Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Morozov » Пон, 11 лютого 2013, 18:00

Myself писав: Краще так, ніж пройти мимо
100%
Якщо всі будуть такими операторами (навіть якщо це виглядає як рагулізм), то у даі точно зменшиться бажання розводити .

Kost
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік

Повідомлення Kost » Пон, 11 лютого 2013, 18:15

а хто сказав шо вони розводять??)
харять вот рагулі такі з камерами які порушили правила і зайо ментів намальних, провокують їх, а потім викладають в нет і спонтом вони круті а менти лохи)
ті менти на роботі і в них робота ітак не весела, а тут кожен другий камеру в морду тикає і [цензура] посилає, бо відітелі в нього кум замначальника якогось там мрео і він страх патерял) а мент рявкнути боїться шось бо з роботи виженуть...
до чого веду.. шо якшо ти не прав, то не вийо.. і заплати штав а не строй з себе бога на дрогах якому все дозволено.. такі і є бидлом і рагулями))
гаішики в більності нормальні люди, мені за 10 років стажу і їзди попався один дятел, решта всі нормальні люди, якшо до них нормально культурно то і тобі ніхто не хамить і відпустять навіть якшо бувало нарушив шось, якшо нормально поговрити зними і поясити всьо..
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

Apex
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Apex » Пон, 11 лютого 2013, 18:21

так бы в нас :sing

Morozov

Повідомлення Morozov » Пон, 11 лютого 2013, 18:26

Kost писав: а хто сказав шо вони розводять??)
Всі кажуть !
Чи те що даі є однією із найкорумпованіших організацій України це новина ?
А те що до них почались ставитись як до тварин, це оцінка їхньої роботи за 21р !
PS Переглянь відео з дтп, там такаж ситуація як у тебе була і є запис відео, але признали винним водія а інспекторів зробили посраждалими, такщо наше даі це ...

soviet
Ім'я:Міша

Повідомлення soviet » Пон, 11 лютого 2013, 18:36

Так з 100%, десь орієнтовно - 30% нормальних, проте реалії дісно такі, що вони в більшості випадків змушені провокувати на дачу хабаря, оскільки система така, тобто у них я в МММ тре всім скидатися вищестоящим на депозит :D

А ставлення у людей до них таке тому, що вони в деякій мірі як одне з облич держави, а зараз у країні ой яка не легка ситуація, тому і кидаються на них.

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 11 лютого 2013, 19:07

Kost, а той шо Алан його накуй послав, нормальний був? :facepalm

Kost
Ім'я:Андрій

Повідомлення Kost » Пон, 11 лютого 2013, 19:15

LEgEnDA, :D то якраз той один

я вів не до того шо всі вони хороші)
а до того що є і нормальні) і не всі вони гади які приписують лєвакі всякі і розводи)
а рагуль зробить порушення, візьме камеру, потикає в лице, нахамить, позвонить папіку і всьо порішається) і потім виложить відео який він герой)
і від такого даже нормальні менти стають ненормальними, бо в всіх здають нервішкі)
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

niko1006
Ім'я:Петро
Контактна інформація:

Повідомлення niko1006 » Пон, 11 лютого 2013, 19:36

Kost писав: а рагуль зробить порушення, візьме камеру, потикає в лице, нахамить, позвонить папіку і всьо порішається
йому і камери і не потрібно якщо це так....камери більш потрібні для не захищених "смертних" хто б що не говорив але це так і є

Thug

Повідомлення Thug » Пон, 11 лютого 2013, 19:58

Myself писав:Але якщо взяти до уваги, що вони - члени організованого злочинного угрупування, основна ціль якого - грабувати водіїв, то "на війні всі засоби хороші" ;)
Грабувати? Курвамать, та у нас кожному другому водієві треба жезл в дупу запхати. Більшість їздить як ідіоти, а їх погані мєнти "розводять" виявляється :facepalm

Я не заперечую того, що розводи бувають, але значно рідше, ніж це може здатися при перегляді відео мєнтофобів і інших любителів бігати за даішниками і кричати "інспектор! інспектор!"
:facepalm

А автор відео таки рагуль :D

ФОКУСник

Повідомлення ФОКУСник » Пон, 11 лютого 2013, 22:43

Автор відео програв психологічно. Навіть якщо і був правий. Це не був той випадок щоби бикувати.

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Пон, 11 лютого 2013, 23:51

Kost писав: ті менти на роботі і в них робота ітак не весела
Злодії теж певною мірою "на роботі", вони так сім"ї годують :facepalm То що, через те ти просто віддаш їм все? :unsure Думаю - будеш опиратись ;) :D
Thug писав: Грабувати? Курвамать, та у нас кожному другому водієві треба жезл в дупу запхати. Більшість їздить як ідіоти, а їх погані мєнти "розводять" виявляється
Все правильно ти кажеш... Але ти не задумувався - чому народ так їздить? А хто ввів у масову свідомість, що за десятку-п"ятдесятку-сотку можна любе "забути"? Що за тону-другу можна в ДТП раптом "стати" невинуватим? Що маючи "корочку" можна класти на всіх і нічого тобі за це не буде? Зрештою - самі дайці є яскравим прикладом: хіба є вони "взірцем дотримання ПДР"? Ти часто бачив ДАІшників, які вмикають повороти? :facepalm
В багатьох виникає резонне запитання "а чи не пішли би ви!". Якщо їм можна, то чому нам заборонено? Як всім - то всім, но нє? ;)
Безлад на наших дорогах - через десятиліття недотримання законності насамперед представниками ДАІ та й всього МВС, а також прокурорами, суддями, депутатами та іншою наволоччю... ;) Решта - то похідне. Невідворотність покарання для всіх може припинити цей бардак на дорогах за три тижні ;) :beer
Востаннє редагувалось Вів, 12 лютого 2013, 00:06 користувачем Myself, всього редагувалось 1 раз.
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Вів, 12 лютого 2013, 00:02

Myself, залатиє слава, Юрій Вєнєдіктавіч ! Залатой Ти чєлавєк...
:happy :beer
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 12 лютого 2013, 00:10

Myself писав: Безлад на наших дорогах - через недотримання законності насамперед представниками ДАІ та й всього МВС, а також прокурорами, суддями, депутатами та іншою наволоччю...
На жаль, звична відмазка типового обивателя-українця, до яких відношу і себе.
Винні всі, крім мене!
Президент, депутати, судді, ДАІшники...
А ми просто мавпуємо їх недолугість і рагулізм. Але від того, стаємо таким самісіньким бидлом та рагулями.
Якщо завтра, в тебе на очах депутат / мєнт чи ще якась наволоч штовхне вагітну жінку на вулиці - ти також її штовхнеш і напишеш, що то ти добрий, а у всьому винен депутат?
Маю надію, що ні!
Тому не потрібно писати, що ми їздимо, як рагулі, бо так їздять інші. Ми так їздимо, бо ми самі, кожен особисто і окремо - таки правдиві рагулі! :confused

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Вів, 12 лютого 2013, 00:23

Igor_Lviv писав: На жаль, звична відмазка типового обивателя-українця, до яких відношу і себе.
Винні всі, крім мене!

Igor_Lviv, Ігоре, я, як і ти, намагаюсь не порушувати і їздити не тільки по правилам, але й по совісті ;) . Тобто так, як хотів би, щоб їздили всі решта. Звичайно, всяке буває - неуважність, дуже спішу чи банально "протупив", але висновки роблю одразу і "наступного разу" намагаюсь подібного не допускати. А якщо спіймався - значить попався, тому далі - протокол/штраф/висновки. Але я бачу, як їздить половина автомобілістів %) Бачу і фігєю - хто їм дав права?!? Тут немає вини моєї чи твоєї, і менталітет "типового обивателя-українця" тут ні до чого. Це ти масово, на потік, поставив продаж прав всім підряд? ;) :D
Погодься, ще три роки тому такого гадства не було... Але маса "мажорних" ДТП, повна безнаказаність мєнтів (це не міліціонери, не плутати) в різних трагедіях, зрештою - тєло, яке возять Києвом двічі на день і через яке пів міста стоїть в корках - це все підстави для такої поведінки у масах...

Я не виправдовую того оленя. Він вів себе неграмотно, а отже - по-бидляцьки... Але моя думка така, що краще хай того дайця тролять хоча б такі "умєльци", ніж ніхто ;-)
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Igor_Lviv
Ім'я:Igor

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 12 лютого 2013, 09:08

Я трохи не про те. Я про те, що виправдовувати себе / кума / свата і т.п. - "всі так роблять" - не гоже! Бо то відмазка слабаків, а не виправдання.
Якщо хтось / щось "змушує" ставати нас рагулями - то рагулями ми і є.
І оцей наш "стиль" їзди, паркування, бикування - він не від депутатів чи мєнтів. У будь-якій ситуації треба залишатись Людиною.
Що до ДАІ і всього решта устрою - звісно, треба міняти. Але ІДПС, начальник області і навіть міністр МВС цього питання не вирішить.

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 12 лютого 2013, 09:56

Igor_Lviv писав: І оцей наш "стиль" їзди, паркування, бикування - він не від депутатів чи мєнтів.
Цей стиль тільки від "депутатів" і даі !!!
Немає жодної країни у світі де б були такі свідомі громадяни щоб самі все правильно робили, просто там є влада і контролюючі органи які дивляться за порядком !!!
"почніть з себе" - це казка для лохів яку нам впарюють вже 21 р, а самі при цьому роблять що завгодно... :angry
От по твоїм словам ти їздиш "правильно", Myself, каже що також їздить "правильно", та й 90% форума також пітвердять що дотримуються пдр, а де результат того що більшість законослухняні водії ?
Ти не хочеш бачити що закони у нас не для всіх, а причиною цьому є тільки даі, такщо нехай і надалі всі бажаючі відверто знущаються з цих даішників вони це заслужили своєю роботою.

soviet
Ім'я:Міша

Повідомлення soviet » Вів, 12 лютого 2013, 10:01

Morozov писав: Ти не хочеш бачити що закони у нас не для всіх, а причиною цьому є тільки даі, такщо нехай і надалі всі бажаючі відверто знущаються з цих даішників вони це заслужили своєю роботою.
Тут також повинна бути певна межа людяності як на мене. Безпідставно провокувати ситуації це також не вихід з положення.

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 12 лютого 2013, 10:20

soviet писав: Безпідставно провокувати ситуації це також не вихід з положення.
Ну от у останньому відео з "рагулем" у чому полягає провокація ?
Ну підійшов той "рагуль" до даішника і запитав чому документи водія у нього у руках і попросив віддати їх, що тут такого ? Якщо б даішник був хоч трішки розумним то тупо не звертав би на нього увагу а так він показав що він олух якому не місце у міліції, робота у мвс включає в себе бесіди і з провокаторами і з неадекватними і з залякуванням і тд, але працівник мвс у всіх цих випадках має вести себе достойно, це його робота за яку ми йому платимо !!!
Це так само як зробити зауваження продавцю чи прибиральнику чи будь якому іншому спеціалісту якщо він не належно виконує свої функції !

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 12 лютого 2013, 11:17

Стосовно останнього відео, хлопці із ДК Львів підготували скаргу даного інспектора:
Зображення
Зображення
Зображення
І запит про те як себе має вести працівник даі у таких ситуаціях :
Зображення

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Вів, 12 лютого 2013, 11:42

Morozov, молодці хлопці! :thumbup :beer
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей