Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Реєстрація автомобіля!
- hitlos
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:Numero Uno
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
sashanova, https://igov.org.ua/service/1464/general заходь пробуй. Там хабар точно ніхто не буде вимагати.
- AndReikO
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 1 раз
Re: Реєстрація автомобіля!
Перереєстровував ваз 2108, номера залишив старі, 3 години часу і 448 грн, без хабарівsashanova писав:так хто зара вже переєстровуваа авто?, яка там процедура і вартість?
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
AndReikO яка послідовність процедури (дій)?Перереєстровував ваз 2108, номера залишив старі, 3 години часу і 448 грн, без хабарів
- AndReikO
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 1 раз
Приходиш, береш 3 бланки договору купівлі-продажу, заповняєш їх, потім даєш тобі той договір реєструють, далі до експерта на перевірку номерів кузова і двигуна, далі перевірка на арешти, потім береш електронний номерок в чергу, здаєш туди всі папери, чекаєш, підтверджуєш правильність всіх даних, які буду на новому техпаспорті, потім ще чекаєш і забераєш новий тех паспорт в іншому вікні.sashanova писав:AndReikO яка послідовність процедури (дій)?Перереєстровував ваз 2108, номера залишив старі, 3 години часу і 448 грн, без хабарів
З собою треба мати паспорта, ідентифікаційні двох осіб, зразу копії паспортів ідентифікаційних, доручення (якщо є таке), техпаспорта (щоб не бігати шукати там де зробити копії).
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Я в середу перереєстровував на роботі авто, процедура така (почергово):
1. перевірка експертами номерів кузова (заїзд з правого боку будівлі МРЕВ): заїжджаєш туди, експерт дає тобі бланк заявки-договору на експертний огляд, заповняєш її, експерт дивиться номер кузова, про що складає свій акт (типу все в порядку), дає тобі той акт і реквізити на оплату за експертизу (80 з чимось гривень). Щоб було швидше, під'їдь туди десь півдев'ятої - певно будеш першим - зекономиш півгодини часу.
2. Береш ті папери і йдеш через дорогу в банк (в тому приміщенні є дві будки-відділення: прямо і наліво), платиш ті 85 гривень і зразу платиш за перереєстрацію (ну або зняття з обліку) 380 приблизно гривень (якщо тільки зняття - наполовину менше (дівчата суми знають)).
3. Береш квитанції і валиш в МРЕВ по коридору до кінця і направо - з лівого боку є віконце, в яке треба дати той акт огляду експерта, квитанцію про оплату 85 грн і копію квитанції за перереєстрацію (дівчина в банку дасть тобі крім оригіналу ще копію квитанції).
4. через хвилин 10 повертаєшся туди і забираєш надрукований тими хлопаками акт огляду експерта.
5. Береш акт і йдеш на 2-й поверх, береш біля віконечка зліва бланк договору купівлі-продажу. Тут же зазначу: там є бланки: юр.особа продає фізику, фізик-фізику, фізик по довіреності-фізику - правильно вибери потрібний бланк. Заповнюєш бланк договору у 3-х примірниках, підписуєте, додаєш копії паспортів і кодів продавця і покупця, техпаспорт і подаєш то у крайнє праве віконце.
6. Хвилин за 10 підходиш до крайнього лівого віконця і забираєш завірені МРЕВ договори.
7. Спускаєшся вниз, йдеш у 12 віконце, отримуєш там талон з номером в ел. черзі.
8. Дочікуєшся на табло свій номер, подаєш у відповідне вікно пакет документів.
9. через півгодини-годину на іншому табло чекаєш своє прізвище, підходиш у відповідне віконце (10,11 вроді), здаєш старі номера, отримуєш нові (типу нові ))) (то якщо номера міняються), новий техпаспорт і їдеш щасливий додому
Щоб не тратити на місці час на заповнення договорів, можна їх завчасно там взяти і спокійно вдома заповнити.
Якщо хочеш кого вписати в новий техпаспорт, треба мати копію паспорта і коду тої людини і при поданні документів у віконце для перереєстрації машини сказати про це працівнику (дадуть заповнити папірчик).
Вроді все, якщо якусь дрібницю упустив - звиняйте. Може писанини багато, але по факту то все займе 2-4 години.
1. перевірка експертами номерів кузова (заїзд з правого боку будівлі МРЕВ): заїжджаєш туди, експерт дає тобі бланк заявки-договору на експертний огляд, заповняєш її, експерт дивиться номер кузова, про що складає свій акт (типу все в порядку), дає тобі той акт і реквізити на оплату за експертизу (80 з чимось гривень). Щоб було швидше, під'їдь туди десь півдев'ятої - певно будеш першим - зекономиш півгодини часу.
2. Береш ті папери і йдеш через дорогу в банк (в тому приміщенні є дві будки-відділення: прямо і наліво), платиш ті 85 гривень і зразу платиш за перереєстрацію (ну або зняття з обліку) 380 приблизно гривень (якщо тільки зняття - наполовину менше (дівчата суми знають)).
3. Береш квитанції і валиш в МРЕВ по коридору до кінця і направо - з лівого боку є віконце, в яке треба дати той акт огляду експерта, квитанцію про оплату 85 грн і копію квитанції за перереєстрацію (дівчина в банку дасть тобі крім оригіналу ще копію квитанції).
4. через хвилин 10 повертаєшся туди і забираєш надрукований тими хлопаками акт огляду експерта.
5. Береш акт і йдеш на 2-й поверх, береш біля віконечка зліва бланк договору купівлі-продажу. Тут же зазначу: там є бланки: юр.особа продає фізику, фізик-фізику, фізик по довіреності-фізику - правильно вибери потрібний бланк. Заповнюєш бланк договору у 3-х примірниках, підписуєте, додаєш копії паспортів і кодів продавця і покупця, техпаспорт і подаєш то у крайнє праве віконце.
6. Хвилин за 10 підходиш до крайнього лівого віконця і забираєш завірені МРЕВ договори.
7. Спускаєшся вниз, йдеш у 12 віконце, отримуєш там талон з номером в ел. черзі.
8. Дочікуєшся на табло свій номер, подаєш у відповідне вікно пакет документів.
9. через півгодини-годину на іншому табло чекаєш своє прізвище, підходиш у відповідне віконце (10,11 вроді), здаєш старі номера, отримуєш нові (типу нові ))) (то якщо номера міняються), новий техпаспорт і їдеш щасливий додому

Щоб не тратити на місці час на заповнення договорів, можна їх завчасно там взяти і спокійно вдома заповнити.
Якщо хочеш кого вписати в новий техпаспорт, треба мати копію паспорта і коду тої людини і при поданні документів у віконце для перереєстрації машини сказати про це працівнику (дадуть заповнити папірчик).
Вроді все, якщо якусь дрібницю упустив - звиняйте. Може писанини багато, але по факту то все займе 2-4 години.
-
Vasiliyyy AndReikO дякую, роздрукую вашу інструкцію шо б мати
..А шо без експертизи (звірки кузова, двигуна) не переєстровують? 

-
hitlos там треба входити черз якийсь айбанкінг чи ше шось..короче намаю я таких входівsashanova, https://igov.org.ua/service/1464/general заходь пробуй. Там хабар точно ніхто не буде вимагати.

- Vasiliyyy
Хз, мене посилали в обов'язковому порядку, і на їхньому телевізорі-табло теж пише, що то перший етап перереєстрації.
- hitlos
- Номер:Numero Uno
sashanova, Тре всього навсього приватбанк.
-
ясно.ю ну я з жуліками справ немаю тому для мене -традиційний шляхsashanova, Тре всього навсього приватбанк.

- Vasiliyyy
Щойно пробував заходити на той сайт, але там пише, що після реєстрації той сайт шось задофіга всього про мене буде знати (бачити які сторінки я відвідую і т.д.) і, що найгірше, шось там може сам собі змінювати в моїх даних, тому ну його наф ))))hitlos писав: https://igov.org.ua/service/1464/general
Той сайт - типу як державний шпіон щодо мене))))
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Зараз ніби експертиза обов"язкова...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
чекав цього 5 роківhitlos писав: , https://igov.org.ua/service/1464/general

крім привата там ще є десяток банків, і також є ЕЦП.sashanova писав: ясно.ю ну я з жуліками справ немаю тому для мене -традиційний шлях
Доречі якщо хто не знає, то ось хто це все впроваджує у нас, причому робиться це ве без державної підтримкиvovka писав: чекав цього 5 років

https://www.facebook.com/jaanika.merilo
- murmon
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
а чи обовязкова та експертиза?Vasiliyyy писав: 1. перевірка експертами номерів кузова
тут доволі стара стаття, але з експертизою нічо наче не змінилося http://avtoholding.kiev.ua/ua/news/kak- ... z-oshibok/
а саме
1. Експертизу авто при його реєстрації або зняття з обліку тепер замовляти необов’язково.
Everybody lies.
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
а щоб вписати люди в техпаспорт новий, якісь додаткові кошти потрібно платити?
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
RULES, хз) тому й цікавлюсь)
Хондоводи настільки сурові....
Думаю, якщо суто вписати - буз будь-яких інших реєстраційних дій, то буде заміна техпаспорта і за то оплата. якщо при перереєстрації авто - окремо платити нічого не треба - я писав вище - просто копія паспорта людини, яку вписуєш.AnGeL писав: а щоб вписати люди в техпаспорт новий, якісь додаткові кошти потрібно платити?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
За кордон можна спокійно виїжджати,якщо ти не власник,а так можуть мурижитиRULES писав:А який практичний зміст в цьому вписуванні?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей