Vusiko писав:то я вже був 8-9 класі якраз на Миколая то сталося
ти хотів сказати коли ти вже мав бути в 9 класі?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vusiko писав:то я вже був 8-9 класі якраз на Миколая то сталося
Хоча б звук з відео забрав автор!!! Як можна таке в нет викладати???Thug писав:Жесть неймовірна
я думаю йому не до того, і відео виклав тут не він...Bohdan писав:(я про власника відеореєстратора)
І найгірше, що реально і водій Камаза, і водій Ауді їхали собі спокійно, нікого не чіпали, нічого не порушували - і тут на тобі....Thug писав:Курде, дорога така непередбачувана буває
Не мели дурниць. Воділа камаза винен на всі 100. Тільки у нас люди надіяться на "авось".Bohdan писав:ічого не порушували
Та це все я розумію, а ще я прекрасно зняю умови роботи на наших будовах і в наших буд.фірмах, так як сам інженер. І коли водій приходить на зміну, йому дають наряд, грузять і в путь. І максимум, то дадуть пару довгих шнурків щоб зв'язати дошки, чи ще якийсь довгомір. А якщо йому просто не дали тент, бо його нема, що йому робити? Скаже "не поїду" - на другий день поїде хтось інший, а чувак буде шукати нову роботу(а роботу зараз в Україні знайти самі знаєте...). Я звичайно його повністю не оправдовую, але допускаю що не все могло від нього залежати.Thug писав:ну водій камаза не зовсім не винен. Його ж незафіксований вантаж став причиною трагедії
Краще шукати нову роботу ніж хавати баланду на зоніBohdan писав:а чувак буде шукати нову роботу
topper писав:Заборонити перевезення вантажів без тента!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей