Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Отримав протокол+постанову - склав позов до суду!
VoФФka
Ім'я:VoФФka
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Отримав протокол+постанову - склав позов до суду!

Повідомлення VoФФka » Сер, 28 квітня 2010, 10:17

Breaker писав:Якщо ти погодився, тоді наступного разу справу розглянуть без нього і все. Там ти або виграв, або ні

Щойно з суду. Коротко.
ГАЙ не прийшов - в судді папір, що ГАЙ нармальний пацан, діяв згідно букви закону, без порушень, а з моїми доказами не згідний. Просить суд розглядати спарву без нього.
Я не заперчував.
Отже по справі - суддя переглянула швидко мої докази, і нагалосила що:
1 - Хоч "фен" і немає функцій фото, відео, бла-бла-бла, використовувати їх дозволяється, бо тебе зупиняють та показують! :shock Візири, що мають функції фото, відео, ..... - для тих кого не можна зупинити.
2 - ГАЙ не повинен в протоколі (постанові) вказувати інформацію про проходження повірок фена.
3 - Перепитала чим я можу підтвердити, що то не моя швидкість? Я - спідометр (талон ТО) та свідки.
4 - в протоколі мої свідки не наголосили, що згідні з моїми поясненнями, та підтверджують їх, а тільки поставили свої підписи. Я відповів, що свідки пожуть особисто підтвердити мої слова - дали повістку свідкам, справу перенесли на 2 тижні.

Загалом відношення судді - якщо не негативне, то ультранейтральне.

Чекаю до 14 травня.
Кому не лінь - пишемо камєнти..

Vital
Контактна інформація:

Повідомлення Vital » Сер, 05 травня 2010, 18:48

VoФФka, тиждень тому я виграв справу у суді проти цього прапора Олексина Б.В.
Таке враження, що він цього "Беркута" не лишається ні вдень, ні вночі, причому показ швидкості на приладі незмінний - 68 км/год :D . А ще, знак "обмеження швидкості - 40" - найулюбленіший знак прапорщика, різними є лише таблички під цими знаками, але жодний з цих знаків не супроводжується знаком "Дорожні роботи" :sing .
Одразу скажу, мене надихнули на оскарження адмінпостанови у суді матеріали з сайту http://roadcontrol.org.ua/ , дуже дякую творцям цього сайту і людям, що викладають на ньому свій досвід боротьби з "мЄнтосами".
На першому засіданні відношення судді було подібне, як і у твому випадку: "якщо не негативне, то ультранейтральне", він теж почав мене "грузити" - "а де твої докази, що ти не порушував", "а чи є в тебе свідки", "а чи є в когось зі свідків водійське посвідчення" і бла-бла-бла.
Ну що ж, я не юрист. І перед другім засіданням прийшлося порити ІНет. І виявилося, що свідки мені не потрібні. 8)
Думаю, що тобі вони не потрібні теж. І ось, чому:
На друге засідання написав собі коротеньку шпаргалку, яку використав потім у своїх поясненнях в суді. В ній зазначив, що "Стороною Відповідача на адресу Суду було надіслано лише заперечення проти мого адміністративного позову, при цьому, не було надіслано жодних законних доказів правомірності винесеної Постанови щодо мене, хоча, згідно ст.71 п.2 КАС, в адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову. У даному випадку, перелік доказів доказів окреслюється ст.251 КУпАП - це показання технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки", сказав, що інспектор присвоїв мені чужу швидкість, згадав про статтю 62 Конституції, про статтю 14-1 КУпАП, про те, що інспектор порушив п.1.6. розпорядження МВС №466 від 21.05.2009, ну і, звичайно, ж про пункт 12.10 нових Правил (це взагалі бомба :) ).
Отже, не забудь згадати у суді про ст.71 п.2 КАС. А якщо і після цього до судді не дійде, що закон на твоїй стороні, тоді маєш право на апеляцію.
VoФФka, у своїх попередніх постах, ти писав про відношення інспектора до справи: "пофіг що ти там оправдовуєшся, ось протокол: хоч - плати, хоч - судись, хоч - ... мені пофіг", "думаю що йому цей суд - як рибці парасолька!".
Так ось, якщо після того, як виграєш свою справу у суді, і схочеш покарати інспектора - жарь прокуратурою. Пиши туди скаргу, користуючись законом "Про звернення громадян", вимагай притягнути його до дисциплінарної відповідальності. Це здорово потріпле йому нерви. Також (з цим я ще не розбирався), є таке поняття про " моральне відшкодування". Приклади скарг в прокуратуру бери з нету, і, зокрема, з http://roadcontrol.org.ua/.
Бажаю тобі перемогти у суді !!! І не забувай описувати тут перебіг цієї справи. Триматиму кулаки за тебе :) .

Breaker
Стать:чоловік

Повідомлення Breaker » Чет, 06 травня 2010, 00:17

VoФФka, а я вот на днях виграв суд. Але я пояснював у суді, що прилада "беркут" я взагалі в інспектора небачив і мені ніхто нічого не показував. Так що бажаю успіху :)

VoФФka

Повідомлення VoФФka » Вів, 11 травня 2010, 09:54

Дякую, хлопаки за підтримку - ІНет обовязково порию, деякі нотатки для другого засідання підготую.

Триматиму в курсі.

bodik01
Ім'я:Богдан
Подякували: 6 рази

Повідомлення bodik01 » Вів, 11 травня 2010, 15:09

Я читаю і дивуюсь що так все швидко рішається, бо я також заригав оскарження постанови в залізничному районному суді ще 19.03., поїхав в пятницю взнати коли призначили розгляд. Мені дали відповідь що строк подачі дуже малий, суд не встигає розглядати справи бо поступило дуже багато, - чекайте повідомлення по пошті. %)
VoФФka писав:Загалом відношення судді - якщо не негативне, то ультранейтральне.
Впринципі таке відношення має бути у судді :)

Breaker

Повідомлення Breaker » Вів, 11 травня 2010, 22:13

Богдан, а ти можеш до них не заїжати. Треба було взнати номер телефону їхньої канцелярії. Краще їм час від часу дзвонити, а то вдруг лист додому не прийде і ще провтикаєш суд.
Доречі, мені навіть самому цікаво, скільки суд має часу для того щоб розглянути справу

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Сер, 12 травня 2010, 13:41

+ 1 до Богдана
а на рахунок
Breaker писав:а ти можеш до них не заїжати. Треба було взнати номер телефону їхньої канцелярії. Краще їм час від часу дзвонити
маю сумнів що по телефону хоч щось дізнаєшся, бо коли заходив то поганяли мене по кабінетах як маленького :angry футбол дійсно наша національна ігра

VoФФka

Повідомлення VoФФka » П'ят, 14 травня 2010, 12:16

Привіт усім!

сьогодні було судове засідання...
Слухали свідка, питали чи щось я хочу додати - "нагадав" про постанови КМУ і ПДР про "Обмеження щвидкості" та "Дія дорожніх знаків"

Вислухали мої вимоги

Все відмінили, скасували, і т.д.

Перемога за нами!!! :D

weber

Повідомлення weber » П'ят, 14 травня 2010, 12:19

VoФФka писав:Все відмінили, скасували, і т.д.
Вітаю :beer

Breaker

Повідомлення Breaker » Суб, 15 травня 2010, 01:29

VoФФka, вітаю!!!!

VoФФka

Повідомлення VoФФka » Нед, 16 травня 2010, 21:56

Дякую, всім за підтримку :cheers - вона насправді була необхідною - мандраж був до останньої хвилини!!!

Проте - досвід та знання, набуті за цей час - безцінні.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей