Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
gribkoff777
Ім'я:Тарас
Стать:чоловік
Номер:BC ☻ AA
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення gribkoff777 » П'ят, 07 березня 2014, 18:59

rubilnik писав: пів години кричати причина зупинки і в тому роді?

зараз модно "Міліція з народом!" :D
Хочеш миру - готуй Parabellum

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » П'ят, 07 березня 2014, 19:03

Morozov писав: Уважно читай: зимою даішник не має право заводити авто щоб погрітись це у поляків, мова про пересувні фоторадари
і шо ти ловиш кайф від такої новини?
Morozov писав: а фраза "я б дав правва йому в авто" чи "порушив плати" мене дуже радує, поки є такі водії, даішники нормальних людей відпускають ще швидше, адже чекають саме на вас
ти розділяєш шо є нормальні водії а є такі що платять протокол? :facepalm і ти значить нормальний, не такий як ми? ну і як воно язиком тріпати і маму рідну продати лиш би на протокол попасти?
Востаннє редагувалось П'ят, 07 березня 2014, 19:03 користувачем Dexter, всього редагувалось 1 раз.
Work hard! Play hard!

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 07 березня 2014, 19:03

rubilnik,
Та до чого тут ти ? ти робі собі що завгодно, всім байдуже...
А на відео, мусор зробив дуже багато порушень, чим оправдав прізвисько - мусор !
Єдиний нормальний варіант у цьому відео - мовчки скласти протокол, або зробити усне зауваження, все решта це просто істерична тріпня, яка закінчилась ганьбою і можливо заявою на даішника, а водій - порушник поїав собі далі. Для чого платити цьому мусору зп якщо він не може притягнути до відповідальності порушника (навіть якщи ти вважаєш цього водія бидлом) ?

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 07 березня 2014, 19:08

Dexter писав: і шо ти ловиш кайф від такої новини?
До чого тут кайф ? Я привів приклад з тої ж таки Європи, там закон працює і не важливо що це порушує конфорт працівника міліції, це просто факт з ЄС, який говорить що нашим мусорам ще солодко живеться...
Dexter писав: не аткий як ми?
А ви це хто ? На скільки я знаю, та виходячи із останніх подій, сьогодні "ви" це меншина :sing
а про здачу і ананізм, нічого не зрозумів %)

ugine31
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » П'ят, 07 березня 2014, 19:08

я погоджуюсь з Morozov. бидло-даїшник. водій все правильно зробив.

Dexter

Повідомлення Dexter » П'ят, 07 березня 2014, 19:12

ugine31, ти теж буде в такій ситуації казати "машина моя, номера мої, але докажіть шо я за рульом був?" :facepalm
в чому бидлуватість дайця? шо він хтів протокол скласти сидячи в машині?
Work hard! Play hard!

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 07 березня 2014, 19:14

ugine31 писав: бидло-даїшник.
Ну реально ж бидло...
Склади тихенько протокол, або зроби усне зауваження і на тому все - крапка, логічне завершення події, але ж ні потрібно розказувати що батько погано виховав сина, пробувати переписувати дані на папірці, продовжувати розмову на "ти", розказувати "інтернет насматрелься"... Для чого це все ?
Водій показав документи - перепиши і віддай копію, три хвилини писанини і лице інспектора викликало б при цьому повагу, а тут :facepalm

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 07 березня 2014, 19:16

Dexter писав: в чому бидлуватість дайця?
Дивись ще раз відео:
батько погано виховав сина, пробувати переписувати дані на папірці, продовжувати розмову на "ти", розказувати "інтернет насматрелься"...

St-ART
Ім'я:Stanisław
Номер:RP

Повідомлення St-ART » П'ят, 07 березня 2014, 19:16

На рахунок того, що тут захищають "бидло водіїв", це неправда. Тут скоріше бидло-мусорів вчать їх роботі.
rubilnik писав: порушив - плати, і не строй з себе героя, бо то не героїзм, а хз що
Заплачу. Але хай виконає від і до належні йому (мусору) по процедурі, законах і т.д. обов'язки. Невже то так важко? От чому мені, наприклад, як архітектору, не можна робити помилки і порушувати норми, бо за це передбачена серйозна відповідальність (і це ви скажете і так зрозуміло), а тут якесь бидло вийшло з патиком на дорогу, уявило себе королем і буде мені хамити, а я маю його ще за щось поважати і жаліти? Сам собі роботу вибирав. Не справляєшся, не вмієш, не хочеш - до побачення!
І я не кажу, що я одобрюю, коли їм хамлять, ні. Просто треба культруно і чітко робити свою роботу.

Знаю про двох бувших дайців в моєму місті, звільнені з тої корупційної банди в свій час. Один тепер таксист, другий на маршрутці працює. Ніхто з колишніх знайомих за людей їх не має, не вітається і не поважає. А самі винні. Людиною треба бути в будь-якому випадку.

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » П'ят, 07 березня 2014, 19:17

Тут така ситуація, хто мєнтовський, той його і городить! Просто не об"єктивне бачення в солідарних.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Dexter

Повідомлення Dexter » П'ят, 07 березня 2014, 19:28

Morozov писав: батько погано виховав сина,
про то забув :facepalm за таке він би в мене відповів і то серйозно відповів.
глянув ше раз. даєць хамло. водій бидляк. перший почав водій.вони знайшли одне одного
чому водій не звернув увагу на хамство? правильно, тому шо в нього нема ні каплі гідності.переживає за протокол, а те що його попускають кагбе не чує :bad
Work hard! Play hard!

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 07 березня 2014, 19:35

Dexter писав: перший почав водій.
:facepalm
Це що дит садок ?
Водій має право вимагати і фото лиця, і сертифікати на прилад, і барометр, гігрометр щоб впевнетись що погодні умови дозволяють використовувати прилад, все що сказав водій, на всі 100% дозволяє законодавство !!!
А у функції даішника входить це все виконати чи принаймі культурно обяснити що із перчисленних вимог даішник має виконати, а що ні, причому всі свої слова, пояснення інспектор має підкріплювати нормативно правовими актами, але у дану відео, водій просто запитав де його лице, після цього попросив протокол, але мусор не захотів, чим ще раз порушив всі мажливі закони ...
Нам не потрібне таке даі, протокл скласти не може, культурно спілкуватись не може, законів не знає, за що ми платимо їм зп ?

Dexter

Повідомлення Dexter » П'ят, 07 березня 2014, 20:40

Morozov писав: Нам не потрібне таке даі
коли буде нове даї, то це старе викинем. чи ти як хочеш?

Morozov, мене ніколи ніразу не зайопував жоден даєць
всі твої історії за останні роки мені нагадує, як кримчани про бандерівців роказують

приділи більше уваги дамі, або якусь рибалку, полювання, чи танчики пограй, бо рівень твого анонізму в даній сфері просто зашкалює
якшо даш мені твоє власне відео, де ти застосовуєш всі ці поняття, що ти перерахував, щоб захистити себе від радикального даїшника, готовий забрати свої слова назад :beer
Work hard! Play hard!

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 07 березня 2014, 20:49

Dexter,
про що ти пишеш ?
Для початку зрозумій що у нас не даЇ а да І. :sing
Dexter писав: мене ніколи ніразу не зайопував жоден даєць
Вік: 21
якщо тобі справді 21 рік, то ти ще життя не бачив, активна боротьба в Україні із продажними мусорами в двари рази старша ніж твій досвід спілкування з даі...
Dexter писав: приділи більше уваги дамі, або якусь рибалку, полювання, чи танчики пограй, бо рівень твого анонізму в даній сфері просто зашкалює
що тебе так на той анонізм клонить ? вже вдруге про це згадуєш. %)
А тепер рекомендую включити мозги і прочитати назву теми: "діяльність даі" давай не продовжуй свій флуд на тему ананізму, а пиши про діяльність даі, для чого зайві слова ? ти як цей даішник з відео, море слів але по темі практично немає,
повторю "ДІЯЛЬНІСТЬ ДАІ", давай про даі а не про...

St-ART
Ім'я:Stanisław
Номер:RP

Повідомлення St-ART » П'ят, 07 березня 2014, 21:03

Dexter писав: мене ніколи ніразу не зайопував жоден даєць
Не повіриш - я теж перші чотири роки водійського досвіду не мав конфліктів з дайцями. При тому, що я взагалі рік їздив без прав (з 16 років). Перша зупинка була вже коли я мав 3 роки стажу (реально порушив). А от потім, коли я почав справді багато їздити (кожного тижня на Львів і назад, Польща і т.д.) - от тоді і почалися конфлікти. Перший серйозний - це коли мене вночі у Львові хотіли розвести на 130-ту (при тому не алкогольне сп'яніння, а наркотичне!). Добре, що в той час я вже знав свої права, що говорити, як себе поводити, що вимагати від них, що були свідки - і не вийшло в них нічого. А другий - то вже от цього літа - і вже в себе в місті. Я про той випадок писав тут. Конфлікт, до речі, дотепер я ще не вирішив. Чекав кращих часів, щоб оскаржити рішення суду через прокуратуру. Напевно, зараз саме час це зробити.

Тому, не зарікайся. Поїздиш більше, зустрінешся з цим особисто, от тоді і кардинально зміниш свої погляди на це.

Dexter

Повідомлення Dexter » П'ят, 07 березня 2014, 21:39

St-ART писав: Перша зупинка була вже коли я мав 3 роки стажу (реально порушив)
ого :shock то де ти три роки їздив??
St-ART писав: Тому, не зарікайся. Поїздиш більше, зустрінешся з цим особисто, от тоді і кардинально зміниш свої погляди на це.
вже сплатив не один протокол по дєлу :facepalm , і не одного дайця просто послав
були навіть спроби розвести на гроші, але реально більше 20 секунд не затягувалось. де та проблема з страшними дайцями, яких Морозов малює :surprised
хіба був один великий трабл з Беркутом, які рішили шо вони даїшники, але то кагбе сюди не рахується вроді :|

Morozov, ок, воюй дальше, тримай фронт :flex
Work hard! Play hard!

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » П'ят, 07 березня 2014, 21:41

Morozov, Ти не хотів би взяти участь в роботі ДАІ, при його реформуванні, на власному прикладі показати як потрібно працювати на цій роботі?

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 07 березня 2014, 21:57

igorok,
Ні.
Я як платник податків, можу лиш давати оцінку структурам які утримуються з податків.

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » П'ят, 07 березня 2014, 22:00

igorok писав:Morozov, Ти не хотів би взяти участь в роботі ДАІ, при його реформуванні, на власному прикладі показати як потрібно працювати на цій роботі?
якщо запропонують відповідну зп і буде відповідати своєю фаховістю у цьому питанню+ буде бажання, то чому б і ні
VAG вже не той

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » П'ят, 07 березня 2014, 22:08

Dexter писав: були навіть спроби розвести на гроші, але реально більше 20 секунд не затягувалось.
так і кажи шо в тебе є чарівна візитка за допомогою якої тобі дайці ше бабло будуть винні :D :beer
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей