+1bossjara писав:ugine31, нормальний і грамотний роз*їзд, ти попробуй, а не про пробки думайтим більше що хоча на малюнку траєкторії пересікаються, в реальності вони не повинні перетнутись... і в корку - по черзі всі скоренько роз*їдуться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1bossjara писав:ugine31, нормальний і грамотний роз*їзд, ти попробуй, а не про пробки думайтим більше що хоча на малюнку траєкторії пересікаються, в реальності вони не повинні перетнутись... і в корку - по черзі всі скоренько роз*їдуться
:)bossjara писав: хоча на малюнку траєкторії пересікаються, в реальності вони не повинні перетнутись...
Бо лівими бортами!bossjara писав: і в корку - по черзі всі скоренько роз*їдуться
хотілося б вірити, але я вже бачив грамотні роз'їзди на коперніка-сахарова-гвардійській коли тікі тікі дороги перекрилиbossjara писав:ugine31, нормальний і грамотний роз*їзд, ти попробуй, а не про пробки думайтим більше що хоча на малюнку траєкторії пересікаються, в реальності вони не повинні перетнутись... і в корку - по черзі всі скоренько роз*їдуться
а по ПДР як треба?may писав: Правими бортами роз’їзд без черг і корків! ОДНОЧАСНО!
ТИЦMAECTP0 писав: а по ПДР як треба?
Цей момент теж не обумовлений однозначно...MAECTP0 писав: коли розвертаюсь на дорозі з роздільною смугою
puzzo писав:Ситуація. Перехрестя другорядноі дороги з головною. Я і інша автівка (навпроти мене) робим одночасно лівий поворот з другорядноі на головну. Зустрілися посеред дороги. Обмінялися матюками. Стаж водіння в мене 18 років.
Шо та я туплю. Ми один до одного керуватися правилом памеха з ліва ( ну в смслє шо помехі нема). Хто не прав?
от я сьогодні вирішив розминутись "правим бортом" і чуть не піймав в лоб лехуса - краще вже по старинці, ну нафіг такі навчання :)MAECTP0 писав: колись вирулював так щоб зустрічатись правими. потім збився. иепер буду вчити в лоб і все
для нього ти перешкода справа. чи я знову шось не в тренді?Maniak716 писав: ситуація наступна авто з Петрушевича повертає наліво в сторону Стрийського базару
Спеціально уточнили в останніх змінах!!!Maniak716 писав: авто з Петрушевича повертає наліво в сторону Стрийського базару, авто з "коротенької вулички" їде прямо на Петрушевича - хто кому має дати дорогу?
як я це розумів до вчорашнього вечораMAECTP0 писав: для нього ти перешкода справа. чи я знову шось не в тренді?
і16.11
На перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху.
16.13
Перед поворотом ліворуч і розворотом водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу трамваю попутного напрямку, а також транспортним засобам, що рухаються по рівнозначній дорозі в зустрічному напрямку прямо чи праворуч.
Цим правилом повинні керуватися між собою і водії трамваїв.
то шо наліво дає дорогу, бо воно має знак дати дорогу і що на зустріч така ж другорядна дорога як і він.Maniak716 писав: ситуація наступна авто з Петрушевича повертає наліво в сторону Стрийського базару, авто з "коротенької вулички" їде прямо на Петрушевича - хто кому має дати дорогу?
кинь зсилку на ці уточненняmay писав: Спеціально уточнили в останніх змінах!!!
Хто кому має дати дорогу у трьох випадках?Sally писав:may, а як ці картинки читати? я шось не доганяю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей