kapi писав: по чому зробив висновок?
DNK писав: ,я вважаю що таврія права
Morozov писав: а причина то всього навсього якісь нещасні два знаки
Morozov писав: винні тут тільки даі і дорожники.
може й так, але я думаю шо не зря є так як є. багато ньюансів, так само як з кола одразу на право, все не прорахуєш.kapi писав: Я думаю може вихід це зробити в Т-подібному бічну завжди другорядною, якщо не має знаків пріоритету
достатньо просто трошки думати головою за кермом, і все. Водій таврії явно залишив мізки вдома(це не образа а факт) коли сів за кермо і їхав на автоматі, ібо якби він контролював дорожню обстановку він би бачив шо кашкай не збирається його пропускати і відповідно пригальмувавши перед пеерхрестям(як ти кажеш знаку не видно, а вдруг він в кущах) він уникнув би ДТП і відповідальності.
а так сам собі винний
та ні, не такkapi писав: а "правий" пропускатиме мене, бо в нього знак, який я не помітив. Туфта.
ти їдеш по прямій дорозі, тиж т подібне перехрестя бачиш завчасно, правда? а не в момент коли вже його проїжджаєш? значить якшо бачиш перехрестя ак не бачиш знаку - скидаєш швидкість до безпечної(вплоть до зупинки якщо потрібно) і якщо
а) бачиш знак 2,1 - їдеш спокійно далі
б) не бачиш знаку навіть зблизька(якшо він дійсно в кущах) - пропускаєш правого.
в ситуаціх б) дійсно колапс, але тоді вже треба грати дорожників і саме таких знаків насправді є не так вже й багато
а зараз 2 з 10 водіїв Львова їдуть по принципу - я їду по прямій - в мене головна і нііпе