Я не доганяю, ви що,без музики їздите? Я взагалі не чую як сигналятьmay писав:І нема на то ради...azakharchuk писав: Мне, как водится, начали сигналить сзади.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я не доганяю, ви що,без музики їздите? Я взагалі не чую як сигналятьmay писав:І нема на то ради...azakharchuk писав: Мне, как водится, начали сигналить сзади.
Підозрюю, що Шмід - бо ще той специаліздAndrewK писав: Який мудло проектував перехрестя коло гранготеля?
Ну взагалі для повороту праворуч дозволяється виїзд на смугу руху ГТ, тому там ніц толком не змінилосьAndrewK писав:Мать. Який мудло проектував перехрестя коло гранготеля? І яктм чином правильно робити правий поворот на Дорошенка, враховуючи доріжку для козопасів, що по непорозумінню опинились за кермом громадського шроту та стада парнокопитних, що бігають по дорозі?
залежить яка там переривчаста розмітка!?.Jarevych писав: Ну взагалі для повороту праворуч дозволяється виїзд на смугу руху ГТ, тому там ніц толком не змінилось
ну так, але на проспекті розмітки немає, а коли буде, то будемо дивитисьmay писав: залежить яка там переривчаста розмітка!?.
О! Це по-нашому!!!Jarevych писав: на проспекті розмітки немає
І будь мудрим17.2. Водій, який повертає праворуч на дорозі із смугою для маршрутних транспортних засобів, що відокремлена переривчастою лінією дорожньої розмітки, може виконувати поворот з цієї смуги.
Можеш проїхатиscrap писав: 1. якщо я їду і пішохід починає переходити зустрічну полосу до острівка, чи я маю його пропускати (чи рахується це порушенням)?
Мусіш пригальмувати або зупинитисяscrap писав: 2. якщо пішохід стоїть на острівку (обома ногами і не пробує ще переходити) я проїзджаю, чи вже маю зупинятись і надавати йому перевагу?
Ніби так. Але і коли вони стоять на суцільній що розділяє напрямки то теж рахується ніби на тротуарі. :)scrap писав: Тобто коли вони на острівці безпеки, це рівнозначно, що вони на тротуарі.
Ніби так. Але і коли вони стоять на суцільній що розділяє напрямки то теж рахується ніби на тротуарі. :)scrap писав: Тобто коли вони на острівці безпеки, це рівнозначно, що вони на тротуарі.
Liuskywalker писав: де юре - це інша дорога !
Тут усе просто! Треба не пропустити пішика, а дати йому дорогу - не примусити змінити напрямок руху або швидкість.Liuskywalker писав: Я не знаю як пояснити доступніше
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей