RULES писав: а ви ковток, ковток
Ковток може бути і літровий

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
RULES писав: а ви ковток, ковток
"Ковток пива" - у кожного різний. Це від ковтка (а нафіг тоді взагалі?) до двох пляшок.RULES писав: а можна подумати ковток пива до чогось може призвести
сто процентівDima писав:ibit, недумаю їм там хватае машин хто по зустрічним рейкам їде
Igor_Lviv писав: "Ковток пива"
а варіант, просто хочеться посмакувати хорошим пивом чи вином(для травлення хороша штука)? чи алкоголь тільки для того щоб нажратись? тай непокаже на експертизі воно нічого. навіть з будуна в більшості випадків експертиза насправді покаже менше дозволених 0.2 промілеSpeedo писав:Igor_Lviv писав: "Ковток пива"
ага, чи там, по 50 грам... ну і толку з того "ковтка" якщо воно ні в одном глазу тільки смердить з рота, та ще й показати щось може на алкотестеріА якщо є бажання - ну то напийся, будь хлопом, машину зажени на стоянку попередньо, а додому на таксі - в чому проблема?
Бо саме гірше, що, "для біди багато не треба", хтось в тебе в"їде, ну, але то ще пів біди, а як кинеться якийсь нарік під колеса, бо у нього ломка і він жити не хоче, а якщо алкоголь в крові водія, тоді вже жоден відеореєстратор тебе від зони (чи, принаймі, від серйозної каси) не врятує
На любу ксіву - є інша. Звісно, ми звикли боятись всього і вся. І пацан з ксівою - то ніби круто. Але є Прокуратура, внутрішні розслідування, боротьба з корупцією, з ОЗ...cat-yellow писав:Felix, справедливість спрацювала в даному випадку
Нема проблем. Поставив під домом машину і смакуєш скільки влізе і що хочеш. Хіба це така проблема?RULES писав: а варіант, просто хочеться посмакувати хорошим пивом чи вином(для травлення хороша штука)?
а ти я віжу гурманIgor_Lviv писав: Мезим, Панкреатин, Гастрітол, Еспумізан...
Жертва реклами.Felix писав:а ти я віжу гурманIgor_Lviv писав: Мезим, Панкреатин, Гастрітол, Еспумізан...![]()
Я без всякої поганої думки! Згадав, що 1-2 знайомих працюють в прокуратурах, от і реально вирішив з'ясувати, з якої такої біди помічники прокурора займаються кидаловом на 20дол.cat-yellow писав:Igor_Lviv, ксіви ще раз - хороший прийом, теба собі запам'ятати
тим більше він сказав шо в нього було включено на 0AndrewK писав:Питання спірне. Фіг він докаже, що режим "сейфті" = "ближнє світло фар"
Він сказав - Якщо я навіть поставлю в положення "0"...LEgEnDA писав: тим більше він сказав шо в нього було включено на 0
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей