pikach00 там би удару в зад не було.. притерлись би трохи..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Все відносно, моя машина не дуже моя, тобто тре поїхати зробити доручення але все щось нема часу, а при ДТП і подальших розборах польотів то може вилізти в гіморой, та і бити машину якщо є можливість уникнути зіткнення я вважаю неправильним, машині від ударів ліпше не стає.andrew писав: RVV не треба було втікати...
я б їхав по-правилах, а мудаків би наказував потім)Інженер писав: ви б били свої машини?
ну так, от тільки тобі ремонтувати їїRVV писав: та і бити машину якщо є можливість уникнути зіткнення я вважаю неправильним, машині від ударів ліпше не стає
+1kapi писав: Я би не перся в ту смугу, бачивши що спереду машина їде посередині двох полос, ту тре було фафакнути.
на секунду представ собі що на тому бардюрі, куда вискочив реєстратор, йшла дитинаІнженер писав: pikach00, worner, ви б били свої машини?![]()
люто плюсую . Останні пару днів в такій ситуації ловив себе на думці вліпити в бочину такому , бо так вкурвилоt309 писав: це нагадує ситуацію коли стоїш за маршруткою в правій, за тобою стоїть кілька авто, ти включив лівий поворот і пропускаєш тих хто в лівій смузі і тут як тільки вони проїжжають, ху.ло що стоїть за тобою вирулює в ліву, всі хто за ним роблять те саме а ти стоїш і думаєш куда я попав!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей