ізвіняюсьtopper писав:оченята протри, на самому початку відео(стоп-кадрі) чотко видно знаки+розмітка яка відповідає знакам!Vusiko писав: правила деколи перечитуй

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ізвіняюсьtopper писав:оченята протри, на самому початку відео(стоп-кадрі) чотко видно знаки+розмітка яка відповідає знакам!Vusiko писав: правила деколи перечитуй
останній раз прощаюVusiko писав: ізвіняюсь
та я ітак простий парінь) я і на таврії можу бути буйний, [цензура] яка тачка)Just be писав: Будь попроще, ти щось занадто буйний, як на людину яка їздить на машині з квіточками
ги :) мене пруть такі заявки про зелену стрілку, зелений колір світлофора теж не зобов’язує починати рух нє ?:)Just be писав:Він не зобовязаний їхати на червоне бо там висить зелена картонка. Будь попроще, ти щось занадто буйний, як на людину яка їздить на машині з квіточками
xxfOxx писав:ги :) мене пруть такі заявки про зелену стрілку, зелений колір світлофора теж не зобов’язує починати рух нє ?:)Just be писав:Він не зобовязаний їхати на червоне бо там висить зелена картонка. Будь попроще, ти щось занадто буйний, як на людину яка їздить на машині з квіточками
якщо ти впевнений в своїй правоті то поясни.Just be писав:, навіть нема бажання щось пояснювати....
Just be писав: Він не зобовязаний їхати на червоне бо там висить зелена картонка.
Я процитував правила "з крайньої правої смуги руху (або крайньої лівої смуги руху на дорогах з одностороннім рухом) за умови надання переваги в русі іншим його учасникам, які рухаються з інших напрямків на сигнал світлофора, що дозволяє рух;"Just be писав: xxfOxx, перед виїздом на перехрестя він повинен впевнитись в тому що виїзд на перехрестя є безпечним і не створить нікому перешкоду. Якщо він вважає що їхати на червоне є небезпечно(а це може бути з міліона причин) він може стояти поки не загориться зелене. Так як в випадку дтп він буде 100% винний. Так доступно пояснив ?
я нікому не перешкаджав! Скільки раз пояснювати: під час срачки можна порушувати але при цьому нікому не перешкаджатиandrewdor писав: Саме смішно. що паплюжить чувак, який сам їздить взагалі проти руху..
вона і так порушила, бо:Dexter писав: Dinko, якби топер не посигналив, вісімка б порушила правила. там ж заборонено їхати з парвого ряду прямо
topper писав: я нікому не перешкаджав! Скільки раз пояснювати: під час срачки можна порушувати але при цьому нікому не перешкаджати
то ти спориш, що йому заважало нло, яке ніхто не бачив крім ньогоJust be писав: xxfOxx, А ти хоч сам замітив про що спориш ? Спочатку строїш з себе чувака якого щось "пре", а потім підтверджуєш те що дозвіл і зобов"язання це різні речі. Крім пункту зі світлофором є ще інші правила, раджу їх почитати.
Далі вести дискусію на дану тему не маю бажання.
я прошу тебе пояснити аргументовано, де вказано, що він має стояти на табличку з зеленою стрілкою і їхати на зелений сигнал світлофора.Just be писав: Він не зобовязаний їхати на червоне бо там висить зелена картонка.
зачьотні відеоMihalych писав: Почитав вчора цю гілку, вирішив виховувати в собі рівновагу та спокій....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей