А колеса почали красти базарники- шоб мати хліб на весну!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1, в мене тоже контора серйознаVAVAN писав:Їдьте до мене в сокільники, ставте наніч , + німкенька злосна охороняє машинки. От і вам страхова.
VAVAN писав:А колеса почали красти базарники- шоб мати хліб на весну!
Святослав писав: Про 9-ку казав, відкрию і заведу вилкою за 45секунд.
то тому ти тепер в пошуках, а не на своїй 09?Святослав писав:Авто: в пошуках
підіпав )))я спродав свою старушку :)BOXER писав:то тому ти тепер в пошуках, а не на своїй 09?
стоянка це зовсім не альтернатива каско. машина ж не живе постійно на стоянці.Thug писав:Стоянка - надійніше і дешевше.
це ствердження підкріплене якимись реальними фактами з якими ти стикнувся особисто ?Thug писав:але зараз, після кризи, поліс каско - це порожній папірець.
альтернатива яка ?Thug писав:але старіші машини - гроші в трубу.
Ну найсвіжіше - возня зі страховою за 35 тисяч грн, мого товариша. Триває уже 4 місяці. Мало того, що самі нарахували збитків на 35, потім затвердили до виплати 25, і ті 25 тисяч поки що не збираються віддавати. Страхова доволі крупна, а сума, як на мене, не значна. І це при тому, що у винуватця ДТП було автоцивілка. Отаке.vovka писав:це ствердження підкріплене якимись реальними фактами з якими ти стикнувся особисто ?Thug писав:але зараз, після кризи, поліс каско - це порожній папірець.
альтернатива яка ?Thug писав:але старіші машини - гроші в трубу.
мені каско грозить через місяць. наразі я намірений застрахуватися.
назву страхової в студію, ну шоб інші знали.Thug писав:Страхова доволі крупна
Індіго. У 2009 році займала 16 місце в одному з рейтингів надійності страхових.igorok писав:назву страхової в студію, ну шоб інші знали.Thug писав:Страхова доволі крупна
а імхо воно якраз нічого і не даєThug писав:Але ІМХО краще поставити якісну сигналізацію і додаткові протиугонні засоби. На ніч - на стоянку.
не кожна машина вартує того, щоб шукати спосібSally писав:а імхо воно якраз нічого і не даєThug писав:Але ІМХО краще поставити якісну сигналізацію і додаткові протиугонні засоби. На ніч - на стоянку.якщо захочуть вкрасти то знайдуть спосіб
є такий анекдот на тему:Thug писав:не кожна машина вартує того, щоб шукати спосіб
Да ладно. Знаю реальний випадок коли страхова за свої гроші викуповувала машину - їй простіше дати 3тис ніж виплатити 10Liuskywalker писав:Принаймі , один варіант (викрадення заради викупу ) - відпадає .
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей