Так що цей знак стоп стосується тільки людини яка їде звідтам, ти керуєшся знаком уступи дорогу.
Як прікольно амерікосам, нема у них правила правої руки і т.д. І переважно у всіх стоїть знак стоп. Хто перший під*їхав той перший і проїзжає перехрестя

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
серйозно ?pikach00 писав:Як прікольно амерікосам, нема у них правила правої руки і т.д. І переважно у всіх стоїть знак стоп. Хто перший під*їхав той перший і проїзжає перехрестя
ну, тобто, ми все таки зійшлись на думці, що червоні мають уступати синім?pikach00 писав:ти ПЕРШИЙ раз на цьому перехресті і взагалі не в курсі що в "опонента" стоїть знак стоп чи ще якийсь. Тому ти ПОВИНЕН його пропустити полюбе.
У Львові думаю 50% такихGReyi писав:брєдове трохи перехрестя
Запросто: Вітовського - Нечуя-Левицького - Київська - С. Бандреи.pikach00 писав:А ще особливо харить одностороння організація руху. Щоб у вихідні з вул Франка попасти на Городоцьку треба такі маньоври робити шо піпєц
Я знайшов чуть інший шлях. Типу через просп Шевченка - Чайковського - поворот направо хз яка там вулиця, коротше повз Галку, потім наліво і знову направо повз кінопалац копернік - потім повз НБУ і вже ми на Дорошенкаweber писав:нше питання - яка там всюди(!) дорога
Той варіант на вихідні не проканує (ну для кого якpikach00 писав:Я знайшов чуть інший шлях. Типу через просп Шевченка - Чайковського - поворот направо хз яка там вулиця, коротше повз Галку, потім наліво і знову направо повз кінопалац копернік - потім повз НБУ і вже ми на ДорошенкаПатом повз митницю і вже майже Городоцька
Дорога краща трошки ніж твій варіант
І проспект Шевченка на вихідні також закритий.pikach00 писав:просп Шевченка - Чайковського - поворот направо хз яка там вулиця, коротше повз Галку
Обжени і нам потім розкажешAndrewK писав: В чому там проблема?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей