rubilnik писав: пів години кричати причина зупинки і в тому роді?
зараз модно "Міліція з народом!"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
rubilnik писав: пів години кричати причина зупинки і в тому роді?
і шо ти ловиш кайф від такої новини?Morozov писав: Уважно читай: зимою даішник не має право заводити авто щоб погрітись це у поляків, мова про пересувні фоторадари
ти розділяєш шо є нормальні водії а є такі що платять протокол?Morozov писав: а фраза "я б дав правва йому в авто" чи "порушив плати" мене дуже радує, поки є такі водії, даішники нормальних людей відпускають ще швидше, адже чекають саме на вас
До чого тут кайф ? Я привів приклад з тої ж таки Європи, там закон працює і не важливо що це порушує конфорт працівника міліції, це просто факт з ЄС, який говорить що нашим мусорам ще солодко живеться...Dexter писав: і шо ти ловиш кайф від такої новини?
А ви це хто ? На скільки я знаю, та виходячи із останніх подій, сьогодні "ви" це меншинаDexter писав: не аткий як ми?
Ну реально ж бидло...ugine31 писав: бидло-даїшник.
Дивись ще раз відео:Dexter писав: в чому бидлуватість дайця?
батько погано виховав сина, пробувати переписувати дані на папірці, продовжувати розмову на "ти", розказувати "інтернет насматрелься"...
Заплачу. Але хай виконає від і до належні йому (мусору) по процедурі, законах і т.д. обов'язки. Невже то так важко? От чому мені, наприклад, як архітектору, не можна робити помилки і порушувати норми, бо за це передбачена серйозна відповідальність (і це ви скажете і так зрозуміло), а тут якесь бидло вийшло з патиком на дорогу, уявило себе королем і буде мені хамити, а я маю його ще за щось поважати і жаліти? Сам собі роботу вибирав. Не справляєшся, не вмієш, не хочеш - до побачення!rubilnik писав: порушив - плати, і не строй з себе героя, бо то не героїзм, а хз що
про то забувMorozov писав: батько погано виховав сина,
Dexter писав: перший почав водій.
коли буде нове даї, то це старе викинем. чи ти як хочеш?Morozov писав: Нам не потрібне таке даі
Вік: 21Dexter писав: мене ніколи ніразу не зайопував жоден даєць
що тебе так на той анонізм клонить ? вже вдруге про це згадуєш.Dexter писав: приділи більше уваги дамі, або якусь рибалку, полювання, чи танчики пограй, бо рівень твого анонізму в даній сфері просто зашкалює
Не повіриш - я теж перші чотири роки водійського досвіду не мав конфліктів з дайцями. При тому, що я взагалі рік їздив без прав (з 16 років). Перша зупинка була вже коли я мав 3 роки стажу (реально порушив). А от потім, коли я почав справді багато їздити (кожного тижня на Львів і назад, Польща і т.д.) - от тоді і почалися конфлікти. Перший серйозний - це коли мене вночі у Львові хотіли розвести на 130-ту (при тому не алкогольне сп'яніння, а наркотичне!). Добре, що в той час я вже знав свої права, що говорити, як себе поводити, що вимагати від них, що були свідки - і не вийшло в них нічого. А другий - то вже от цього літа - і вже в себе в місті. Я про той випадок писав тут. Конфлікт, до речі, дотепер я ще не вирішив. Чекав кращих часів, щоб оскаржити рішення суду через прокуратуру. Напевно, зараз саме час це зробити.Dexter писав: мене ніколи ніразу не зайопував жоден даєць
огоSt-ART писав: Перша зупинка була вже коли я мав 3 роки стажу (реально порушив)
вже сплатив не один протокол по дєлуSt-ART писав: Тому, не зарікайся. Поїздиш більше, зустрінешся з цим особисто, от тоді і кардинально зміниш свої погляди на це.
якщо запропонують відповідну зп і буде відповідати своєю фаховістю у цьому питанню+ буде бажання, то чому б і ніigorok писав:Morozov, Ти не хотів би взяти участь в роботі ДАІ, при його реформуванні, на власному прикладі показати як потрібно працювати на цій роботі?
так і кажи шо в тебе є чарівна візитка за допомогою якої тобі дайці ше бабло будуть винніDexter писав: були навіть спроби розвести на гроші, але реально більше 20 секунд не затягувалось.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей