Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
"гадюка" в києві проводить краш тести своїм шкодам:Святослав писав:Шо там чути про Кобру? Хтось бачив вже, спілкувався? Кажуть 12 екіпажів приїхало.
від цього ніхто не застрахований на дорозі. Я розумію що їх вчать спецпідготовці по водінню і вони повинні уникгути такої ситуації. але...Morozov писав: але з ЕЛІТНИМ СПЕЦ ЗАГОНОНОМ таке не мало б ставатись...
але закони фізики діють завждиVusiko писав: вони повинні уникгути такої ситуації. але...
Ти думаєш вчать ? Я щось в це не вірю, а іспити на "проф придатність" вони теж здають за "могоричі", от тому і рівень їхньої професійності дуже малий, а звичайні даішники це взагалі - олухи...Vusiko писав: Я розумію що їх вчать спецпідготовці по водінню
Боже, який жах! Куди то безграмотне сунеться. Ото були б ДАІшники мудрі - стягнули б оце і показували самі, які освідченні прохфессори з ними "борються".puzzo писав:Єдине, що можу написати-повтори правили правопису Української мови.
... так і живемо.Morozov писав:маразм![]()
![]()
я вкурсі але знаючи шо я зробив ковток пива, при подальшій розмові з дайцем в мене б почав заплітатись язик, тому я волів менше говорити...Morozov писав:topper,
"ковток" пива сьогодні в Україні не заборонений !
Колись в нас мало бути строго по 0,00 проміле, а десь 2 р тому ввели мінімально допустиму норму 0,2 проміле, такщо "ковток" пива це не страшно бо він точно не покаже більше допустимої норми, але всерівно випити і сідати за кермо це...
Цікаво, чи друзі-провокатори скинулись би тобі по кілька тисяч на штраф і забезпечили на рік-три таксі, щоб ти далі міг їздити? Чи не дай Боже, розділити строк на зоні на всіх пропорційно?topper писав: Та то друзі-провокатори
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей