MAECTP0 писав: ні розмітка ні знаки ні
а вони і не повинні. можуть, але не зобовязані. а от щоб середня смуга була таки зустрічною має бути або відповідний знак або розміткаMAECTP0 писав: Не перетворюють зустрічну в попутню
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
MAECTP0 писав: ні розмітка ні знаки ні
а вони і не повинні. можуть, але не зобовязані. а от щоб середня смуга була таки зустрічною має бути або відповідний знак або розміткаMAECTP0 писав: Не перетворюють зустрічну в попутню
Зріш в корєнь!bossjara писав: щоб середня смуга була таки зустрічною має бути або відповідний знак або розмітка
Що він робить? Їде в "Арсен" городами, чи на Ряшівську розвертатися?§ 7
(3a) Sind auf einer Fahrbahn für beide Richtungen insgesamt drei Fahrstreifen durch Leitlinien (Zeichen 340) markiert, dann dürfen der linke, dem Gegenverkehr vorbehaltene, und der mittlere Fahrstreifen nicht zum Überholen benutzt werden.
може середня це перша від суцільної розмітки ліворуч, що розділяє зустрічні потоки???may писав: німецькою по білому написано, що середня смуга може використовуватися тільки для повороту ліворуч.
ніMAECTP0 писав: То очевидно, щоб вона стала попутною на цьому малому відрізку повинен бути знак/розмітка?! А не навпаки?
там немає 1.1 аж до світлофоруMAECTP0 писав: може середня це перша від суцільної розмітки ліворуч, що розділяє зустрічні потоки???
на рівні клєрка із зп 4000-5000 який може навіть і хоче і може працювати))але їм по.хmay писав: Мене чисто з спортивного інтересу цікавить - на якому щаблі владної вертикалі знаходиться посадова особа яка це зрозуміє!?.
Але вони це не вирішують.bossjara писав: на рівні клєрка із зп 4000-5000
Так отож!!!bossjara писав: там немає 1.1 аж до світлофору
Звіздіти не мішки носити міг поправити.bossjara писав: Але спишемо це на пейнт)
Що тут скажеш... Щасливої дороги.bossjara писав: Ніщо не забороняє мені її такою вважати
там не така розмітка і є знакиMAECTP0 писав: Петрушевича - зупинка Автобусів і стоянка тролів.
чия середня смуга?
yes, sir !bossjara писав: там не така розмітка і є знакиі то Шота Руставелі
may писав: Наскільки я зрозумів, пінку, при розгляді першої скарги, пустив начальник адмінпрактики і тепер буде стояти на смерть
bossjara писав: і то Шота Руставелі
Не бачив я там суцільної. Може протерлась, фз...bossjara писав: там не така розмітка і є знаки
О! Теж показова ділянка. На панорамі до Зеленої одна смуга, а планують зробити навпаки.bossjara писав: Шота Руставелі
Його доведеться лошити перший раз. Але юридично він ніби і ні до чого, бо постанову про відміну по п.11.3 підписав начальник. І там же написано, що це дорога 2+1 і порушення п.11.4 - тому на повторний розгляд. Але явно не начальник ПС писав текст.Liuskywalker писав: типу образився , що його хочуть другий раз залошити ?
1.Дане правило проїзду планують зробити на всіх кільцях Львоваmay писав:Ти тему за сьогодні читав?andreyclk писав:may, ну якщо це так логічно і правильно тоді поясни мені ось це![]()
Про цей круг теж є. І можливі трабли на цьому колі теж вже терли...
Немає єдиного і ідеального алгоритму - перехресть є безліч варіантів. І по дефолту у різних країнах проїзд вирішують по різному.
Єдине - це не може бути як у Doktor: зовнішня смуга по колу рухається по Правилам, аде створює аварийну ситуацію
Не плутай м’яке з теплим.andreyclk писав: Дане правило проїзду планують зробити на всіх кільцях Львова
Це не "правило", а схема ОДР. І варто звернути увагу на діаметр європейської клумби при цій організаціїandreyclk писав: У багатьох країнах європи,правила проїзду кільця якраз по принципу пр.Чорновола-Липинського
І лінк на "мої слова" даш!?andreyclk писав: Якщо це абсурдне і нелогічне кільце (твої слова)
напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 6 гостей