Так вони міліція, яка б там не була але міліція, окрім того що вони міліція вони є і люди!!! А раби є ті хто себе відчуває і думає як раб, я особисто себе рабом не відчуваю.Morozov писав: Вони міліція а не королі, а ми люди а не раби
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДК (відео, обговорення)
- S_V_B
- Стать:чоловік
- Номер:0990
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Morozov,
Re: Діяльність ДК (відео, обговорення)
S_V_B,
де там таке є ???? і де написано про перевагу синіх маячків ?
сказано що не можна створювати їм перешкоду і все ! а обганяти і тд їх можна !
вони хотіли їх обігнати але кобрівці їх підрізали і не давали здійснити обгін, там три полоси кобра їхала поправій але коли побачили що їх обганяють то почали підрізати !!!
Чому наш народ так любить "прогинатись"

де там таке є ???? і де написано про перевагу синіх маячків ?
сказано що не можна створювати їм перешкоду і все ! а обганяти і тд їх можна !
вони хотіли їх обігнати але кобрівці їх підрізали і не давали здійснити обгін, там три полоси кобра їхала поправій але коли побачили що їх обганяють то почали підрізати !!!
Чому наш народ так любить "прогинатись"

- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
От за ці грубі вирази і розпускання рук, авторові відео пасувало би на кілька днів остудити його зіркову голову.Morozov писав: а з "операторів" тільки грубі вирази,
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
Коба,
Тобто про порушення пдр ти вже не говориш ?
А вчинити такий дурдом на дорозі тільки за те що їх хотіли обігнати (це не заборонено пдр) - це не припустимо, не можна працівникам міліції піддавати такому ризику життя людей яких вони повинні оберігати !
А діставання зброї з кобури це взагалі переходить всі межі... надіюсь його інспектора чекає така ж доля як і остальних скандальних кобрівців...
Тобто про порушення пдр ти вже не говориш ?

Це все емоційний зрив після безвідповідальних дій інспекторів даі які сворювали аварійну ситацію яка могла призвести до трагедії, думаю що даішники мали б матеріально відшкодувати за те що довели людину до емоційного зриву,авторові відео пасувало би на кілька днів
А вчинити такий дурдом на дорозі тільки за те що їх хотіли обігнати (це не заборонено пдр) - це не припустимо, не можна працівникам міліції піддавати такому ризику життя людей яких вони повинні оберігати !
А діставання зброї з кобури це взагалі переходить всі межі... надіюсь його інспектора чекає така ж доля як і остальних скандальних кобрівців...
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Morozov, тут з тобою теж не згоден. Не знаю, як там пропускали, але оператори реально нагло хамили і мені здається, що таку поведінку виправдовувати не логічно.
A goal without a plan is just a wish
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Шось мені здається що кобра їхала законні 90км\год, і тут бачите появляються умніки які кудись спішать не по правилахMorozov писав: вони хотіли їх обігнати але кобрівці їх підрізали і не давали здійснити обгін, там три полоси кобра їхала поправій але коли побачили що їх обганяють то почали підрізати !!!

- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
щодо дій кобри - то так, теж меганаглі, порушують, погрожують зброєю. Це окреме питання, я вважаю, що їм за таке теж мало б добряче дістатись по шапці. Тобто їх я тим більше не виправдовую
A goal without a plan is just a wish
cdrom,
Звідки взялось "грубість і хамство" ? Тільи після того як їх підрізали даі а потім щей нагло продовжували підрізання !!!
Грубість і матюки це погано у будь-якій ситуації, але всі ми живі люди одні більш холоднокровні інші більш темпераментні і тому така реакція це цілком нормально (хоч і погано), немає жодного водія у цілому світі який би не обматюкав підрізальщика !!! У нас на форумі є навіть таме яка називається "виродки..." це слово також не показник культури, але всі ми погоджуємось що там пишуть таки про "виродків", тому грубість це погано але у цій ситауції я розумію тих хто "грубив"
Доречі тією грубістю автор тільки собі і нашкодив ! Якщо б він розмовляв культурно то не виникало б коментарів про "образи при виконанні", тому грубість у спілкуванні це завжди погано, причому для тих хто грубить в першу чергу !
Та і навіть якщо було там перевищення то хіба даішник має за це підрізати ?
Звідки взялось "грубість і хамство" ? Тільи після того як їх підрізали даі а потім щей нагло продовжували підрізання !!!
Грубість і матюки це погано у будь-якій ситуації, але всі ми живі люди одні більш холоднокровні інші більш темпераментні і тому така реакція це цілком нормально (хоч і погано), немає жодного водія у цілому світі який би не обматюкав підрізальщика !!! У нас на форумі є навіть таме яка називається "виродки..." це слово також не показник культури, але всі ми погоджуємось що там пишуть таки про "виродків", тому грубість це погано але у цій ситауції я розумію тих хто "грубив"

Доречі тією грубістю автор тільки собі і нашкодив ! Якщо б він розмовляв культурно то не виникало б коментарів про "образи при виконанні", тому грубість у спілкуванні це завжди погано, причому для тих хто грубить в першу чергу !
так можна говорити дуже довго... там моментами патрульне авто взагалі зупинялось тому говорити про перевищення це більше "бажане ніж очевидне" неварто додумувати те чого немає...Шось мені здається що кобра їхала законні 90км\год,
Та і навіть якщо було там перевищення то хіба даішник має за це підрізати ?
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
шо ви спорите? подивіться початок відео, там міліцейська октавія виляє між рядами зі швидкістю 30кмгод і зупиняється посеред дороги не даючи проїхати машині. проблисковий маячок синього кольору не дає такого права. потім ті придурки їдуть посередині дороги спихаючи всіх на обочини. думаю ті хто доказує правоту кобри в даному відео просто ніколи ше не опинялись в аварійній ситуації бо "царьок" їде і треба всіх "холопів" з дороги забрати.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Ну як можна так нагло брехати ?
реєстратор таки допомагає .Беспричинная остановка. г. Черкассы. ИДПС Бабенко Вадим Андреевич, нагрудный знак ЧК0036.
Как всегда выдуманное нарушение, потом спец.операции и шедевр "транспортні модель знаходиться в розшуку для звірки номерів агрегатів та перевірки його по системам".
Показал документы только потому что голодный ехал домой на обед, не ругайте
Вот составил жалобу, прошу бывалых глянуть, нет ли косяков:
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Операція "Металобрухт" - це сильно!!!Morozov писав: ИДПС Бабенко Вадим Андреевич
А кузов - це не агрегат, до речі!

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
Знання, як правило, - так!
операція - операцією, але от те як нагло і цинічно брешуть про проїзд кільця це не вкладається нівякі рамкиmay писав: Операція "Металобрухт" - це сильно!!!

Вони цього не зрозуміють...may писав: А кузов - це не агрегат, до речі!

- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
CAT, убогим того не зрозуміти 

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
Скандально відомий Дзиндзя А.І. у цетрі подій з БТРом який супроводжувало у центр Києвая даі...
І як завжди керівництво даі показує свою справжню суть.
І як завжди керівництво даі показує свою справжню суть.
На відео спростування байки що з трукама неможливо стерти відео і вони зобовязанні складати протокол, пару гривень роблять чудо і складання протоколу відміняється...
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
Жостко, але справедливо.
вразливим не дивитись !!!
вразливим не дивитись !!!
Сюжет на тв:
ДК Львів про фільсифікації ДАІ Львова
Про платну парковку на Валовій
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей