дуже просто - всі лізуть - бо всі праві - одні по пдр, другі бо їздять не по пдр а так як їм зручно. якшо ти не один і не інший, і хочеш зробити людям добре - получається шо тебе зажимають з двох сторін.MAECTP0 писав:поясни мені якого дідька на кілці може утворитись затор???
не тому, бо на кільці в правій полосі був я - переді мною машин практично не було(при наймні виїхати нікому не заважали), я хотів посунутись вліво - мене не пускали - або їхали далі собі, або виїжжали на право, тим самим мені не даючи проїхати. я мав вибір - поїхати нормально по пдр по правій полосі і проїхати як завжди, або пробувати перестроїтись в ліву смугу по якій валять машини і не пускають мене. перед кільцем мене теж в ліву не пустили.MAECTP0 писав:Не тому що якісь умніки по правій смузі шурують на 270гр й тим самим штопорять середню й ліву смугу???
я вважаю що єMAECTP0 писав:ти вважаєш, що після історії, яку сам розповів, ті правила, по яким ти їздиш на 270 в правій смузі, нормальні?
Morozov писав:діючі пдр, якщо тобі завтра вдасться їпоміняти їх, то я буду дотримуватись нових,
100500+Morozov писав:Я проти людей які виїзджають з кільця з внутрішньої полоси не пропускають "свиню, котину", яка їде рядом з права, от і все.
заїдь на ринок "княжий і попробуй звідтам виїхати. Просто нормально культурно по правилам виїхати. не факаючи, не підрізаючи і не вискакуючи звідтам.AndrewK писав:ро те, щоб десь там в будній день стояти 7хв. - то й мови не може бути.