bossjara писав: хто тобі права видав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
bossjara писав: хто тобі права видав
Вже пару раз писав що якщо птф лише в туман то ближнє лише в темну пору доби. Нє?!Bohdan писав: сі найближчі багатоповерхівки, хочеться йому ті туманки запхати в те місце, яким він думав, коли вмикав їх. Їхня назва вже мала б натякнути на те, коли їх варто застосовувати... Бо ближнє світло ще якось можна настроїти, туманки н
Щось в тому є. Так випалюється лампочка ближнього і її згодом тре міняти а там ще добре дальнє.Fokysnik писав: лампочки жлобите чи я хз..
А зимою вдень фарито лолікаря вже не треба ? :)))AndrewK писав: речі, а тим, хто дуже любить фари літом вдень замість перевірки пдр рекомендую медкомісію пройти
Єдина адекватна пропозиція. Риспект.g0nzales писав: Чисто для порівняння можна зібратися автівками і наочно подивитися, як в кого світять туманки, чи ДХО, чи ближне, і чи сліпить водія. Це якщо комусь цікаво дізнатися істину, а не займатися буквоїдством.
ти таки або ідіот або дуже вдало прикидаєшся !MAECTP0 писав: Чи як про шипи аргументувати в європі вже знаєш?!
Скажи хто твій друг і я скажу хто ти такийpikach00 писав: В мене є знайомі унікали які включають туманки бо так машина гарніше виглядає
То шипи зло чи добро?Liuskywalker писав: якщо не можеш усвідомити різницю між гіпотетичною longplay шкодою від шипів для дорожнього полотна і реальною загрозою БДР
аргументуйAndrewK писав: тим, хто дуже любить фари літом вдень замість перевірки пдр рекомендую медкомісію пройти
НЄЄЄЄЄ!!!!MAECTP0 писав: Вже пару раз писав що якщо птф лише в туман то ближнє лише в темну пору доби. Нє?!
далі навіть не бачу про що говоритиMAECTP0 писав: Навіть коли вночі їду по мікрорайончику - між будинками - не по магістральних вулицях. Перемикаю своє ближнє, в якому стоять лампочки +80, на птф.
Ти не розумієш. Є люди яким поки не напишеш що 2+2=4, самі не порахуютьbossjara писав: аргументуй
фари маст бі он олвейз
це безпека і доведено, що авто з ввімкненими фарами легше помітити.
А якщо завтра приведуть наші гафриканські правила до міжнародної конвенції одразу поміняєш свою точку зору і "певно, я таки був дурний!?"bossjara писав: НЄЄЄЄЄ!!!!
ближнє в світлу пору можна включати або не включати
а птф можна включати лише в умовах туману
Я давно зрозумів що нема про що з певними індивідумами говорити. Особливо після адекватногоbossjara писав: далі навіть не бачу про що говорити
g0nzales писав: Чисто для порівняння можна зібратися автівками і наочно подивитися, як в кого світять туманки, чи ДХО, чи ближне, і чи сліпить водія. Це якщо комусь цікаво дізнатися істину, а не займатися буквоїдством.
Нє.MAECTP0 писав: Вже пару раз писав що якщо птф лише в туман то ближнє лише в темну пору доби. Нє?!
І я так роблю, бо так краще видно ями, ширше освітлюють. Але лише доти, доки хтось не буде їхати на зустріч - одразу вимикаю ПТФ.MAECTP0 писав: Навіть коли вночі їду по мікрорайончику - між будинками - не по магістральних вулицях. Перемикаю своє ближнє, в якому стоять лампочки +80, на птф.
Виключно твоя фантазія.MAECTP0 писав: Нікого не сліпить
Тобто в твоїх ПТФ якась нова технологія розсіювання світла виключно в горизонтальній площині?MAECTP0 писав: краще видно хто може вискочити з під'їзду чи з між збоку припаркованих авто. Не освічую вікна перед якими паркуюсь...
Бувають не тільки круглі туманки. Світловідбиваючі елементи в тих некруглих туманках формують потік світла так, що він росповсюджується паралельно до кузова, вперед і частково в сторону. На близькій відстані промінь не може потрапити в очі зустрічного водія, хіба він лежить на дорозі. На більшій відстані ПТФ не в стані засліпити через малу потужність ламп у ній.Bohdan писав:якась нова технологія розсіювання світла виключно в горизонтальній площині
У моїх також - світять дуже вузьким по вертикалі і широким по горизонталі пучком. Тому і зняв їх - за кілька років включав може один раз. На наших дорогах промінь скаче від дороги і аж до хмар - хіба якийсь стабілізатор з гіроскопами ставити на них.Bohdan писав: Тобто в твоїх ПТФ якась нова технологія розсіювання світла виключно в горизонтальній площині?
MAECTP0 писав: Вже пару раз писав що якщо птф лише в туман то ближнє лише в темну пору доби. Нє?!
Bohdan писав:Нє.MAECTP0 писав: Навіть коли вночі їду по мікрорайончику - між будинками - не по магістральних вулицях. Перемикаю своє ближнє, в якому стоять лампочки +80, на птф.
Bohdan писав:І я так роблю, бо так краще видно ями, ширше освітлюють. !
ну ясне діло, один маразм тягне за собою іншийMAECTP0 писав: в якому стоять лампочки +80
Спеціально для власників автохламу, де всі лампи - однаковіt309 писав: вумнікам які пишуть що в туманок слабші лампи і тд там стоять ті ж 55ват а ваше помилкове враження зявилось з того що туманки значно гірше освітлюють дорогу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей