ну... боюсь на таке скажуть "він вже не начальник", а в інших областях/містах: "він нам не начальник". А от нормативний документ то вже аргумент.Yuzer писав: Ше коли Мицак був начальником ДАІ Львова, він сказав
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
MAECTP0, ну, не знаю... мене минулої зими в Острозі (Рівненська обл) обласні дайці зупинили, хотіли розвести на експертизу. Я кажу, "давайте драгер". Вони кажуть: "драгер в іншого екіпажа, за 20км звідси". А я їм - "то ваші проблеми, перевіряємось спочатку на місці при свідках, а потім, якщо я не згідний з результатами, їдемо в лікарню". Вони ше трохи погавкали і збилися
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
Тернопільська даішна гопота, сємки, мати, погрози, ВРИВАННЯ У АВТО
тупість інспекторів вражає, мало не що тижня по центральним каналам тв показують якогось даішника через неправомірні дії і всерівно знаходяться бовдури які не бояться попасти в кадр, а тут щей чітко бачуть що є відеореєстратор

тупість інспекторів вражає, мало не що тижня по центральним каналам тв показують якогось даішника через неправомірні дії і всерівно знаходяться бовдури які не бояться попасти в кадр, а тут щей чітко бачуть що є відеореєстратор

- Yust
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Сьогодні мені не допомогла візитка полковника Сопільника. 50 грн. виявилися вагомішим аргументом. Відать авторитет Любомира Івановича вже не той... 

Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
після візиткового скандалу напевне веліли відмінити.Yust писав: візитка полковника Сопільника.
P.S. я думав що з появою моб.телефонів, візитки відійшли в минуле а замінили їх "дзвінок другу", а тут виявляється вони ще досить часто зустрічаються.

Чим займаються інспектори у робочий час:
от і відповідь чому серед них так багато ідіотів.

- mikenat
- Контактна інформація:
На жаль - баян....Morozov писав: Чим займаються інспектори у робочий час:
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Якийсь у водія голос вмазаний/вдуплений... чи спецон провокував що ніби бухий?Morozov писав: Тернопільська
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
MAECTP0,
Така поведінка навмисна, щоб побачити поведінку, "професіоналізм" нашого даі, коли вони стикаються із водєм у якого є ознаки алкогольного чи наркотичного спяніння.
ще буде друга чистина...
Така поведінка навмисна, щоб побачити поведінку, "професіоналізм" нашого даі, коли вони стикаються із водєм у якого є ознаки алкогольного чи наркотичного спяніння.
ще буде друга чистина...
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Поліція Польщі:
Українець хотів дати полякові хабар у 20 доларів. Тепер може сісти на 10 років 05.11.2013 10:41 Польські прикордонники на Lubycza Royal (Nadbużański OSG) затримали громадянина України, який намагався дати їм хабар у розмірі 20 доларів за те, аби його не притягували до відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Про це УНН повідомили у прес-службі Прикордонної служби Польщі. 27-річний громадянин України повинен був отримати штраф за порушення правил дорожнього руху. Він вирішив покласти гроші в поліцейську машину, сподіваючись, що посадові особи не будуть виконувати своїх службових обов'язків. Після цього українець був заарештований і знаходиться у поліцейському відділку. У Польщі спроба підкупу карається строком до 10 років
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2013/11/05/96409- ... y-10-rokiv
Хочеш миру - готуй Parabellum
gribkoff777,
Наші на таке не здатні...
совість не дозволить відмовитись від 20 уе, причому навіть для показового сюжету для тв !!! За 20 років існування нашого даі я не пригадую жодного випадку щоб у новинах показали ситуацію коли даішник заявив про спробу дачі йому хабаря, навіть росіяни час від часу знімають такі відео для показухи на тв, а наші ніколи, жадність...
Наші на таке не здатні...

совість не дозволить відмовитись від 20 уе, причому навіть для показового сюжету для тв !!! За 20 років існування нашого даі я не пригадую жодного випадку щоб у новинах показали ситуацію коли даішник заявив про спробу дачі йому хабаря, навіть росіяни час від часу знімають такі відео для показухи на тв, а наші ніколи, жадність...
ДАІ Львів, порушують, бо чекають автобус)))
Дали форму, дали палку, поставили, сказали "ганяй всіх", а не тут то було:
Цікава передача про даі:
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
"Я вас увидел, меня стошнило..."Morozov писав: Дали форму, дали палку, поставили, сказали "ганяй всіх", а не тут то було:
"Передайте охраняемой особе, что человеку стало плохо и он ждет скорую"

Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
Yuzer,
Дійсно цей Юрій Ларченко ще той троль
,
його відео смішніші ніж виступи всяких там камедіклабщиків.
Дійсно цей Юрій Ларченко ще той троль

його відео смішніші ніж виступи всяких там камедіклабщиків.
- Thug
veresen, а сенс?
Хамити мєнтам атфанаря в надії, що вони зірвуться і у відповідь нахамлять - все одно, шо провокувати на бійку паралізованого
Хамити мєнтам атфанаря в надії, що вони зірвуться і у відповідь нахамлять - все одно, шо провокувати на бійку паралізованого

Щоб якомога менше бажаючих було вступити у їхні ряди !Thug писав: а сенс?
Хоча ті хто йде у даі, завідома погоджується на те, що його будуть зневажати (правда раніше посилали в спину, а тепер в очі) і готові терпіти це заради можливості користуватись посвідченням, жезлом і раннім виходом на пенсією...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей