Але дякую

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ліпше хай ті хто не знають прочитають тут, ніж будуть і надалі думати що вони праві.Liuskywalker писав: Антоха , ну яке право
нє ,ну рєбббята , ну якщо там з визначення головної можуть бути труднощі, чи з кількістю проїзних частин (як недавно Наукову обговорювали) чи з рухом по колу ....Oldschooller писав: Liuskywalker, дядько, не ачкуйте
А чого вони залишились стояти?TimeKeeper писав: в результаті ті шо з наукової їхали лишились на червоне далі стояти
й якщо ти вже пересік стоп лінію, не впевнений що така є, - почав маневр то вже ті що їдуть з вулички повинні тебе пропускати - дати закінчити проїзд перехрестя.bossjara писав: десь 5-7м зрозуміло що можна їхати
ми трішки не про цеMAECTP0 писав: почав маневр то вже ті що їдуть з вулички повинні тебе пропускати - дати закінчити проїзд перехрестя.
ну як не про це - про черговість проїзду. пріоритетність.Sluva писав: ми трішки не про це
зазвичай розвертуни їдуть або до Ваму або в двори напрво від Ваму.Sluva писав: але там реально то місце розвороту дозволяє проїжджати разом і тим що їдуть з вулички і тим що йдуть на розворот
тобто обгін чи є порушення.на лежачому поліцейському при знаку 30 і суцільній лінії порушення чи нє?
якшо не шкода автоVkfm писав: можна одразу ставати в праву, і насрать на тих, хто повертає з Мечнікова теж на Левицького
знак на світлофорі не діє. а кстаті, яцікаво як там стрілка горить - з червоним чи з зеленим. бо тут можуть бути ньюансиVkfm писав: Студентська - Левицького - головна
Останній раз я їхав - була зелена картонкаbossjara писав:знак на світлофорі не діє. а кстаті, яцікаво як там стрілка горить - з червоним чи з зеленим. бо тут можуть бути ньюансиVkfm писав: Студентська - Левицького - головна
з того й починай. значить при перелаштовуванні в проаву смугу дивимосьVkfm писав: Хоча я можу помилятись, бо зайшов в гуглмапс - а там додаткова секція...
10.3
У разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перестроїтися.
За одночасного перестроювання транспортних засобів, що рухаються в одному напрямку, водій, який знаходиться ліворуч, повинен дати дорогу транспортному засобу, що знаходиться праворуч.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей