topper писав: Я ж нікому не заважав

бажаю побільше ментів на дорогах, і срачка зразу пройде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
topper писав: Я ж нікому не заважав
не за обгін а за виїзд на колію зустрічного трамваю, якщо обїхати не виїїжаючи на колію то ніц не буде, я там так завжди їжжу навіть якщо нема трамвая, бо там рейковий армагедон в тому місці._Ramp_ писав: бо за 50 метрів зупинка трамвая і всі люблять брати його на обгін
*************t309 писав: topperа, забрати права і каструвати!!!
та то навіть не виправдання - то аксіома жизніKost писав:topper писав: Я ж нікому не заважавакуэнне виправдання.
бажаю побільше ментів на дорогах, і срачка зразу пройде
все включено, а от чого якість відео така погана хз..на компі краща. тай регік дорогий аж 200 грнCr@zy писав: zEk, погано видно - бо в тебе фари не включені
Достатньої для чого? Там і так нормально всі їхали, явно не 30 км/год. А навіть якщо буде 4 полоси в одну сторону, то найдуться такі самі виродкиMorozov писав: тут винна держава яка не будує потрібну кількість смуг
А ще буває ставлять металеве розділення між смугамиBohdan писав: Бажаю їм побільше гружених Камазів на зустрічній
На Стрийській трасі також стояли..... спочатку.... потім шо не день то по пару десятків метрів огорожі не має. Так як в нас любдять ганяти - понанизуються на відбійники як на шомпураMorozov писав: А ще буває ставлять металеве розділення між смугами
от в такій ситуації не вистарчає хіба пари ксеноно ублюдків які тебе засліплять і ти тупо не побачиш тих самогубців, ну так і хочется взяти якогось зіла і катаючись на ньому знищувати ту мразь, вони вже тупо страх загубили, навіть не стараются втиснутись назад бо для чого якщо зустрічні пропустять ризикуючи кюветом!!!zEk писав:
Це називається хочу щоб мої діти стали сиротами![]()
На відео може погано видно але другому чуть дзеркало не зачіпив..бикоти зараз на дорозітре їм машини палити щоб такого більше не робили
t309 писав: ну так і хочется взяти якогось зіла і катаючись на ньому знищувати ту мразь, вони вже тупо страх загубили,
оце ти правильно підмітив, скіль дітей залишилось сиротами уже через таких ідіотівBabak писав: не кожен водій зможе коректно відреагувати на таких "висерів" по середині дороги. Хтось кермом дьорне засильно, вилізе на узбіччя, його занесе..він крешане себе, через [цензура]
В разі ДТП відповідав би по-повній. Наближаючись до пішохідного переходу, слід зменшити швидкість, а при потребі - зупинитись.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей