якщо по першому типу то це пофіг, йому треба було просто пояснити що вони немають підстав для перевірки і все, а якщо не по першому типу то має він її чи ні все одно з ним за кермом вона не дійснаbadi.stryj писав:що нема цівілки на нового власника

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якщо по першому типу то це пофіг, йому треба було просто пояснити що вони немають підстав для перевірки і все, а якщо не по першому типу то має він її чи ні все одно з ним за кермом вона не дійснаbadi.stryj писав:що нема цівілки на нового власника
Я щось не дуже зрозумів. Дайці тиснули на те, що нема цівілки на НОВОГО власника.Jarevych писав:якщо не по першому типу то має він її чи ні все одно з ним за кермом вона не дійсна
прочитай.badi.stryj писав:Але я так і не зрозумів до кінця, щтрафують за відсутність цивілки, чи ні?
Ігорbadi.stryj писав:Олег-Львів
як склали то вже пора йти платити, бо для пляну не буває, за будь який протокол треба платити. Якщо ти скажеш що не маєш то вони в принципі можуть тебе за це оштрафувати, ібо ти сам визнав свою вину так сказать добровільно типу:badi.stryj писав:А протокол склали для плану.
Лихий попутав, протупив.BOXER писав:Ігорбум чекати його
![]()
дивлячись що твій друг в поясненнях написав, якщо признав то мож навіть не пробувати, бо тещо даєць частково був неправий то одне, а от те що твій друг зізнався то це вже зовсім інше...badi.stryj писав:Чи є зміст судитись і які шанси виграти справу?
Не думаю, що пам"ятає, що він там писав. Минуло 2.5 місяці. Хоча...Jarevych писав:дивлячись що твій друг в поясненнях написав,
не вартоbadi.stryj писав:Може, поморозитись? Чи не варто?
стандартно строк оскарження постанови 10 днів.badi.stryj писав:Не думаю, що пам"ятає, що він там писав. Минуло 2.5 місяці. Хоча...
а шо за лист ? з виконавчої?A1 писав:не вартоbadi.stryj писав:Може, поморозитись? Чи не варто?
viewtopic.php?f=12&t=18603leleka писав:а чо не варто? такі листи мали би приходити рекомендованим, з розпискою про отримання.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість