а то ідеяСАХАР писав: Якщо треба для того що описав.Я колись під решітку вспишку радянську поставив.Там вольтаж якраз співпадав і вивів на кнопку.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а то ідеяСАХАР писав: Якщо треба для того що описав.Я колись під решітку вспишку радянську поставив.Там вольтаж якраз співпадав і вивів на кнопку.
Я тоді розглядав два види-одна була як прожектор і з ручкою но блок був великій і друга все разом розміром з півтори пачки сігарет.Десь 80-х років спалах.bossjara писав: а то ідея
Можна і водія попереду осліпити - через дзеркала. В комплексі з уродом, який їде назустріч, він отримає максимальне задоволення. Мені більше дошкуляють ті, що сліплять ззаду. Навіть хотів ззаду дзеркало повісити, як якась кобіта на матізі.ugine31 писав: диви не перестарайся
andrewdor писав: Ти впевнений, що хочеш мати на сумлінні труп на дорозі, або якщо водій не сам, а з сімєю мати 4-5 постраждалих, або загинувших?
ну а які є варіанти? нє ну ше може бути в нього манія величі і він подумає що на нього скоєно замах. а якшо серйозно - так, клин клином вибиваютьandrewdor писав: Ну блимнеш ти йому в очі,. думаєш його логічне мишлення раптово включиться і від подумає, напевно мене осліпіли тому що я сліплю і треба піти підрегульовати фари...
а в чому моя вина? що перед законом що перед совістю? в тому що воно поставило свої інтереси вище за інтереси інших і наражає мене і інших учасників ДР на небезпеку? чи в тому о воно везе свою сімю на несправній! машині ?andrewdor писав: Ти впевнений, що хочеш мати на сумлінні труп на дорозі, або якщо водій не сам, а з сімєю мати 4-5 постраждалих, або загинувших?
в мене 5-6 разів за поїздку з сихова на роботу і з патона на сихів я перестаю бачити дорогу. от для таких випадків я і хочу мати захистandrewdor писав: В мене було 2-3 ситуації, коли на трасі я рапотово переставав бачити дорогу.
Rosko писав: bossjara, яке?
bossjara писав: найшов дома радянський фотоспалах фотон. втикнув в розетку, "стрільнув" собі в очі. вже 5 хвилин ловлю прихід. то шо треба і на халяву. тему поки не закриваю, як заінсталю девайс - відзвітую
Пофіг. Баби ще нарожаютьandrewdor писав: Але все одно подумай над наслідками, чи ти готовий до відповідальності? Чи дійсно той бичара, який не хоче настроїти фари вартий загинути?
Я думав, що на темній трасі сліплять.bossjara писав: в мене 5-6 разів за поїздку з сихова на роботу і з патона на сихів я перестаю бачити дорогу. от для таких випадків я і хочу мати захист
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей