добре, що в нас ще зброю вільно не продають, хоча, може й зле, а то б кожен крутелик задумався і не хамив, а то могли б з вікна любої "копейки" шмальнути між очі...CAT писав:напевно па місці б розстриляли:)))
Zipper розвеселив

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
добре, що в нас ще зброю вільно не продають, хоча, може й зле, а то б кожен крутелик задумався і не хамив, а то могли б з вікна любої "копейки" шмальнути між очі...CAT писав:напевно па місці б розстриляли:)))
а вона походу вільна... воздушку всі можуть купити, а для війни більше не треба)CAT писав:Speedo,
якшо б в нас зброю вільно продавали то б почалась війна...
ги-ги... це ж мій сусід по дачі в Зашкові, якраз відгрохав там особняк на 4 поверхи... до речі за кермом міг і бути його синочок, 16 літній пацан, правда на вигляд значно старший... правда я чув що він ще прикупив собі нулячого Бентлі з-за буграCAT писав:начальник жовківсьої міліції!
CAT писав:міліціонер! начальник жовківсьої міліції
shaman писав:якраз відгрохав там особняк на 4 поверхи
непогано менти живутьshaman писав:правда я чув що він ще прикупив собі нулячого Бентлі з-за бугра
на щастя ні, я живу троха вище ньогоPatrikos писав:В тебе хоч ворота не по його дорозі??
йому і без штрафів нормально живеться, в нього там кордон, + має декілька своїх пилорам, 2 ресторани біля траси, та невеличкий земельний заводик. Сину на 14 ліття купив квадроцикл Bombardier за 20 косарів зелені. Правда єдине що в межах Зашкова вроді поводиться нормально, як він каже "Не бійтесь пацани- дядя Паша своїх не троне"...taras_lak писав:І з новими штрафами будуть будувати не 4-рьох поверхові особняки, а восьми..
Я не спорю але не всі ж свої...shaman писав:Не бійтесь пацани- дядя Паша своїх не троне"...
Перемикай ближнє/дальнє. Не помагає, вмикай і собі дальнє.taras_lak писав:І дістали мене вже водії, які дальнє вкл. і їде собі незважаючи на зустрічні авто......декілька разів мусив зупинятися, бо так засліплювали що ніц не бачив....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей