«Я присягаю тобі, Юрій Зозуля, як фюреру та керівнику поліції Львова, у вірності ідеалам Майдану та сміливості.Обіцяю тобі послух до смерті, та хай допоможе мені у цьому нарід Укрорейху.
Хайль!»

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нова патрульна поліція Львова потрапила у перше ДТП
Сьогодні близько обіду автомобіль нової патрульної поліції потрапив у ДТП на вул. Шухевича у центрі Львова.
Про це 24 серпня IA ZIK підтвердила речник міліції Львівщини Світлана Добровольська.
За її словами, близько 12.30 на вул. Шухевича сталося зіткнення авто патрульної поліції та буса «Мерседес Віто».
«Пошкодження не значні як у службового автомобіля, так і в «Мерседеса». Унаслідок аварії ніхто не постраждав. Зараз з’ясовуються всі обставини. На місці події працюють поліцейські», – повідомила Добровольска.
Як повідомлялося, 23 серпня 407 патрульних поліцейських Львова склали присягу. Уночі вони заступили на своє перше чергування.
бо старі добрі гайори ніде не їздили, а тільки в кущах стоялиSpeedo писав: що старі добрі "гайори" так не товкли нещадно тих "пріусів"
100%HacK писав: Не товкли бо вони майже не їздили, а стояли у кущах![]()
Це точно, я сьогодні їхав, то на протязі 5хв два патруля помітив, їздили по правилах і з маячками, а то що товчуть машини в перший день то думаю нормальне явище, мабуть нерви здають у перші дні і не можуть адекватно зреагувати в екстремальних ситуаціяхHacK писав:Не товкли бо вони майже не їздили, а стояли у кущах
Вмираю з того мусора, яке ж воно тупеMorozov писав:Харківські ДАІвці скіглять що їх не беруть в поліцію:
![]()
![]()
![]()
валіть на йух
+1pikach00 писав: Morozov, я чуть сльозу не пустив коли це дивився
Він про таке чув, але сам заправлє тільки по талонах виданих державоюСАХАР писав: и что надо самому заправляться мозгов надо не иметь вообще.
Якщо ліньки Закон читатиmikenat писав: Сперва ВСЕГДА создается план - что делать. (этого нет).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей