Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в кінці квітня було десь 1000-1200 грн і 2-3 год часу за авто 2008 р, 1.6romanbelyj писав: ціна питання і часу скільки то займе приблизно?
я теж на завтра збираюсь .. але електронна черга каже що завтра - вихідний там ..romanbelyj писав:хто підкаже станом на зараз ситуацію в МРЕВО ?
завтра їду ставити авто на облік. в даний момент авто вже зняте з обліку, на червених номерах.
ціна питання і часу скільки то займе приблизно?
Отже з'їздили, напишу можливо комусь цікаво будеMick писав: Сьогодні їду в Луцьк буде купуватись мот і зразу зніматись з обліку. Мотоцикл місяць як поставлений на першу реєстрацію. Хтось зміг би підказати орієнтовну вартість і процедуру зняття-постановки?Також цікавить чи можна зразу й в Луцьку поставити на Львівську реєстрацію?
Mick писав: Довідка рахунок в луцьку не залежно чи авто чи мот 350грн
халяваДовідка рахунок в луцьку не залежно чи авто чи мот 350грн
Може бути.Mick писав:may, У Львові ніби чув 600грн чи не вірна інформація?
то де у Львівському МРЕВ??? я у вересні ще 850 платив.....may писав: місяць назад 500 платив...
Так, у львівському, я ж писав тут шо і як робив і скільки куда платив.may писав: topper місяць назад 500 платив...
https://www.facebook.com/SaakashviliMik ... 31?fref=nfКабмін прийняв нову постанову, згідно з якою при купівлі автомобіля власник зобов'язаний його реєструвати, у тому числі у військовому комісаріаті.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість