судячи з того шо ти писав про свою останню зупинку ти від того теж не далекий бувpuzzo писав:Типовий приклад як себе не треба поводити з ДАІ. Тепер бігай доводь шо ти не баран. Ну і частіше ролики від ДК дивись вони тебе уму-розуму навчать

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
судячи з того шо ти писав про свою останню зупинку ти від того теж не далекий бувpuzzo писав:Типовий приклад як себе не треба поводити з ДАІ. Тепер бігай доводь шо ти не баран. Ну і частіше ролики від ДК дивись вони тебе уму-розуму навчать
may писав: ЗУ Про судовий збір
Чому? Ввічливо поговорив з інспектором, отримав уснє попередження, побажали один-одному гарного дня.ugine31 писав:судячи з того шо ти писав про свою останню зупинку ти від того теж не далекий бувpuzzo писав:Типовий приклад як себе не треба поводити з ДАІ. Тепер бігай доводь шо ти не баран. Ну і частіше ролики від ДК дивись вони тебе уму-розуму навчать
У Харкові сталося ДТП за участі патрульного автомобіля ДАІ.
Про це повідомляє прес-служба МВС у Харківській області.
"22 липня поточного року близько 00.15 год. в м. Харкові на пр. Героїв Сталінграду сталося зіткнення автомобіля CHEVROLET AVEO та патрульного автомобіля ДАІ", - сказано в повідомленні.
"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждалих осіб не має. Наразі з’ясовуються причини та обставини ДТП", - додали у МВС.
Фото Дорожнього контролю
Фото Дорожнього контролю
Водночас журналісти Дорожнього контролю.Харків стверджують, що винуватцем ДТП була патрульна машина ДАІ.
"Chevrolet Aveo рухався по вул. Героїв Сталінграда близько 105 будинку в бік пр. 50 років СРСР. Його руху завадив патрульний автомобіль, за кермом якого сидів прапорщик міліції, який грубо порушив ПДР - а саме пішов на розворот з правої смуги через подвійну осьову, НЕ подавши при цьому ні звукового, ні світлового сигналу", - сказано в повідомленні.
"Водій Авео не встиг піти від зіткнення", - додали в повідомленні.
Крім того, як стверджують у Дорожньому контролі, співробітники міліції в терміновому порядку зняли номери з розбитого автомобіля ДАІ, викликали евакуатори, які відразу ж хотіли прибрати автомобілі і приховати ДТП.
"Проте через обурення очевидців, співробітники державної інспекції змушені були складати схему ДТП", - зазначили у Дорожньому контролі.
ну раз заканало. ыншого разу може зробити вигляд шо добренький і вклєпати поза очі протокольчик. імхо.puzzo писав:Чому? Ввічливо поговорив з інспектором, отримав уснє попередження, побажали один-одному гарного дня.ugine31 писав:судячи з того шо ти писав про свою останню зупинку ти від того теж не далекий бувpuzzo писав:Типовий приклад як себе не треба поводити з ДАІ. Тепер бігай доводь шо ти не баран. Ну і частіше ролики від ДК дивись вони тебе уму-розуму навчать
Не бачу нічого спільного.
may писав: ROVA написав:
Оскаржував в 2011р
В суді про сплату судового збору мова не йшла.
ЗУ Про судовий збір
Я б так не робив. Якщо є трохи бажання і часу -- то є достатньо доказів неправомірності протоколу + постанови + можливий підроблений підпис ( вручення копії чи відмови), то все на суді аж ніяк не може бути пустими словами. Інакше кажучи: фотофіксація - це одна річ , а процесуальні дії тоже повинні бути по законодавству. Свідчення свідків - буде напевно основним . Але чи вистачить їм "натхнення і часу" + чи не буде виставлене їм пиво переважати суму оскаржуваного штрафу.Maniak716 писав:
і не тому що "порушив - плати, будь мужиком", а тому що шансів в тебе в суді майже нема
дешевше подарувати, ніж бабло з казначейства вибиватиManiak716 писав: тоді лишається після виграної справи подати позов на ДАІ про відшкодування витрат і включити туди СЗ
та хоч у жовтні! До чого тут 2011 рікROVA писав: Закон датується 8 липня 2011 року , а я подавав в травні.
Ти шо йому хабар дав? Якщо так то ти міг ТАК попасти-"Мама нє гарюй" :) варіанти описувати не буду-сам пофантазуй.bossjara писав:puzzo, спільного багато, після тої ввічливої розмови ти повністю можеш опинитись на місці стрітарта...
гаведу тобі приклад про себе - вчора зупинили мене в Зимній Воді за перевищеннярозрулил всьо спокійно - нет тєла, нєт дєла, швидко і нормально, документів не надавав і поїхав собі, при чому в них на чомусь там(я не вникав, адже не було потреби), ну нехай навіть допустимо на візирі чи трукамі є зафіксовано(тобто фотодоказ) 98 км/год.
АЛЕ - якщо вони надумають оформити протокол "заднім числом" - що вони вкажуть в графі що стосується водія? власника ТЗ? там людина яка на 99,99999% не могла бути у Львові в той день в принципі... Доручення нотаріального на мене нема, тому прив’язати саме мене до тої поїздки - антріал. ну і т.д. Тому навіть якщо і з часом вспливе протокол(т.зв. "на машину") то він з легкістю оскаржиться в суді, а при бажанні, і створить(а бажання буде) певні незручності ІДПС...
а от тепер накинь цю ситуацію коли будуть дані водія і з СРТЗ... от тобі і різниця...
Ага, треба було їм зразу 100 грн, підстрибуючи, понести, чи принижуватись і просити, щоб "поняли и простили"?puzzo писав: Типовий приклад як себе не треба поводити з ДАІ.
Натхнення і часу, я думаю, вистачить. А там - як складеться.ROVA писав: Але чи вистачить їм "натхнення і часу" + чи не буде виставлене їм пиво переважати суму оскаржуваного штрафу.
Так в мене взагалі PL машина, то що, може тоді казати в суді, що то не я їхав?bossjara писав: якщо вони надумають оформити протокол "заднім числом" - що вони вкажуть в графі що стосується водія? власника ТЗ? там людина яка на 99,99999% не могла бути у Львові в той день в принципі... Доручення нотаріального на мене нема, тому прив’язати саме мене до тої поїздки - антріал. ну і т.д. Тому навіть якщо і з часом вспливе протокол(т.зв. "на машину") то він з легкістю оскаржиться в суді
100%. Просто ті, хто так говорить, ще не попадав, чи не попадали в такі ситуації друзі. З мене раз у Львові навіть вночі "наркомана за кермом" хотіли зробити. Якби не п'ятеро свідків, яких вони просто злякалися і "дали задню", не знаю, чим би то все скінчилося.ugine31 писав: ну раз заканало. ыншого разу може зробити вигляд шо добренький і вклєпати поза очі протокольчик. імхо.
я шось тоже не поняв з першого разу як ти відмазавсяpuzzo писав: Ти шо йому хабар дав?
а якби не порушував то не давав би))bossjara писав: як я потім подивився перевищення дійсно було, мене аж совість замучила,
Ну дивись, якщо є фотка з перевищенням, то ті ж свідки підтверджують що це був St-ART, та і він сам про це говорить в позові, підтверджуючи те що в протоколі і постанові.ROVA писав: Якщо є трохи бажання і часу -- то є достатньо доказів неправомірності протоколу + постанови + можливий підроблений підпис ( вручення копії чи відмови), то все на суді аж ніяк не може бути пустими словами. Інакше кажучи: фотофіксація - це одна річ , а процесуальні дії тоже повинні бути по законодавству. Свідчення свідків - буде напевно основним .
Звичайно спочатку потрыбно бачити протокол і постанову.Maniak716 писав: Ну дивись, якщо є фотка з перевищенням, то ті ж свідки підтверджують що це був St-ART, та і він сам про це говорить в позові, підтверджуючи те що в протоколі і постанові.....
Точно даївцям прямо заборонено при складанні протоколів виступати в ролі свідка.Maniak716 писав: Невже ти думаєш що дайці підроблювали якісь там підписи??? Їм не треба навіть свідків вписувати - достатньо одному скласти протокол, а іншому виступити в ролі свідка (що робиться майже завжди),
чим/ким заборонено?ROVA писав: Точно даївцям прямо заборонено при складанні протоколів виступати в ролі свідка
Тільки при оформленні протоколу на п'янку!!!ROVA писав: Точно даївцям прямо заборонено при складанні протоколів виступати в ролі свідка.
Про відмову від підпису протоколу необхідно ДВА свідки!!!Maniak716 писав: Їм не треба навіть свідків вписувати - достатньо одному скласти протокол, а іншому виступити в ролі свідка (що робиться майже завжди), ну і вказати що водій відмовився брати участь у "процесуальних діях"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей