Ну, це дійсно лише теоретично. З таким же успіхом можна дати знак 5.17 з п'ятьма смугами в кожному напрямку. Але ж ніхто цього не робить. Теоретично, можна і розмітку зигзагами малювати і ще багато всього іншого нафантазувати. Є схема руху, яка складається на основі ДСТУ, затверджується та перевіряється кількома організаціями (власник дороги, Автодор, ДАІ...).azakharchuk писав:2. Теоретически с наших дорожных служб станется, на дороге шириной 6 метров, повесить три-четыре таких знака. Будет ли это означать, что там 3-4 полосы?
Ось тут - все вірно. Вже майже 100 років у нас працює система головною метою якої є тримати людей на гачку. Щоб менше возбухали. Всіх, причому.azakharchuk писав:Причем делается, как по мне, умышленно, чтобы каждого можно было в чем-то уличить, сделать в чем-то виноватым.
ні, вона не підказує середню смугу, але навіть якщо ти її так трактуєш, то тоді не ставай там і не їдьigorok писав:іншими словами ця табличка цілком логічно"підказує" наявність середньої смуги
ну з самаї назви таблички випливає, що "осьову" вона визначати не може, а раз вона розміщена по середині проїзної частини, отже там є смуга руху.Sally писав:ні, вона не підказує середню смугу, але навіть якщо ти її так трактуєш, то тоді не ставай там і не їдь
стараюсь не ставати тамSally писав:то тоді не ставай там і не їдь
чому я, а не наприклад мій потенційний опонент, котрий також виходить не тримався правого краю проїзної частини?Sally писав:якщо розмітки нема то треба триматись правого краю дороги. якщо ти з кимось не дай бог стукнешся лоб в лоб
Тоесть, на картинке выше, у нас есть две проезжие части отделенные разделительной полосой 1.1.проїзна частина - елемент дороги, призначений для руху нерейкових транспортних засобів. Дорога може мати декілька проїзних частин, межами яких є розділювальні смуги;
Дальше, мы видим одну полосу движения справа налево и несколько слева направо. И вот почему:розділювальна смуга - виділений конструктивно або за допомогою суцільних ліній дорожньої розмітки 1.1 або 1.2 (див. додаток 2) ( 306а-2001-п ) елемент автомобільної дороги, який розділяє суміжні проїзні частини. Розділювальна смуга не призначена для руху або стоянки транспортних засобів. За наявності на розділювальній смузі тротуару по ньому дозволяється рух пішоходів;
Тоесть, мы должны искать полосу движения на проезжей части, а не на всей дороге.смуга руху - поздовжня смуга на проїзній частині завширшки щонайменше 2,75 м, що позначена або не позначена дорожньою розміткою і призначена для руху нерейкових транспортних засобів;
Тоесть, на ул. Луганская (от стрийского моста к сиховскому), при достаточно ширине проезжей части (та что в одну сторону), водитель может выбрать для движения несколько полос на свое усмотрение (так как разметки на проезжей части нету, а есть только между проезжими частями).11.1. Кількість смуг на проїзній частині для руху нерейкових транспортних засобів визначається дорожньою розміткою або дорожніми знаками 5.16, 5.17.1, 5.17.2 (див. додаток 1) ( 306а-2001-п ), а за їх відсутності - самими водіями з урахуванням ширини проїзної частини відповідного напрямку руху, габаритів транспортних засобів і безпечних інтервалів між ними.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей