Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти тупе створіння, я це вже зрозумів. Фантазії про перший виїзд то чисто твоє, на свої фантазії натягнув мої слова і видав то за істину.andreyclk писав: xxfOxx, Хто тут тупий і упоротий видно зразу .При заїзді з правої полоси в правий(перший ) зїзд кермо ліворуч![]()
![]()
де я таке питав? хто тупий ??? ти не просто тупий ти даун !!!andreyclk писав: xxfOxx, я тобі 5 раз відповів!!! З крайнього правого їзджу тільки направо !!!
З лівого в інші зїзди !!!
Ти реально тупий якщо до тебе 6-тий раз не дойде
відповідь andreyclk,xxfOxx писав: питання два фактично - Куди крутиш кермо і який поворотнік вмикаєш при виїзді з кола
andreyclk писав: З крайнього правого їзджу тільки направо !!!
З лівого в інші зїзди !!!
йди медогляд пройди для початкуandreyclk писав: xxfOxx, мудак тобі може пальці поламати? Чи зуби вибити?!
питання задані 5-6 сторінок тому назад, а до тебе так і не дойшло, про що тебе питаютьandreyclk писав: спочатку дай відповідь, а тоді вже я.
що з лівої, що з правої (якщо ти далі рухаєшся по колу ти робиш поворот наліво, хоча тссс, спочатку визначся куди ти крутиш кермо при якому повороті)
Ти оприділи спочатку при вїзді,при русі чи при виїзді ато кидаєш все на раз а потім з контексту вирізаєш
[/quote]xxfOxx писав: Кільце це перехрестя з круговим рухом, і поворот в ньому тільки один - правий, якщо ти при повороті керма вправо робиш лівий поворотможе й поворотнік вліво включаєш?
xxfOxx писав: незалежно від смуги при заїзді в коло включаю лівий, при виїзді правий. Ти я так бачу навпаки робиш
я вже дав тобі на твоє питання відповідь. При заїзді в коло лівий, виїзді - правий.andreyclk писав: Якщо тільки правий поворот то чому ти лівий поворотник включаєш? І кермо при русі по кільцю крутиш в ліво?
ПрОстіше.При заїзді на кільце ти кермо крутиш вправо (ліворуч це зустрічна) але поворот включаєш ліворуч.Це норм?Вище ти не так однозначно писав
Так хто тупий?
xxfOxx писав: де я таке питав? хто тупий ??? ти не просто тупий ти даун !!!
Все, поки ти не даш відповіді на питання, більше не відписую.xxfOxx писав: Я не питаюсь якими рядами ти їздиш розумієш дауне ?
xxfOxx писав: Питання "Куди крутиш кермо і який поворотнік вмикаєш при виїзді з кола в другий з'їзд"
bossjara писав: і зупиниш потік за собою 3-5 машин, а хтось когось дожене і т.д.
ну як всі їдуть назустріч то що? йти на лобову????bossjara писав: тобто уявімо що ти виїздиш з повороту на дорогу, а там всі їдуть навпаки - по лівій стороні. твої дії? поїдеш так як їдуть всі чи так як прописано правилами?
ззаду будуть стояти свідки які скажуть що хтось перший почав???bossjara писав:
6ля як ви заї6али з особистими образами. я вас як в житті когось зустріну, атвічаю переї6у по ї6алу
всьо діалог акночєн
Що ж ти цитуєш тих дятлів що роундбаут придумали?!Liuskywalker писав: thnx , u made my day today
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість