vovka писав:Треба було ще ударом ногою з розвороту влупити, як вокер техаський рейнджер

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав:Треба було ще ударом ногою з розвороту влупити, як вокер техаський рейнджер
да таке присутнє, я як з ланоса в беху сідаю, зразу десь пропускають, утупають дорогу і т.д. де на ланосі чекав би..CAT писав: ну але звичайно в тому є правда... я навіть як в Октавію татову сідаю то зразу інше відношення на дорозі... це просто брєд! невже якшо в людини більша машина то вона зразу кручє???
може.... хоча мабуть в першу чергу треа номера записувати а не яка машина....ОсТаПоВиЧ писав:Слухай....а може то вз"їлись на когось іншого, в кого така ж машина як в тебе
ну та, принаймні я впевнений шо завжди зможу відірватись від них якшо шо....axel писав:швидша ніж біоТуареги і Акура мох
ну я просто в шоці з того наскікі людям вже нема як себе показати і займаються такою фігньою.... серйозна людина ніколи такого робити не буде...Dimon писав:тебе шота "пороблено" или что-то в этом роде...) не реально жолко когда ничего неможеш сделать...да уж..жопа какая-то...
от на це схоже.... тікі їх переважно по двоє буває коли розвод - один маячить шоб ти втік з лівого ряду а другий в правому чекає шоб порівнятись з тобою і ти в нього заїхав...Lyubomyr писав:CAT, може то якийсь новий розвод
Мені здається твій страх перед "розстріляли", саме і приводить до таких наслідків. В мене машина також невеликаCAT писав:Та я не спішив нікуда... Тай не уявляю шо би було якшо б я ше почав йому фарами мигати... напевно па місці б розстриляли:)))
Щось я тої фрази не зрозумів..andrew писав:я зажав сигнал, потормозах і він теж..не повіриш, я не рушав з місця 5 хв., хоч би посигналив
Zipper писав:на дорозі голу задницю в вікно показує
Lyubomyr писав:може то він не показував, а хотів попасти...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей