Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дорозі.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
на жовтневій зразу як від проспекту є зупинка трамвайна.. Завжди всі його обїжджають і я за ними, вчора їхав з прицепом і зупинився за трамваєм, 1 машина стала за мною і то потім поїхала, а всі навіть не пригальмовували - це ж порушення, не так?
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Re: ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дорозі.
Ще один, більш наглядний, матеріал про кільця: http://sai.odessa.ua/Default.aspx?tabid=117
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
LEgEnDA, Виїзд на зустрічну трамвайну колію.
- Igor_Lviv
Правила руху по кільці. Офіційна версія від ДАІ: http://avtorada.org/forum/index.php?sho ... t&p=194079.
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
Fobos писав:Igor_Lviv написав:
От біда лише в тому, що є унікуми, які з вн. ряду лізуть в праву смугу. І навпаки - з зовн. ряду - в ліву.
От, от воно!
А яка різниця, чи перестроїтись на кільці в правий ряд чи виїхати з внутрішнього кільця в лівий. По суті. якби всі їхали з правого тільки на право або прямо, всі проблемми би відпали самі собою.
Класно б було якби на кільці не можна було рухатись по двгох смугаг, щоб тільки одна була. Тобто заїжаєм з лівої і правої і зарзу на кільці утворюємо одну. Але це призвело б думаю до великих корків.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну що ж, якщо оце офіційна відповідь то прийдеться миритися.Igor_Lviv писав:Правила руху по кільці. Офіційна версія від ДАІ: http://avtorada.org/forum/index.php?sho ... t&p=194079.
як на мене це дуже тупо і аварійнонебезпечно.
- Igor_Lviv
+1vovka писав:як на мене це дуже тупо і аварійнонебезпечно.

- NIK
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 7 рази
- Контактна інформація:
Редкий бредIgor_Lviv писав:Правила руху по кільці. Офіційна версія від ДАІ:

в старых правилах всё было намного прощё:
прямо и направо по внешнему ряду,
прямо и налево по внутренему ряду !!!
пс. у нас всё делают что-бы усложнить жизнь

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
и сьежжать в ту полосу с которой заехал, и всё пучком.NIK писав:прямо и направо по внешнему ряду,прямо и налево по внутренему ряду
Ford?
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
NIK, Fobos, Підтримую.
Тут трохи начитався і вже чесно не знаю що розказувати учням як вони мають проїжати.
Тут трохи начитався і вже чесно не знаю що розказувати учням як вони мають проїжати.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- hrdrive
- Контактна інформація:
Ну коротче підтвердилися наші попередні роздуми щодо трактування правил проїзду кільця...
Хоч одне тішить - обганяти і перестроюватися можна :)

Хоч одне тішить - обганяти і перестроюватися можна :)
INTE®©ULLE®™
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Останній рік, після того як в мене забрали права, стараюсь на кільце запригувати тільки по зовнішньому радіусі... Так безпечніше для гаманця 

- Igor_Lviv
Якщо можеш, розкажи детальніше, що там у тебе було. Бо історію я пам'ятаю, а конкретики - ні.pikach00 писав:Останній рік, після того як в мене забрали права, стараюсь на кільце запригувати тільки по зовнішньому радіусі... Так безпечніше для гаманця
А одним з чинників листа і теми на Мітсу форумі якраз і була твоя пригода. Тобто, я знав, що за кільце таки штрафують.
- pikach00
Igor_Lviv, та дурна історія. Права забрали тому що я "злісний порушник", до того як зупинили на кільці мав виписані 2 чи 3 протоколи за перевищення швидкості.
От, а рухався я тоді до кільця зі сторони Бомби в сторону Ніко. Зайшов собі спокійно у внутрішнє коло, по ньому ж і виїхав у ліву полосу. Там ж вул Липинського має 2 полоси. Я так і не зрозумів чому це я повинен був виходити з кільця у праву полосу. Але протокол виписала, права забрали.
От після цієї історії зрозумів, що простіше дати "на лапу" і назавжди собі записав у пам*яті, що на кільце - тільки по зовнішньому радіусі незважаючи куди буду їхати по ньому. Нехай сусідні водії зляться, але не прийдеться штраф платити :)
От, а рухався я тоді до кільця зі сторони Бомби в сторону Ніко. Зайшов собі спокійно у внутрішнє коло, по ньому ж і виїхав у ліву полосу. Там ж вул Липинського має 2 полоси. Я так і не зрозумів чому це я повинен був виходити з кільця у праву полосу. Але протокол виписала, права забрали.
От після цієї історії зрозумів, що простіше дати "на лапу" і назавжди собі записав у пам*яті, що на кільце - тільки по зовнішньому радіусі незважаючи куди буду їхати по ньому. Нехай сусідні водії зляться, але не прийдеться штраф платити :)
- Igor_Lviv
Розвели.pikach00 писав:От, а рухався я тоді до кільця зі сторони Бомби в сторону Ніко. Зайшов собі спокійно у внутрішнє коло, по ньому ж і виїхав у ліву полосу. Там ж вул Липинського має 2 полоси. Я так і не зрозумів чому це я повинен був виходити з кільця у праву полосу. Але протокол виписала, права забрали.
З'їжджати у ліву смугу можна!
http://avtorada.org/forum/index.php?sho ... t&p=193234
- pikach00
Igor_Lviv, ну, це було ще до введення нових штрафів. Тому оскаржувати не було смислу, враховуючи то що ще багато часу потратив щоб забрати назад посвідчення водійське
Відповідь від "офіційної особи" це звичайно добре, але на місці попробуй щось довести тим збирачам данини? Возити з собою папочку з роздруковками таких відписів?

Відповідь від "офіційної особи" це звичайно добре, але на місці попробуй щось довести тим збирачам данини? Возити з собою папочку з роздруковками таких відписів?
- pikach00
Igor_Lviv, а, ти про це:

Тоді так, дійсно розвели10.4. Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, встановленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
...
10.5. Поворот необхідно виконувати так, щоб при виїзді з перехрещення проїзних частин транспортний засіб не опинився на смузі зустрічного руху, а у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини, крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух, де напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або де рух можливий лише в одному напрямку.

- Igor_Lviv
Багато людей возить. Кажуть - допомагає. А я ніяк не зберуся бібліотеку в машину приготувати.pikach00 писав:Відповідь від "офіційної особи" це звичайно добре, але на місці попробуй щось довести тим збирачам данини? Возити з собою папочку з роздруковками таких відписів?
- Igor_Lviv
Не тільки.pikach00 писав:Igor_Lviv, а, ти про це:
Тоді так, дійсно розвели
По тому лінку, що я дав є вужче питання, там схема - вн.кільце, лівий ряд. Відповідь ДАІ - можна.
- GReyi
- Контактна інформація:
Мене останнім часом напрягає питання про рядність руху на багатьох наших вулицях. у львові дуже багато вулиць без розмітки і без всяких пояснювальних знаків, але великої ширини, яка дозволяє рухатись як мінімум загалом в три ряди, тобто є якби спільний середній ряд для руху в обидві сторони. тобто не зовсім деколи очевидно чи там буде обгін чи випередження попутних машин?
Схоже і на луганській, де посередині преривчата розмітка, але смуги для руху якісь дуже широкі як для одного ряду. там всі часто їдуть в два ряди в одну сторону, але на більшій швидкості це стає трохи напряжно, постійно контролювати інтервал.
Шкода що в нас дорожникам впадло порозставляти побільше пояснювальних знаків, бо якщо пробуєш їздити по всіх правилах то якось забагато починає виникати лишніх запитань.
Схоже і на луганській, де посередині преривчата розмітка, але смуги для руху якісь дуже широкі як для одного ряду. там всі часто їдуть в два ряди в одну сторону, але на більшій швидкості це стає трохи напряжно, постійно контролювати інтервал.
Шкода що в нас дорожникам впадло порозставляти побільше пояснювальних знаків, бо якщо пробуєш їздити по всіх правилах то якось забагато починає виникати лишніх запитань.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 5 гостей