Сказати точно нереально, це я так приблизноEnter писав: про 90% нормальних законопослухняних трошки перебільшив.

У Львові 150000 авто, якщо 10% бидло то це приблизно 15 000 авто, такщо і тих 10% це дуже багато !
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сказати точно нереально, це я так приблизноEnter писав: про 90% нормальних законопослухняних трошки перебільшив.
Igor_Lviv писав: Казка є, про те, як в літаку ворона з ведмедем вимахувались. Викинули їх за борт. Ворона полетіла собі, а ведмідь - гаплик. Мораль казки - не вмієш літати, не вимахуйся.
Не сумніваюсь. :)ROVA писав: В більшості думок я згідний з Morozov.
Протирічиш законам природи.ROVA писав: І не ми такими їх зробили. Скоріше це час
Igor_Lviv писав: Аналогічно підлаштовується і ДАІ.
боIgor_Lviv писав: Країна котиться вниз, до якогось феодально-капіталістичного устрою
???Igor_Lviv писав: Народ - дичіє, стає злішим
То вже геть не по темі буде.Maniak716 писав: Чи народ злішає через те що країна котиться в феодальний лад?
Фантастичне ствердження...Igor_Lviv писав: Народ - дичіє, стає злішим. Аналогічно підлаштовується і ДАІ.
Подивись відео і побачиш якраз підтвердження цих слів!ФОКУСник писав:Фантастичне ствердження...Igor_Lviv писав: Народ - дичіє, стає злішим. Аналогічно підлаштовується і ДАІ.... цікаво - якого ж тоді створили організації типу дорожнього контролю?
Ігор, я там не був (та і "бути" мало - треба там пожити), тому сказати з 100% впевненістю не можу, але в мене виникає сумнів на рахунок їхнього "раю", вже тільки по тій причині, що про них так багато говорять, тай якщо почитати трошки більше, то зустрінеш не одне "фе" (існує така думка, що вони тупо виїзжають на дотація від США і ЄС). І я притримуюсь тої думки, що в будьякій країні є свої бидляки і хапуги як серед мінтів, службовці так і серед простого люду (просто процент різний) - ібо слаб чєловєк :) і ідеального суспільства нема і не буде...Igor_Lviv писав: Приклад - Прибалтика, Грузія, які вилізли з того самого совкового багна, що й ми, але рухаються в іншому напрямку.
Тут з тобою погоджуюсь, вся ця біганина і "зверхність" відштовхують людей від "революціонерів" і дають ДАІшникам вагомі причини закручувати гайки не тільки їм але і іншим водіям. Хоча першопричина цього не в озвірінні людей, а саме в феодалізації країни. Політологію я прогулював і суспільствознавство не викладали, тому скажу за себе: дивлячись на безнаказаність божків різного рівня в мене не прибавляється бажання "починати з себе". Так я стараюсь не порушувати як ПДР, закони, не даю хабарів, стараюсь жити "по-людськи", але якщо в мене є можливість зробити божка дураком я це зроблю і совість мене не мучить взагалі, першим я їх не чіпаю. А якщо державні закони не діють, має діяти цей - око за око, зуб за зуб...Igor_Lviv писав: Дуже мало здорового глузду, вагон емоцій та злоби, почуття власної зверхності, перед селюхом-ДАІшником та давні образи на ДАІшників, які колись розвели "революціонерів". І на додачу - викладання на Ютуб: "Народ, дивіться який я крутий, як обламав мєнта!". А насправді, не що інше, як засіб самоствердження та подолання власних комплексів.
Тут, я з Вами трохе не погоджуюся.Igor_Lviv писав: Дуже мало здорового глузду, вагон емоцій та злоби, почуття власної зверхності, перед селюхом-ДАІшником та давні образи на ДАІшників, які колись розвели "революціонерів". І на додачу - викладання на Ютуб: "Народ, дивіться який я крутий, як обламав мєнта!". А насправді, не що інше, як засіб самоствердження та подолання власних комплексів.
Може ми про різні речі говоримо.Maniak716 писав: дивлячись на безнаказаність божків різного рівня в мене не прибавляється бажання "починати з себе"
Звісно, що так.soviet писав: Так що Ваші ствердження, що ДК є якийсь осередок людей з комплексами - є абсурдними та абсолютно не правильними.
Igor_Lviv писав: ому їх абсолютно не хвилює питання рагульського паркування та блокування доріг? Чому не хвилюють масові порушення ПДР? Кортежі, які постійно перекривають Київ? Стан доріг і куди діваються гроші, виділені на їх ремонт? Непрацюючі світлофори?
дійсно про різні, боIgor_Lviv писав: Може ми про різні речі говоримо
=Maniak716 писав: Так я стараюсь не порушувати як ПДР, закони, не даю хабарів, стараюсь жити "по-людськи"
Я про те що твій закон про "ланцюгову реакцію культури" (який дійсно діє і є правильним) має і зворотню силу - "ланцюгова реакція бикування і вседозволеності"Igor_Lviv писав: Ніякий, летючий в корку по зустрічній Мерс чи Ровер не спонукають мене так само вискочити на зустрічну і об'їжджати всіх решта "лохів", які чемно чекають зеленого світла.Ніякий [цензура], що виїжджає на забите машинами перехресття на жовтий чи червоний не змусить робити мене те саме, бо "чим я гірший? / їм можна а чому мені ні?...".
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей