Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила проїзду кільця.
- Yust
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Але може краще не йти проти масового переконання - та жовта машина викликала тільки нерви своїм глупим дотриманням кимось придуманих правил. Правилом має стати не то шо написано в книжці і вимудровано якимись далекими від життєвих реалій людьми, а то - як народ їздить. А народ їздить саме по внутрішньому кільці і з нього й виїжджає у потрібному місці. 

Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Re: Правила проїзду кільця.

Ось приклад, як на мене, правильної розмітки на кільці.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Учебка не по разметке едетvovik писав:
Ось приклад, як на мене, правильної розмітки на кільці.

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
Yust,
А може просто народу всетаки почитати пдр, а не їздити по власним переконанням ?
vovik,
Для нашого автодору це занадто складна схема, вони не зможуть таке намалювати
А може просто народу всетаки почитати пдр, а не їздити по власним переконанням ?
vovik,
Для нашого автодору це занадто складна схема, вони не зможуть таке намалювати

Востаннє редагувалось Чет, 16 лютого 2012, 22:16 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
я по такому принципу і їдуvovik писав:А це от, до речі, дуже тупо!
В Європі (Словаччина, Словенія, Польща - там це бачив) вже практикується інший рух по кільці. Смуги на кільці є розділені бордюром! (в нас треба було б бетонними блоками розділяти). Так от в"їжджаючи правою смугою на кільце ти можеш поїхати або зразу праворуч, тобто на перший з"їзд, або другий - прямо. І все. А от з лівого ряду в"їжджаючи - можеш виконати 2-ий з"їзд, тобто прямо, третій - ліворуч і четвертий - розворот, і кружляти скільки влізе. Виїзд в такому випадку проходить по тій же внутрішній лівій смузі. І ніякого перестроювання в кільці немає! Так виключаються можливості ДТП. І в сто разів швидше. Ви собі згадайте скільки ДТП в відповідній темі тут на форумі є якраз на кільці...
А в нас навпаки - взяли і зробили колечка трисмуговими Нащо питається...
наш инструктор наверноеantik писав:Учебка не по разметке едет

LEgEnDA,
Тобто ти коли виїзджаєш з внутрішнього, то не пропускаєш авто, які їдуть у правому далі по колу ?
Тобто ти коли виїзджаєш з внутрішнього, то не пропускаєш авто, які їдуть у правому далі по колу ?
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
таких моментів що треба було когось пропустити можна на пальцях однієї руки порахувати... реально так саме зручніше їхати.. більше газу і ніяких проблем, переважно на внутрішню смугу ти рушиш швидше, відповідно і вирулиш такожMorozov писав:LEgEnDA,
LEgEnDA,
Та їздити так можна, просто пропускати людей які на зовнішньому їдуть далі по кільцю.
Але якщо, авто з боку вїде в тебе, то ти ж будеш неправим.
Та їздити так можна, просто пропускати людей які на зовнішньому їдуть далі по кільцю.
Але якщо, авто з боку вїде в тебе, то ти ж будеш неправим.
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
я завжди як їду по внутрішньому то вважаю що на головній ніби, а коли в правому то пропускаю лівого. Але в нас у Львові кільця де треба перестроюватись на самому кільці пр ивиїздні я незустрічав, ну хіба що біля Любінської, базар Маршала Рибалка, але там руху взагалі нема по тому кільці, навіть кільцем то вважати тяжко, всюди ж по 2 смуги.....

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- vovik
- Контактна інформація:
M@sTeR, чувак, в нас в місті всі кільця де треба перестроюватись. Чи ти з якого міста? :)
Востаннє редагувалось Чет, 16 лютого 2012, 22:26 користувачем vovik, всього редагувалось 1 раз.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- weber
LEgEnDA, ні ні, я часто пропускаю.LEgEnDA писав:таких моментів що треба було когось пропустити можна на пальцях однієї руки порахувати
А нарахунок дати газу - інколи це навпаки до дтп призведе, адже чувак на в'їзді на кільце дивиться на тебе, оцінює швидкість твою, пробує їхати, а ти газу

- M@sTeR
- Контактна інформація:
vovik, скажи де знаходить хоч одне кільце де при виїздні 2 смуги зводяться в одну..... 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Ну незнаю, навчили по такому принципу - так і катаюсь, але завжди з поворотами
- weber
LEgEnDA, то не аргумент для даіLEgEnDA писав:Ну незнаю, навчили по такому принципу - так і катаюсь, але завжди з поворотами

- vovik
- Контактна інформація:
Я завше роблю так - якщо прямо або направо - то з правого ряду, а з лівого тільки коли ліворуч.
До речі, в нас Дай навіть пробував щось трохи штрафувати за рядність на кільці Б. Хмельницького - Липинського при виїзді в сторону Кривчиць. Але не довго то було. Видно словниковий запас не дозволяв пояснити водіям як правильно їхати. Дайсторублівбля - універсальне словосполучення яке не нагружає їх мозок
До речі, в нас Дай навіть пробував щось трохи штрафувати за рядність на кільці Б. Хмельницького - Липинського при виїзді в сторону Кривчиць. Але не довго то було. Видно словниковий запас не дозволяв пояснити водіям як правильно їхати. Дайсторублівбля - універсальне словосполучення яке не нагружає їх мозок

M@sTeR,
Негайно передивись відео яке виклав andrew,
Негайно передивись відео яке виклав andrew,
ПДР так не вважаєM@sTeR писав:я завжди як їду по внутрішньому то вважаю що на головній ніби,

Якби ж то діло тільки в даі...weber писав: то не аргумент для даі
- M@sTeR
- Контактна інформація:
також так стараюсь.....мені задється що більшість так їздять....vovik писав:Я завше роблю так - якщо прямо або направо - то з правого ряду, а з лівого тільки коли ліворуч.

- vovik
- Контактна інформація:
M@sTeR, подивись відео на попередній сторінці. Виїзд лише! з крайньої правої смуги а в нас всі кільця з під"їзними двома смугами. Відповідно, якщо в"їхав лівою - то мусиш перестроїтись на кільці для виїзду з нього - це так по правилах, але здоровий глузд каже інше. 

- M@sTeR
- Контактна інформація:
вже дивився це відео....Morozov писав:Негайно передивись відео яке виклав andrew,

я написав як я ще сьогодні вдень вважав і їздив......

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
+1LEgEnDA писав:реально так саме зручніше їхати..
+1M@sTeR писав:я завжди як їду по внутрішньому то вважаю що на головній ніби, а коли в правому то пропускаю лівого
теж так роблю. а як хтось лізе - то сигналюMorozov писав:Тобто ти коли виїзджаєш з внутрішнього, то не пропускаєш авто, які їдуть у правому далі по колу ?

саме так. це дуже зручно. а на відео тупо!vovik писав: Так от в"їжджаючи правою смугою на кільце ти можеш поїхати або зразу праворуч, тобто на перший з"їзд, або другий - прямо. І все.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей