дякую, буду проїжджати - зверну увагуmikenat писав: Только что вечером посмотрел - картонка уже стоит. С Коперника направо на Стефаныка.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дякую, буду проїжджати - зверну увагуmikenat писав: Только что вечером посмотрел - картонка уже стоит. С Коперника направо на Стефаныка.
вона там вже тижденьmikenat писав:Только что вечером посмотрел - картонка уже стоит. С Коперника направо на Стефаныка.topper писав: не розумію нафіга вони забрали ту картонку з Коперника-Стефаника Тягучка була від школи
Может быть, ездил на маршрутке - внимания не обращал.Sally писав: вона там вже тиждень
минулого тижня її не було вєрнякSally писав: вона там вже тиждень
в даі, а вони вже будуть напрягати власника дороги.Dexter писав: куда жалітися шоб той квадрат залатали?
26 грудня!andrew писав: по радіо чув вроді до кінця тижня...
не всі але багато :)pikach00 писав:AndrewK, та я сам не пойняв до чого ця фоткаПідозрюю на тому розділювачі будуть паркуватись всі
Головне тепер щоб [цензура] по вніутрішній автомобільній полосі не паркувалисьVusiko писав: Трамвай тепер попід бордюр, а машинам по 2 смуги руху буде.
+500 хто не знає, обганяє трамвай з права і тут нєжданчік.Morozov писав: такі маневри трамваю там явно не доречні
і вже рагульня припаркувалась по центрі навпроти СІЗОVusiko писав:Відкрили городоцьку і кільце. Потім пофоткаю
rusmaks писав: і вже рагульня припаркувалась по центрі навпроти СІЗО
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей