http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z02 ... 3348730239MAECTP0 писав: наказом №33
:)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ні, як написав Or4ik запитав про сертифікат, якого конечно немає, ше троха трольнув дайця, кажу ви хоча б з візиром стояли, а він каже "так не видають"MAECTP0 писав: заплатив?
та як було, я повертаю з Городоцької на Любінську біля 7-го відділку, пєшикам зелене, я вже на переході, а пєшик з лівої сторони вступив на перехід... Я собі помаленьку проїхав пєшик пройшов позаду, я якраз шукав місце де парканутись, бо треба було в Райфазен. :)MAECTP0 писав: всетаки цікаво що було на регіку.
Черговий п'яний даїшник скоїв наїзд на людину
01.10.2013 16:30
В Одеській області автомобіль Mitsubishi збив жінку, яка стояла на зупинці. Очевидці кажуть, що за кермом перебував п'яний співробітник ДАІ.
ДТП сталася вчора, 30 вересня, близько 19:30 неподалік Одеси, передають Інтерфакс-Україна і Таймер.
За словами очевидців, водій був настільки п'яний, що не міг самостійно вибратися з машини, а деякі впізнали в чоловікові співробітника ДАІ.
Як повідомляється, після прибуття на місце події високопоставлених чиновників міліції, в тому числі начальника управління ДАІ області Володимира Недельського, винуватця ДТП пересадили в міліцейську машину.
Постраждала 39-річна жінка госпіталізована з травмами різної тяжкості.
Правоохоронці розслідують обставини ДТП під контролем прокуратури Одеської області. Призначено експертизу на виявлення алкоголю в крові водія, слідство має намір встановити його особу. За попередніми оцінками, чоловікові загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.
http://zik.ua/ua/news/2013/10/02/432264На Тернопільщині даішника судитимуть за «ліві» штрафи
На Тернопільщині судитимуть колишнього старшого державтоінспектора відділу ДАІ одного з райвідділів міліції.
Як повідомили IA ZIK у прес-службі прокуратури області, для покращення показників своєї роботи екс-правоохоронець вдався до фальсифікацій.
Зокрема, він підробив протоколи про адміністративні правопорушення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та без відповідних документів. При цьому, впродовж дня йому вдалося скласти протоколи про вчинення однією і тією ж особою двох адмінправопорушень. Не зволікаючи, колишній міліціонер оштрафував «порушника» на 425 грн.
За цим фактом стосовно інспектора ДАІ було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 364 та ч. 1 ст. 366 КК України (зловживання владою або службовим становищем і службове підроблення). Обвинувальний акт скеровано до суду.
Сколько там езжу - они все время стоят. Именно в этих местах.Morozov писав: яке право вони мають розказувати про порядок на дорозі, і тим паче говорити що вони слідкують за пдр:
Та у нас даішники які припарковані згідно ПДР це велика рідкість, максимум це можуть швиденько поїхати з місц якщо побачать камеру, а як приавило то продовжуть нагло порушувати розказуючи що їм можна бо вони даішникиmikenat писав: Сколько там езжу - они все время стоят.
ВЗЯТКИ.КПП ЗОЛОТОНОША
мене в тому місці спинили з товаром-вічливе спілкування,показав буду,закрив буду і Щасливої дороги-от що таки означає хороші слова і поведінка,коли є настрійmikenat писав: Ранкове "пасовисько"
чєґо раді?Петро писав: показав буду
"Гандони".gribkoff777 писав: Уявляю їхній діалог "Добрий день бла-бла-бла, що везете?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей