Що ж тоді говорять ті, хто тебе не знають-kesheme- писав: Всі хто мене знають, кажуть що я тупо неадекват!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що ж тоді говорять ті, хто тебе не знають-kesheme- писав: Всі хто мене знають, кажуть що я тупо неадекват!
я на бусі нормальний шоферThug писав: але я переконаний, що на бусах і комерційних легкових більшість водіїв неадекватні
Я з незнайомцями не спілкуюсь!Pier писав:Що ж тоді говорять ті, хто тебе не знають-kesheme- писав: Всі хто мене знають, кажуть що я тупо неадекват!
То мій клієнт ідіотMAECTP0 писав: сьогодні зустріли виродка на Т4 червоному ВС6444ВМ, якщо не помиляють.
"Нам казалось "показалось"Vusiko писав: То мій клієнт ідіот![]()
![]()
дурне кільце - 3 смуги. нафіга?! мерс однозначно мудак що на 180градусів в’їжджав з лівої смуги на внутрішню кільця.Коба писав: Кільце
тут ніхто й не каже що треба їздити по внутрішніьому не пропускаючи зовнішніх.andrew писав: Те що народ не знає правил не означає що треба їздити так само.. :)
й для чого ті ідіоти взагалі робляьт декілька смуг?!?!? їхали б всі по одніцй було б простіше ф правильніше. А європейці... автобани на 3 і більшеandrew писав: не потрібно було б чекати поки якийсь "олень" з'їде з кільця з ряду який йому підходить.. ось зараз так і є..
Можливо й не по феншую але зате по ПДР і права полоса завжди свобідніша для руху чим ліва, бо усі чомусь тиснуться у ліву.MAECTP0 писав: Але й ти не зовсім по феншую заходиш на кільце - 270гр - з правої смуги
"оце правильно, це по нашому, мені пофігу на інших, головне я, я не егоїст - просто я по правилах їжджу"andrew писав: їй насрати скільки там рядів на кільці :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей