Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
shaman
Ім'я:Святослав
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 23 рази
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення shaman » Пон, 23 січня 2017, 12:24

may, саме це я і мав на увазі, в запитанні було чітко не про читабельність, А ПРО 1 ЛАМПОЧКУ

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Пон, 23 січня 2017, 13:47

shaman писав: чітко не про читабельність, А ПРО 1 ЛАМПОЧКУ
казали мені Копи що якщо є дві лампочки, то має горіти обидві. якщо одна не горить то це вже несправність - рнесправна підсвітка номера
правда постанову так і не виписали чомусь?
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Lyubomyr
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Пон, 23 січня 2017, 14:09

bossjara, з підсвіткою номера в них мабуть якийсь внутрішній документ, знайомого на жигулю в Стрию 2 рази домахувалися, типу слабо світить і т.д. Ходили дивитись на їхній пріус, то в них було гірше :D

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » Пон, 23 січня 2017, 16:11

bossjara писав: якщо одна не горить то це вже несправність - несправна підсвітка номера
ПДР
КУпАП
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

andrewdor
Ім'я:Андрій
Номер:-------
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 43 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » Пон, 23 січня 2017, 16:55

Щось про підсвітку номер взагалі нічого не знайшов..

may

Повідомлення may » Пон, 23 січня 2017, 17:05

andrewdor писав:Щось про підсвітку номер взагалі нічого не знайшов..
Це світлові сигнальні вогні, що відносяться до зовнішніх світлових приладів...

shaman

Повідомлення shaman » Пон, 23 січня 2017, 18:23

may, за несправну підсвітку- 125 купап
Це не габарити

may

Повідомлення may » Пон, 23 січня 2017, 19:17

shaman писав: Це не габарити
І не фари ;)
А що це?

ROVA
Ім'я:Василь
Номер:ВС....ВВ
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення ROVA » Пон, 23 січня 2017, 19:22

may писав: достатньо освітленими
От звідти і пляшем ...: я вважаю що в мене одна лампа підсвітки світить на номерний знак і ДОСТАТНЬО його освічує, а друга тоже (може і не світить, а може і світить но це майже не видно--тому ..)для мене , я так вважаю тоже ДОСТНЬО освічує номер.
Якими приладами вимірюється ця "достатність" освітлення ? може то зір в когось в певний момент і в певну пору доби є недостатнім щоб побачити ДОСТАТНЮ освітленість номерного знака ? .

myzikk
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 14 рази

Повідомлення myzikk » Пон, 23 січня 2017, 19:34

Всеее по процедурі, є все таки нормальні поліцейські, хоч їх і дуже мало :-)
:p

may

Повідомлення may » Пон, 23 січня 2017, 20:07

ROVA писав: От звідти і пляшем ...: я вважаю що в мене одна лампа підсвітки світить на номерний знак і ДОСТАТНЬО
Взагалі-то мутно усе прописано в НПА...
От з Реєстру про пильного громадянина і начальника поліції - Детиктив про одну непрацюючу лампочку підсвітки номера... ;)

shaman

Повідомлення shaman » Пон, 23 січня 2017, 20:41

Lyubomyr, бери простіше, непрацююча підсвітка= причина зупинки, так само як не включення поворотів, а як ще бухих виявляти ?
Ось елементарний приклад за цю ніч з фейсбуку з сторінки львівської поліції:
Патрульні склали 5 протоколів за керування в нетверезому стані на водіїв з одного автомобіля

Уночі, на вулиці Студентській, патрульні помітили автомобіль Deawoo Lanos, у якого не працювала підсвітка номерного знаку. Інспектори зупинили автомобіль та з’ясували, що водій перебуває за кермом з ознаками стану алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія. Вони доставили його до Личаківського відділу поліції, де з’ясували його дані. Порушник погодився пройти тест на стан сп’яніння, який показав 1,35 проміле. На нього склали протокол за керування автомобілем напідпитку та постанову за відсутність посвідчення водія. В цей час пасажири, серед яких і власник транспортного засобу, залишились в автомобілі. Власник автомобіля сів за кермо і поїхав. Він перебував теж у стані алкогольного сп‘яніння. Патрульні зупинили його , однак перевірку на стан сп‘яніння він відмовився проходити. На чоловіка склали два протоколи за керування у нетверезому стані та передачу керма нетверезому водієві. Автомобіль порушника не евакуйовували оскільки він не перешкоджав руху і водій пообіцяв не сідати більше за кермо. Однак, за певний час патрульні помітили, цей автомобіль на вулиці Костя Левицького за кермом знову сидів власник автомобіля. На нього знову склали протокол за нетверезу їзду. На місце викликали евакуатор, однак до його приїзду порушник-рецидивіст викликав тверезого водія. Інспектори почули, що чоловіки просять водія доставити їх на вулицю Городоцьку, хоча живуть вони далеко за Львовом. Патрульні орієнтували інші екіпажі. Згодом автомобіль знову зупинили на вулиці Городоцькій та ще раз склали протокол за нетверезу їзду на власника автомобіля. Тож, загалом власник автомобіля отримав 4 протоколи за керування у стані алкогольного сп‘яніння та передачу керма нетверезому колезі. А його колега отримав один протокол.

#Lvivpolice #патрульнаполіція
Я сам влітку повертаючись з роботи на науковій біля тисячу дрібниць помітив неадекватного на девятці, який взагалі не включав поворотів, мене це вкурвило. На 102 не зміг додзвонитись, вирішив його переслідувати паралельно пробуючи додзвонитись. Він покрутився по району, заїхав в алкомаркет взяв ще водяри і у дворі на науковій 64 припаркувався прямо на дитячому майданчику, я виїхав по газону бобіком (вибачте мене мешканці будинку) і заблокував йому авто. Коли це чудо вилізло з авто, то несло від нього на 5 метрів і хитало всього. Він не міг зрозуміти що сталось, думав що він мене вдарив і пропонував 300$ навіть не знаючи за що і щоб не викликати патруль. Потім почав агресувати до мене та руками махати, прийшлось йому зробити трошки боляче і в такому вигляді через певний час передати патрулю. Також переслав зразу їм відео з реєстратора. Як виявилось згодом, він вже був позбавлений прав 4 місяці назад.

Це я про те як такі "дрібнички" привертають увагу і по них можна тих синяків трошки відловлювати, або принаймні перевірити

may

Повідомлення may » Пон, 23 січня 2017, 20:47

shaman писав: бери простіше, непрацююча підсвітка= причина зупинки,
Десь так!
В Реєстрі багато справ є, коли підсвітка іде в парі з відсутністю поліса, чи ВП чи з п’янкою ;) І це справи які оскаржувались!

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Пон, 23 січня 2017, 21:54

shaman писав: а як ще бухих виявляти ?
я вже колись писав - працювати, а не всіх підряд зупиняти
працювати з населенням, щоб пильнували хто бухий за кермо сів - бабки на лавочках в свій час в срср 30% розкриттів робили, місця зловживання алкоголем контролювати, і т.д. і тп.
та хоч по 1 персонального поліціянта на кожного водія виділіть, але оті ди6ільні безпідставні зупинки і перевірки документів припиніть. бо гірше старих, чесне слово
старих хоть можна було на..й послати і гримнути по морді, коли воно нагліло

shaman

Повідомлення shaman » Пон, 23 січня 2017, 22:10

bossjara, населення стало свідоміше та повідомляє про таких, це факт. Також багато працівників злачних закладів інформують таємно поліцію про синяків. Також часто по ночах по районах заступають приховані піші патрулі- озброєні та одіті у цивільне патрульні :ninja тому насправді роботу хлопці роблять

ROVA
Ім'я:Василь
Номер:ВС....ВВ
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення ROVA » Пон, 23 січня 2017, 22:45

shaman писав: бери простіше, непрацююча підсвітка= причина зупинки, так само як не включення поворотів, а як ще бухих виявляти ?
Воно то так, але ... непрацююча підсвітка в наших теперішніх реаліях-- це не найбільший "гріх" водія керуванням в авто в несправному стані, і можна навести купу інших суттєво переважаючих недоліків законодавства чи небажання "когось" дійсно покращити ПДД щоб зменшити аварійність на дорогах.
Лиса і не по сезону гума, [цензура] китайський ксенон, включення протитуманок безпотреби, відсутність тормозів в стареньких ВАзах(і не тільки), неадекватно-пенсійний вік водіїв, дуже погане дорожнє покриття -- думаю з такими явищами не раз кожен водій стикався.
Для бухих за кермом ще штраф суттєво підняти (аалогічно на противагу і зробити процедуру проходження тестів більш строго, з збереженням всіх даних, відео і т.д. і з неможливістю зловживань)і з часом пяний водій буде рідкістю .
Для випадків згорівших лампочок підсвітки -- прийняти обовязковим наявним в комплекті авто наявність повного комплекту(або 2-х комплектів ) всіх ламп, при першій зупинці - самостійна заміна лампи підсвітки водієм , при відсутності в комплекті потрібної лампи - штраф, і тоже буде рідкість таке явище як непідсвічений номерний знак.

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Вів, 24 січня 2017, 09:18

bossjara писав: я вже колись писав - працювати, а не всіх підряд зупинятипрацювати з населенням, щоб пильнували хто бухий за кермо сів - бабки на лавочках в свій час в срср 30% розкриттів робили, місця зловживання алкоголем контролювати, і т.д. і тп.
Тоха , я не для вбросу ,а просто цікаво , що буде , коли патруль , зупинивши тебе у відповідь на запитання про причини зупинки не буде тобі про підсвітку чесати , а скаже , що по твоєму авто отримане повідомлення від "свідомого громадянина" з підозрою на "сіньку" ? :sing :D
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

may

Повідомлення may » Вів, 24 січня 2017, 09:49

Liuskywalker писав: отримане повідомлення від "свідомого громадянина" з підозрою на "сіньку"
Можете сміятися, але колись це вважалося ознакою сп’яніння, як і "цариця доказів" ;)

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Сер, 25 січня 2017, 09:38

Liuskywalker писав: Тоха , я не для вбросу ,а просто цікаво , що буде , коли патруль , зупинивши тебе
буде огляд на стан сп*яніння

Стаття 35. Зупинення транспортного засобу

1. Поліцейський може зупиняти транспортні засоби у разі:

1) якщо водій порушив Правила дорожнього руху;

2) якщо є очевидні ознаки, що свідчать про технічну несправність транспортного засобу;

3) якщо є інформація, що свідчить про причетність водія або пасажирів транспортного засобу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення, або якщо є інформація, що свідчить про те, що транспортний засіб чи вантаж можуть бути об’єктом чи знаряддям учинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення;

4) якщо транспортний засіб перебуває в розшуку;

5) якщо необхідно здійснити опитування водія чи пасажирів про обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення, свідками якого вони є або могли бути;

6) якщо необхідно залучити водія транспортного засобу до надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або поліцейським або як свідка під час оформлення протоколів про адміністративні правопорушення чи матеріалів дорожньо-транспортних пригод;

7) якщо уповноважений орган державної влади прийняв рішення про обмеження чи заборону руху;

8 ) якщо спосіб закріплення вантажу на транспортному засобі створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху;

9) порушення порядку визначення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.
Востаннє редагувалось Сер, 25 січня 2017, 09:42 користувачем bossjara, всього редагувалось 1 раз.

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Сер, 25 січня 2017, 09:39

shaman писав: bossjara, населення стало свідоміше та повідомляє про таких, це факт. Також багато працівників злачних закладів інформують таємно поліцію про синяків. Також часто по ночах по районах заступають приховані піші патрулі- озброєні та одіті у цивільне патрульні тому насправді роботу хлопці роблять
супер! нічого проти не маю. я лише проти отих безпідставних зупинок.
або вже дайте їм причину зупинки - перевірка документів, та й все. тоді всі чемно будуть зупинятись і давати документи

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей