короче, спєрва дабєйся

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну і правильно зробив. Навіть не знаю чи я б так поступив. Певно нє, забив би на то і всьо...Andriy01 писав: Ну, я зробив те, що міг собі дозволити по часу: виклик поліції і дзвінок в гарячу лінію міста.
Обіцяли передзвонити коли вияснять законність встановлення того обмежувача руху.
та його там і нема..Andriy01 писав: до речі, я перед поворотом не бачив знаку "стоянка/зупинка заборонена"
Таки поломав, АЙМОЛОДЕЦЬAndriy01 писав: Дзвонили з Франківської РДА, сказали шо шлагбаум самовільний і шо жек не забирає бо "там такі люди шо вони поставлять ще один". Сказали що 14 числа мають дати якийсь припис на демонтаж. Короче, справа чекає наступного тижня. Далі буде.
тут тебе чекає розчаруванняAndriy01 писав: Заодно і перевіримо, як працює районна влада (Франківський район)
Чи щось змінилось після революції.
Це точно. Стало ще гірше. Максимум на що їх вистачає - замінити лампочку і здійснити какашковий ремонт ямиThorn писав: тут тебе чекає розчарування
Тю. Це єдине відділення? Я давно переключився на №28 - це в Арсені трохи далі. Проблем з парковкою там ніколи немаAndriy01 писав: Кожного разу, коли їду на Нову Пошту шось забрати, заїхавши в цю "кишеньку" реально виїхати лише заднім ходом, бо на виїзді з кишеньки поставили шлагбаум
А якщо там хтось поставить шлагбаум то куда прийдеться переключатися ?Myself писав: Я давно переключився на №28 - це в Арсені трохи далі. Проблем з парковкою там ніколи нема
+ там вони якійсь повільніAndriy01 писав: Myself, не забувай, що там можна отримати лише неважкі товари.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей