Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я вам не скажу про то, ПРИТИСНЯЮТ..AnGeL писав: продаш бмв, і тебе забанимо
До якої?AnGeL писав: він же ж спалився, шо причетний до певної організації
ну його тут принаймні люди знають особисто, та й на автомобільні теми пише. так що мимо каси ту пред'яву ))Yust писав: Я би швидше тебе забанив, але оскільки я тут не адмін, то мовчу.
а я звідки знаюostin777powers писав: До якої?
шо факт то факт, але то певно просто робота такаOlexandr писав: але спілкується грамотно,тому проголосував за помілувать
Вроді десь з того часу, як Пікачу його фотку нарив і тут виставив )))))Yust писав: лєв-сохо такий був, бо вже десь слава Богу зник
вважаю що їх і надалі треба заборонити. це авто форум а не теревеньки. он колега тут навіть бортовика не заводить, бо сенсу то нема, нікому тут вже це не цікаво.Yust писав: тут колись політичні теми були заборонені,
Yust писав: Морозов політична душа форуму.
тут не політичний форумYust писав: AnGeL, ти просто через свою юнацькість і виховання політикою не цікавишся,
я тут заведу бортовик хіба про свій унітазAnGeL писав: колега тут навіть бортовика не заводить, бо сенсу то нема, нікому тут вже це не цікаво.
Само собою - он Andriy1352 розпочав, але з грудня і не чути його - на іншому форумі тюнінгує свою трійку. Павлолвов також зник кудись.AnGeL писав: он колега тут навіть бортовика не заводить, бо сенсу то нема, нікому тут вже це не цікаво.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей