візьму на заміткуToyota Сamry д.н. ВС3334ВК,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
візьму на заміткуToyota Сamry д.н. ВС3334ВК,
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДЕМБУД-ХОЛДИНГ"Igor_Lviv писав: А де на Стрийській? Чи не щодня там їжджу!
А, ні. То не мій район. Я, як правило, з Стрийської звертаю на Вол.Великого.Maniak716 писав: СТРИЙСЬКА БУД. 101
Ігор, справа не тільки в Регіонах - я в темі про паркування писав минулої зими про представника Кармазіна з партії захисників вітчизни, а згадай вбивцю з бюту... в свободі на яку зараз моляться теж вистачає певного контингентуIgor_Lviv писав: з тими Регіонами
Так, вірно. Мова, більше, про відповідальність загалом. Ригіони - найбільш цинічні та використовують вседозволеність.Maniak716 писав:Ігор, справа не тільки в Регіонах - я в темі про паркування писав минулої зими про представника Кармазіна з партії захисників вітчизни, а згадай вбивцю з бюту... в свободі на яку зараз моляться теж вистачає певного контингентуIgor_Lviv писав: з тими Регіонами
Не зупиняли за таке. Якщо б:Kritik писав:Зупиняли вчора мене за то шо моргав зустрічним))))
Зря час потратили)))
А як ви себе ведете в таких ситуаціях?
Ага, ти спробуй в Європі поблимайIgor_Lviv писав:Що в цивілізованих країнах поліція навіть просить блимати фарами
+1 аналогично , моргает только бывший союзThug писав:gribkoff777, в Румунії і Болгарії не був.
У Польщі бачу одного блимальщика на рік в середньому.
В Угорщині, Словаччині, Словенії, Хорватії, Німеччині, Франції, Бельгії, Італії, Іспанії, Португалії не бачив :)
а ти виключи фари - зразу кожен буде блимати щоб ти їх увімкнувThug писав: У Польщі бачу одного блимальщика на рік в середньому.
LEgEnDA писав: а ти виключи фари - зразу кожен буде блимати щоб ти їх увімкнув
Я так пів Словаччини проїхав поки догнав шо хочутьLEgEnDA писав:а ти виключи фари - зразу кожен буде блимати щоб ти їх увімкнувThug писав: У Польщі бачу одного блимальщика на рік в середньому.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей