Якість так собі, номерів на машинах не видно.grey_ms писав:Привітякщо комусь цікаво ось посилання (це моє оголошення). Там є посилання на приклад з відео з даного

А як він знімає уночі?
Можеш викласти?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якість так собі, номерів на машинах не видно.grey_ms писав:Привітякщо комусь цікаво ось посилання (це моє оголошення). Там є посилання на приклад з відео з даного
Прайс не хілий.scorpion писав:Хто що про нього скаже?
Через то і хочу бути впевнений що він буде працювати без глюків.veresen писав:Прайс не хілий.
На смак і колір - фломастери різніscorpion писав:А про "все в одному", я не прихильник таких речей.
ти читав коменти на маркеті? а на 4пда?GZero писав:Daily Roads Voyager.
Читав, звичайно, коменти на 4пда.asteroid писав:ти читав коменти на маркеті? а на 4пда?GZero писав:Daily Roads Voyager.
краще купити за 4 бакси прогу яка так і називається "відеореєстратор", сцилко вона не конфліктує з ввімкненим навігатором, при перенавантаженні на акселерометр або гіроскоп автоматом зберігає файли в папці "важливі відеоматеріали", там чуваки видвинули ідею зробити кнопку антиполіцай, типу якщо ловлять феном, а ти перевищуєш, клікаєш на кнопку і швидкість перезапичується на допустиму по закону, і т.д. :)
+ 100000scorpion писав:А про "все в одному", я не прихильник таких речей.
- бо телехвон для того щоб дзвонити.asteroid писав:а чим Вас не влаштовують нормальні телефони які вміють все?
пробував різні, пропускає 1-2 сек на любій. В мене класс 4 або 6 точно не пам'ятаю 16гб, на 9 год їзди без перезаписуscorpion писав: тим менші пропуски між файлами.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей