Тепер ТАМ знак 5.16. "Рух по смугам".
Ліва - прямо, права смуга - направо.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шось не можу поняти де то все є? де шо змінило напрям?weber писав: Нагадаю, раніше Котляревського змінила напрям односторонки і тому їдуть всі по Чупринки.
Гугл мапс тобі в допомогуSally писав: шось не можу поняти де то все є
нарештіweber писав: Гуд нюс: зняли додаткову секцію світлофору і вліпили зелену стрілку на повороті з Кульпарківської на Городоцьку
а по Єфремова, Мельника... ?weber писав: Хз як адекватно повернути по правилах, не перегороджуючи дорогу і не заїжджаючи в тупіки...
Я хочу попасти на Горбачевського, а не в протилежний бік :)MAECTP0 писав: а по Єфремова, Мельника... ?
topper, наліво то можна, але мені треба розворот.topper писав: weber, походу на перехресті той знак не діє, тому можна повертати наліво біля УКРТЕЛЕКОМУ. Там для того і є той острівець, шоб зустрічні машини раніше могли повертати!
односторонній в сторону Спартака.MAECTP0 писав: по Єфремова
ну так наліво з Чупринки і всьоweber писав: Я хочу попасти на Горбачевського
weber, а не можна повернути наліво на Горбачевського і зразу наліво на Котляревського і назад до Київської?weber писав: наліво то можна, але мені треба розворот.
weber писав: наліво то можна, але мені треба розворот.
шось я тебе не розуміюweber писав: Я хочу попасти на Горбачевського
ти б виснявся зрозуміліше де саме в бік чи зад хочеш попастиweber писав: Я хочу попасти на Горбачевського, а не в протилежний бік
це такий поборник катань по колу по зовнішній смузі пише?weber писав: Поки бачу 1 вихід, класти на той знак
BOXER писав: Або на крайняк по Коновальця - тоді якраз на Київську виїде.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей