Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
перетин площі Івана Франка
-
- Ім'я:Андрей
- Номер:вс6037
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Свідки були вписані без моєї присутності, без адреси... 

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: перетин рлощі івана франка
і я про це чув.Thug писав: Принаймні так його рекламували, коли міняли правила його проїзду
швидкість не знаю чим можу тобі допомогти, звернися до юриста, будь-якого, я не юрист. Попитай тут на форумі, вроді були... Якщо що, пиши в приват .
ну, то ще як сказати. 500 рублів на дорозі не валяються (особливо, якщо ще є маленька дитина). Хоча, думаю, якщо би "попробував домовитися" - обійшлося би "полтахою на лапу", ну, максимум "соткою"... такі у нас тепер реалії...Thug писав:аа, і тішся з того, що отримав урок ПДР за порівняно малі гроші.

-
Speedo, дякую!
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
Щось дуже сумніваюсяSpeedo писав:обійшлося би "полтахою на лапу", ну, максимум "соткою"... такі у нас тепер реалії...

-
mister_X, було без варіантів ! 

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
швидкість мене теж там злапали.. скоти спочатку зробили пробку, бо всіх зупиняли і народ паркувався як міг. місця там не багато..
Чудо зупинили попросило документи.. в мене зразу питання за що зупинили, ви ось тут їхали по зустрічній колії, я кажу їхав по центру за авто з дипломатичними номерами, авто поїхало прямо а я наліво.. він мені ні..ви їхали по цій колії.. я вже на підвищених тонах сказав йому пиши протокол, а він мені "Ти мені не будеш вказувати що я маю робити", моя відповідь - " Я хочу в суді побачити фото навіть відео як саме я проїзджав по колії" ...
його слова мене вбили і я почав сміятись
.. " Для того в мене є очі, які все бачили", я йому дослівно сказав " мені досраки ваші очі", сів в машину і завів..чекаю..підходить то чмо..кидає в мене мої документи зі словами "ХАМ".. ось так я і поїхав..
В твому випадку подавай в суд.. думаю свідок не прийде і менти тоже..правда буде як мінімум два засідання..
Чудо зупинили попросило документи.. в мене зразу питання за що зупинили, ви ось тут їхали по зустрічній колії, я кажу їхав по центру за авто з дипломатичними номерами, авто поїхало прямо а я наліво.. він мені ні..ви їхали по цій колії.. я вже на підвищених тонах сказав йому пиши протокол, а він мені "Ти мені не будеш вказувати що я маю робити", моя відповідь - " Я хочу в суді побачити фото навіть відео як саме я проїзджав по колії" ...
його слова мене вбили і я почав сміятись

В твому випадку подавай в суд.. думаю свідок не прийде і менти тоже..правда буде як мінімум два засідання..
-
andrew, дякую!так буду робити! та той свідок попав за те саме!може вони щось пообіцяли! не знаю! 

-
треба відкрити на них полювання! 

- Speedo
- Контактна інформація:
От і я так кажу.andrew писав:В твому випадку подавай в суд.. думаю свідок не прийде і менти тоже..правда буде як мінімум два засідання..
- Speedo
- Контактна інформація:
andrew писав:то чмо..кидає в мене мої документи зі словами "ХАМ".. ось так я і поїхав..

Ох, які ми виховані інтелігентні і ранімі, що нема ради

- Breaker
стоп-стоп-стоп!!!!!!!!!!! Не треба банити! Нехай спочатку людина викладе ту постанову, яку він вже в суд написав. Цікаво буде прочитати :)
1) То не кільце і ніколи їм не було
2) Там правила проїзду не такі як на кільці, бо є зустрічна полоса для трамвая і може ше когось)))
Для тих хто не розуміє, яка зустрічна смуга, то покажу траєкторію руху ПОРУШНИКА на фото з космоса - як бачите є виїзд на зустрічну трамвайну смугу Порушення 2 рази: а) до повороту наліво, б) після повороту наліво
))))))))))))
1) То не кільце і ніколи їм не було
2) Там правила проїзду не такі як на кільці, бо є зустрічна полоса для трамвая і може ше когось)))
Для тих хто не розуміє, яка зустрічна смуга, то покажу траєкторію руху ПОРУШНИКА на фото з космоса - як бачите є виїзд на зустрічну трамвайну смугу Порушення 2 рази: а) до повороту наліво, б) після повороту наліво

-
Breaker, я не можу зрозуміти? ти радиш, чи критикуєш? 

-
Breaker, які два порушення?
-
Breaker, з твоїх слів!треба платити! завжди і всім! 

- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
+1 Також не зрозумів, де друге порушення ...швидкість писав:Breaker, які два порушення?
- Thug
друге порушення - після повороту. та сама їзда по зустрічній колії, якщо я правильно зрозумів. Бо на малюнку ніхвіга не видноmister_X писав:+1 Також не зрозумів, де друге порушення ...швидкість писав:Breaker, які два порушення?
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Питання на засипку.Thug писав:друге порушення - після повороту. та сама їзда по зустрічній колії, якщо я правильно зрозумів. Бо на малюнку ніхвіга не видноmister_X писав:+1 Також не зрозумів, де друге порушення ...швидкість писав:Breaker, які два порушення?
Який маршрут трамваю там курсує? (Маю на увазі, за поворотом). Якщо мова іде про порушення власне там, якщо, наприклад, хтось їде по Вітовського і робить правий поворот, потім виїжджає на ту колію - попросіть ДАІшника вписати в Протокол "Виїхав на зустрічну трамвайну колію маршруту №..." Якого???
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
Re: перетин площі Івана Франка
Igor_Lviv, звісно там ніхто і ніщо не курсує, але ти сам добре розумієш, що ДАІшнику глибоко то в ..ці, а водію паритись і доказувати в суді, що він не верблюд і як сам ти не раз казав що все залежить не від закону, а від настрою того ж таки судді (що вже і я перевірив на власній шкурі)
відколи прочитав цю тему стараюсь там не виїзжати на ту колію, а до того їздив як і всі
відколи прочитав цю тему стараюсь там не виїзжати на ту колію, а до того їздив як і всі

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Та звісно, що краще не порушувати. Але, блін, стоять машини, щоб їхати прямо по Франка на світлофорі. Інколи, аж на Виговського! А лівий поворот на Франка - вільний. Абсурд!Maniak716 писав:Igor_Lviv, звісно там ніхто і ніщо не курсує, але ти сам добре розумієш, що ДАІшнику глибоко то в ..ці, а водію паритись і доказувати в суді, що він не верблюд і як сам ти не раз казав що все залежить не від закону, а від настрою того ж таки судді (що вже і я перевірив на власній шкурі)
Те, що я писав - сам інколи порушую, коли це безпечно і коли в цьому є більше плюсів ніж мінусів. А це - саме той випадок. Коли можна розвантажити корок, який там виникає через закриту Стрийську.
Тобто:
а) виконував поворот ліворуч, пересік трамвайну колію;
б) який маршрут трамваю тут їде?
- Breaker
саме такThug писав:друге порушення - після повороту. та сама їзда по зустрічній колії, якщо я правильно зрозумів.
ну я там не живу, тому коли проїжаю то перехрестя керуюсь тільки ПДР.Igor_Lviv писав:Питання на засипку.Який маршрут трамваю там курсує?
За таким же принципом, можна їхати вночі по Зеленій від початку і до водоканалу по зустрічній смузі. І в разі зупинення інспектором запитати: "який маршрут в 3-й ночі міг їхати мені назустріч?" )))Igor_Lviv писав:попросіть ДАІшника вписати в Протокол "Виїхав на зустрічну трамвайну колію маршруту №..." Якого???

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість