Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Львівські маршрутки - погляд з середини
Серёга
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 0
Re: Львівські маршрутки - погляд з середини

Повідомлення Серёга » Вів, 31 травня 2011, 23:18

Apokalipsis писав:малолітні курви з тими каблуками
нє давочкі то норм....ше як збоку сідає ногі виставляє то юхууууууууу :D а саме главне шо за проїзд платить ! :ninja :p

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Вів, 31 травня 2011, 23:32

Серёга писав:нє давочкі то норм....ше як збоку сідає ногі виставляє то юхууууууууу а саме главне шо за проїзд платить !
+100500 :D :D :D аж не гріх місце уступити)))
Хондоводи настільки сурові....

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Вів, 31 травня 2011, 23:57

Серёга, ти спокійніше, то старші люди, май стримання і повагу... Їм надане право безкоштовного проїзду. Те, що держава не виконує своїх зобов"язань щодо них, не дає тобі права так висловлюватись... Подивився я б на тебе, якби тебе заставили за 850 грн. на місяць хату оплатити, з"їсти щось, вдітись якось... І щоб ще на гель на душу вистачило, і на таксі з базару...
Вічно молодим будеш, що так говориш? ;)
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Сер, 01 червня 2011, 00:15

я студент, живу в смт Красне, і їжджу в львів зазвичай електричкою... повірте, при всій величезній повазі до старших (я живу разом з бабусею і дідусем) їдучи в маршрутках чи електричках - різниця не принципова, починаєш виходити з себе. пояснюю: по понеділках і неділях електрички на львів переповнені, так як і в пятницю зі львова... 50-60% всіх пасажирів - пенсіонери які не платять за проїзд... + ті шо "зробили" собі форму, і получається шо плятять тільки студенти, і та невелика чатина працівників... то получається мало, і так би мовити через збитковість пускають 6 вагонів.... це при тому, шо коли їх 10 - вже з головного люди стоять в тамбурі... а ше ж підзамче є... а от уявіть собі, шо ви їдете з львова, з навчання, з сесії, в впритик забитій електричці, сидите на пів білета, і навпроти вас їде пенсіонер, витягає з сумки "кишку", кусок сала, часник, банан, заїдає то все морозивом, і шоб краще їхалось, заправляється "чекушкою"... комфорт прям на всі гроші.... і хоч мова йде про маршрутки, різниця хоч і є, але не така вже й принципова... імхо
Хондоводи настільки сурові....

Серёга

Повідомлення Серёга » Сер, 01 червня 2011, 07:51

Myself писав:Їм надане право безкоштовного проїзду
має право !!! а сім сумок з огірками і дві тілєжкі з карпоплею мають право їхати по тому же посвідченню ???? в кутку споживача навіть написанно що за товар перевезення багажу(там якась кількість точно не знаю) мають платити !!! такшо не хочуть по доброму ... "платіть тоді за сумки або випригуйте"! :(
Myself писав:що держава не виконує своїх зобов"язань щодо них
такого ніводній державі нема :) там всі всюди платять
Myself писав:а 850 грн.
850 це мінімальна ! в знакомого бабуля получає 5500 в місяць !

sergey
Дякував (ла): 0
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Сер, 01 червня 2011, 07:56

Серёга писав:такого ніводній державі нема :) там всі всюди платять
Да канешно, в них рівень життя вище, і вобще.Дивився про маршрутки, в Польші.Так там вартість проїзду просто смішна, а якість перевезення - сказка.Літом кондиціонер, зимою печка працює, водій не має права розмовляти по телефону і курити, а якщо щось не так, то можна паскаржитись, скаргу приймуть до уваги.
А в нас як?Воділа курить :bad , говорить по телефону, напихує чуть-лі не на кришу і в багажник, при тому що вже 5-ро сидять на рулі :D літом жара +40 в салоні, зимою примерзаєш до сидіня.Маршрутка розвалюється, грохот ужасний, а ще бували випадки коли колеса на ходу відпадали.В Америці перевізника би по судах затаскали :D
Сервіс :bad :(
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

Серёга

Повідомлення Серёга » Сер, 01 червня 2011, 08:09

sergey писав:Так там вартість проїзду просто смішна,
ти шось путаеш вмене працював водій який п"ять років працював в Польщі водійом то там вартість проїзду 1 пасажира = вартості проїзда одного літра дизеля ! а в нас 10 грн літра то треба провести не 5 пасажирів по 2 гривні а десять бо з тих десяти п"ять з посвідченням будуть :D і шофера курять через то шо їм пенсіонери тріпають нерви з тим посвідченням :D а внас кондиціонери тільки в синіх лазах на 11 маршруті і то не в всіх ! а 1,3,5 нема кондиціонерів :p

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Сер, 01 червня 2011, 08:12

Серёга писав:ти шось путаеш вмене працював водій який п"ять років працював в Польщі водійом то там вартість проїзду 1 пасажира = вартості проїзда одного літра дизеля ! а в нас 10 грн літра то треба провести не 5 пасажирів по 2 гривні а десять бо з тих десяти п"ять з посвідченням будуть :D і шофера курять через то шо їм пенсіонери тріпають нерви з тим посвідченням :D а внас кондиціонери тільки в синіх лазах на 11 маршруті і то не в всіх ! а 1,3,5 нема кондиціонерів :p
По 1+1 ТСН дивився :sing
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

Серёга

Повідомлення Серёга » Сер, 01 червня 2011, 08:18

sergey, наш автобус ЛАЗ з ручною коробкою і китайським мотором запрявляється 200 літрів на 100 км :shout всьо шо заробив то на заправку віддав ! а з автоматом там вже мотор Рено то він болє мєнєє :unsure

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 01 червня 2011, 08:24

Серёга писав:такого ніводній державі нема
100% так є! У Франції, якщо не помиляюсь, студенти, по вартості оплати проїзду у громадському транспорті прирівняні до пенсіонерів і платять, вроді 75% вартості повного квитка (там нема "студентський" "пенсійний", а щось типу до 26 років і після 60). Ну і вартість "ліпітрички" там, допстим, якщо в нас квиток Львів-Стрий вартує 10 грн., то там, десь 150-200 буде! ТОбто, виходить залізниця там дорожчий транспорт ніж авто. Більша розкіш вважається (тому люди в більшості гасають на "своїх колесах").
Та й взагалі, порівнювати наш гондурас з Францією як мінімум не коректно.
Без масштабної реформи у транспорті в нашій державі нічого не зміниться....

Myself
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Сер, 01 червня 2011, 08:37

sergey, Speedo, Серёга, AnGeL92, так, без реформи нічого не буде. Але обзивати пенсіонерів, принижувати їхню гідність НЕ МОЖНА, не по нашому це... У нас завжди була повага до старших. І відсутність реформ "згори" тут ні при чому. Більше того, якшо людина падлюка по своїй суті - їй ніякі реформи не допоможуть.

Це ж наші батьки, невже це не зрозуміло? Та бабця би заплатила за проїзд з задоволенням, якби її заробітки та відрахування в пенсійний фонд протягом життя були адекватно оцінені. І бульбу возиками з Шувару заради економії кількох копійок не возила б... Про пенсію 5500 я мовчу - "знайома-змайомої троюрідна бабця" - не аргумент. Це може одна на десять тисяч, роззуй очі і подивись навколо...
Симон Петлюра

tetraider
Ім'я:Юра
Номер:6264

Повідомлення tetraider » Сер, 01 червня 2011, 09:45

Myself писав:sergey, Speedo, Серёга, AnGeL92, так, без реформи нічого не буде. Але обзивати пенсіонерів, принижувати їхню гідність НЕ МОЖНА, не по нашому це... У нас завжди була повага до старших. І відсутність реформ "згори" тут ні при чому. Більше того, якшо людина падлюка по своїй суті - їй ніякі реформи не допоможуть.

Це ж наші батьки, невже це не зрозуміло? Та бабця би заплатила за проїзд з задоволенням, якби її заробітки та відрахування в пенсійний фонд протягом життя були адекватно оцінені. І бульбу возиками з Шувару заради економії кількох копійок не возила б... Про пенсію 5500 я мовчу - "знайома-змайомої троюрідна бабця" - не аргумент. Це може одна на десять тисяч, роззуй очі і подивись навколо...
це все так, але сьогодні їхав в 1 на кожній зупинці коли водій оголошував шо вартість проїзду 2 гривні така буря емоцій в тих пенсіонерів виникала шо то ппц, я поки проїхався 15 хвилин то вуха зав*яли то слухати, ну не платять вони за проїзд то й не платять то чого бубніти шо ціну підняли знали би вони шо той ЛАЗ коштує поза 1 000 000 грн то вони би думали як підприємство має собі окупити вартість тих автобусів, зарплати, обслуговування, заправку і т.д. я взагалі дивуюся як вони тих пів року їздили по 1 грн ше й коли близько 50% людей не платять (маю на увазі не лише пенсіонерів)...

mrdavis
Номер:MRDAVIS

Повідомлення mrdavis » Сер, 01 червня 2011, 10:45

Від завтра міські автобуси №1, №3 та №5 з курсуватимуть у режимі «маршрутного таксі»
Міські автобуси №1, №3 та №5 від завтра, 1 червня, курсуватимуть у режимі «маршрутного таксі». Відповідно, вартість проїзду зміниться з «соціальної» - 1 грн, на 2 грн. Таку ціну запроваджують через нерентабельність підприємств.
Собівартість перевезень зараз є більшою, ніж 1 грн. Тож, якщо не підвищити тариф на проїзд, автобуси № 1,3 та 5 взагалі припинять курсувати, інформують перевізники.
Ми двічі звертались до Міністерства економіки та Міністерства фінансів з проханням переглянути тариф і встановити його хоча б на рівні 1,5 грн. Але Міністерство економіки відмовило у погодженні тарифу. Натомість, кошти, які мусили б виділятись з державного бюджету на компенсацію вартості перевезення пільгових категорій громадян, не виділяються. Зараз держава заборгувала 1 млн 711 тис. грн. Ми змушені вчинити такі дії, щоб вберегти комунальне підприємство від банкрутства і в той же час не закривати маршрути

в.о. начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко.
Ситуація проста і банальна. Але у нас є тільки два виходи: або зупинити рух автобусів за маршрутами №№ 1,3,5 взагалі, або пустити їх за комерційним тарифом. В той же час ми звернемось в Кабінет Міністрів з проханням про відшкодування вартості перевезення пільгових категорії громадян та з проханням про перегляд тарифу та встановлення його на рівні 1,5 грн

перший заступник міського голови Олег Синютка.
Нагадаємо, що на маршрутах №№ 1,3,5 курсує 22 автобуси.
Інформація з сайту Львівської Міської Ради (http://www.city-adm.lviv.ua/news/transp ... nogo-taksi)
А тепер перечитайте цю статтю, і тепер подумайте що ви там понаписували! Розвели прям цілу демагогію про "бідних" пенсіонерів і їхні "огірки"... Мова йде лише про ці три маршрути, і про те, що не 1 (одну) гривню там тепер коштуватиме проїзд, а 2 (дві)! І на цих маршрутах "пільгових" мали були платити усі, а не так як воно було: "в мене посвідчення...", "я дитина війни...", і т.д.
Слава Україні!!! Героям Слава!!!
Слава Нації!!! Смерть ворогам!!!

Серёга

Повідомлення Серёга » Сер, 01 червня 2011, 10:51

tetraider писав:поза 1 000 000 грн то вони би думали як підприємство має собі окупити вартість тих автобусів, зарплати, обслуговування, заправку і т.д. я взагалі дивуюся як вони тих пів року їздили по 1 грн ше й коли близько 50% людей не платять (маю на увазі не лише пенсіонерів)...
ага а тут були такі шо радувались опа тіпа нові Лази така гордість :D та машина не відпрацює себе навіть коли нова,ато як почне сипатись то взагалі підуть такі мінуса ого ! Підприємства збанкротують а гроші треба буде віддавати,а де держава буде брати гроші ???? звичайно шо тягнути всьо з людей (а тіпа з державного бюджету)

Серёга

Повідомлення Серёга » Сер, 01 червня 2011, 10:57

то тіпа на 1,3,5 пенсіонери будуть платити а на всіх інших 22,37,45,81 буде канати посвідчення чи шо ? :unsure

mrdavis

Повідомлення mrdavis » Сер, 01 червня 2011, 11:06

Серёга, саме так, на 1, 3 і 5 мають платити всі, в тому числі і пенсіонери зі своїми посвідченнями, а на інших маршрутах далі будемо слухати про важку долю пенсіонера і про "я забуло/ла/в" посвідчення...

Серёга

Повідомлення Серёга » Сер, 01 червня 2011, 11:07

сьогодні буду бачитись з власником одного із маршрутів ! спитаю шо там ! БУЛО Б КЛАСНО ЯКШО ВЛАДА ТАК ЗРОБИЛА ШОБ ПЕНСІОНЕРИ ПЛАТИЛИ ПО 3 ГРИВНІ А ВСІ РЕШТА ПО 2 :D :D :D

mrdavis

Повідомлення mrdavis » Сер, 01 червня 2011, 11:12

Серёга писав:сьогодні буду бачитись з власником одного із маршрутів ! спитаю шо там ! БУЛО Б КЛАСНО ЯКШО ВЛАДА ТАК ЗРОБИЛА ШОБ ПЕНСІОНЕРИ ПЛАТИЛИ ПО 3 ГРИВНІ А ВСІ РЕШТА ПО 2 :D :D :D
+1 000 000 :D :D :D :D :D , підтримую!)))

Myself
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Сер, 01 червня 2011, 12:49

Серёга писав:БУЛО Б КЛАСНО ЯКШО ВЛАДА ТАК ЗРОБИЛА ШОБ ПЕНСІОНЕРИ ПЛАТИЛИ ПО 3 ГРИВНІ А ВСІ РЕШТА ПО 2
:surprised я фшоці :shock Було б добре, якби перед допуском до роботи з людьми влада провела обов"язковий екзамен на психічну адекватність шоферів/власників маршрутів та автобусів :p
Симон Петлюра

jon
Ім'я:Іван
Номер:8411
Контактна інформація:

Повідомлення jon » Сер, 01 червня 2011, 12:56

Myself Було б добре, щоб влада контролював технічний стан автобусів які виходять на маршрут і мед стан водіїв.
А то по 3 грн вони б вже забирали. :angry
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей