так роблять мудаки

а так нормальні люди,амінь

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тепер принципово буду проїжджати перехрестя з круговим рухом тільки так(якщо це не заборонено ПДР)Doktor писав: так роблять мудаки
уяви що зелена стрілка то синя. тобто чувак їде "прямо" на протилежний виїзд - з 3ї на 9ту і він згідноDoktor писав: так роблять мудаки
нормальнийDoktor писав: а так нормальні люди,амінь
і що заважає звичайні "еліпси" проїжджати по схемі турбороунлбоут і не створювати нікому проблем???xxfOxx писав: це звичайне кільце просто з знаками і розміткою для організації руху і все,
Цікаве питання, до речі.xxfOxx писав: Я питаю при виїзі з кола який поворотнік і в яку сторону кермо крутиш ?
Найінформативніше - на в’їзді показати куди будеш прямувати після круга.Bei der Einfahrt in einen solchen Kreisverkehr ist die Benutzung des Fahrtrichtungsanzeigers unzulässig.
та нічого не заважає, коли є можливість.MAECTP0 писав: і що заважає звичайні "еліпси" проїжджати по схемі турбороунлбоут і не створювати нікому проблем???
bossjara писав: та нічого не заважає, коли є можливість
+1Doktor писав: так,але перед тим він має пропустити червоного
Якщо твої принципи дорожчі за здоровий глузд і твій час то велком.bossjara писав:я тепер принципово буду проїжджати перехрестя з круговим рухом тільки так(якщо це не заборонено ПДР)Doktor писав: так роблять мудаки
може троха вас поменшає нарешті
Тут вище писали думати головою,Мей хоч якби він не розпирався ,думає перед тим як їхати.Елементарне правило ДДР спасає часто,деколи самому можна бути тим дураком.Від провтикав ніхто не застрахованийMAECTP0 писав:+1Doktor писав: так,але перед тим він має пропустити червоного
я про те що ситуація не однозначна - треба дивитись звідки заїджав...
Заспокойся. Він тим живе.andreyclk писав: Якщо твої принципи дорожчі за здоровий глузд і твій час то велком.
Я Буду фігачити тобі бочину а ти паритись з страховою ,надовго тебе вистачить?!
але пофігу що це порушення ПДР?MAECTP0 писав: ри взаємодії розвороту коли два потоки мирно розходяться правими бортами
якщо мені так зручніше, то чому я повинен підстроюватись під того хто по внутрішній? тому що йому лінь пригальмувати і пропустити?MAECTP0 писав: По зовнішній на розворот і підрізати заблокувати внутрішню що йде на 270гр чи 180.
а ти заплатиш штраф 340 грн, 275,60 грн судового збору і мінімум два місяці будеш без посвідчення водія - ні в польшу не виїхати ну і т.д.andreyclk писав: Я Буду фігачити тобі бочину а ти паритись з страховою ,надовго тебе вистачить?!
Це про то як по зустрічі біля арсену - проти правил!?bossjara писав: але пофігу що це порушення ПДР?
ну давайте на червоне їхати, людей на переходах не пропускати, то ж легше машиною проїхати перехід ніж зупинитись і пішохода пропустити
його в тому потоці догнав інший чи третій... ми ж про потік говорим. дтп і т.п....bossjara писав: якщо мені так зручніше, то чому я повинен підстроюватись під того хто по внутрішній? тому що йому лінь пригальмувати і пропустити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей